Komentari na vest

Đoković možda nastavi sam, bez trenera

g

gjokaj

pre 29 dana

uje se posvadjale
F

Fontana9

pre 30 dana

Samo jedan covek moze da napravi kod njega ogroman korak na bolje,a to je njegov prijatelj,brat, kum, Oskar.On cini cuda samo sto jos nije bio teniski trener,a sve zna.
D

Drndule

pre 30 dana

Federer 20, Nadal 22, Djokovic 24. Dakle 20+22+24= 66. Fali jos jedna sestica. Dakle GS vise nece uzimati. Siner ce biti prvi na listi jer njegovo ime na engleskom znaci gresnik.
H

Hladni đakuzi

pre oko 1 mesec

Jelenu za trenera, pa da joj istrese na meču ono sve što ne sme kod kuće
N

Nolo

pre oko 1 mesec

Stara podmukla lisica
q

qjsjkslsmxmcm

pre oko 1 mesec

Kako mi deluje i sve do sad vidjeno Nole je digao ruke od tenisa,da nisu olimpijske igre u Parizu ove godine verovatno bi već bio penzioner.Najveći znaju da prepoznaju trenutak kad je kraj,ja prvi svim srcem želim da nole završi karijeru u parizu sa zlatom oko vrata ali.......
R

Runi

pre oko 1 mesec

Rodik. Da zaokruzite pricu.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Pa i šta će mu trener kad je već u godinama, dovoljno je sposoban da sam nastavi gde je stao. Napred Nole !!!
k

kln9

pre oko 1 mesec

uvek sam se pitao koja je poenta trenera kad si veci od svih
J

Jer ne vidiš svaki detalj

pre oko 1 mesec

A u tenisu ima 1000 sitnih detalja. Isto tako je važna i analiza protivnika da se i kod njega vide ti detalji i šta da radiš da imaš najveću prednost.
I

Idiokratija

pre oko 1 mesec

Da ima na koga da se dere tokom meča.
И

И

pre 30 dana

Uvek od nekoga ima nešto da se nauči. Jako je važno imati takav stav generalno u životu, a ne misliti ja sve znam, najbolji sam. Bez obzira što je Djoković najbolji ikad, ne znači da je u svakom detalju najbolji ikad. Na primer Ivanišević je bio bolji server. Tu je moglo mnogo da se nauči od njega i Novak je koliko-toliko poboljšao servis. Možda je neki igrač van top 100 koga bi Djoković razbio, ipak u nekom segmentu bolji od Novaka. Tijeri Anri je 5 puta bolji špic od Mitrovića, ali to ne znači da Mitrović ne bi mogao da mu drži časove kako se udara lopta glavom na primer.