Komentari na vest

Novi izgled ATP liste: Đoković pao na četvrto mesto, predstoji mu borba za Završni masters

G

Gost555

pre 8 dana

Toliko o najboljem sportisti svih vremena. Steta sto Australijanac koji ga je pobedio na US openu nije ucestvovao na Olimpijskim igrama i/ili sto ga zreb nije spojio sa Novakom.
z

zasu

pre 8 dana

Nista vise ne mora najveci. Pokazao je ko je i sta je, bacio je zapad na kolena i pobedio ih je. Ali ne sumnjam da napada brzo broj 25.
K

Ksosn

pre 8 dana

Sve je legenda osvojio. Eto jos ako moze taj 25 GS I 100 titula pa bilo gdje. A ima jedna zanimljiva stvar da igra na barem jedan turnir naredne godine u Juznoj Americi moze Rio ili Santijago i u Marakesu Afrika i da mu se pise da je na svim kontinetima zabiljezio bar jednu pobjedu ili imao bar jednu titulu kao i da igra atp Barcelona gdje igrao 2 puta i oba puta ispao odmah. GOAT JE GOAT ali eto motiv za narednu godinu samo da je ziv i zdrav.
G

Gost X

pre 8 dana

Mogao bi Nole rekord po broju trofeja da napadne. Fali mu jos 11 trofeja i taj rekord da srusi. Da zavrsi karijeru sa 110 i makar 25 GS.
7

79

pre 8 dana

Nema šta više da obori,niko ni me spominje da je jedini teniser koji je osvojio svaki turnir na kome je igrao i da je jedini teniser koji je držao sva 4 grend slema u isto vreme
d

dio

pre 8 dana

Da li je realno da je Rud ispred Djokovica u ATP trci i uvek je lagano u 10 a nista osvojio nije

Bojank91

pre 8 dana

Osvojio 1 atp 500 i 11 atp 250 haha. Takav je sistem, boduju se silna polufinala i finala na velikim turnirima
G

GostSteva

pre 8 dana

Bila je I J. Jankovic broj 1, ne osvojivsi nista. Tako joj se poklopilo u tom momentu.
G

Gostiona

pre 8 dana

NOLE JE GOAT VISE I NE PRATIM LISTE PRVI ILI STOPRVI NOLE JE JEDAN JEDINI NAJ BOLJI IKADA U TOM SPORTU!!!!!!!!!!! KRALJUUUUUU NOLEEEEEEEE!!!!
N

Nole GOAT

pre 8 dana

Ove godine je cilj bilo zlato na OI, a na ostalim turnirima sta bude bude. Sada samo treba ostati zdrav i lagano zavrsiti ovu godinu. A onda sledece godine posle dobrog odmora napad na sve GS i vracanje na mesto broj 1 jer nece braniti mnogo bodova iz ove godine.
I

Iz sljivika

pre 8 dana

Kad se rod resetuje na zimu pa uzme zlatni slem. Naravno da nije realno ali sigurno će imati neuporedivo bolje rezultate a i ubeđen sam da mu je novi cilj 25ti slem, da bez te cifre neće u penziju.
G

Gostic

pre 8 dana

Nole ako se plasira na zavrsni masters ima sve da pometla opet