Komentari na vest

Novak Đoković se povukao sa Rolan Garosa!

n

nendw 2

pre 26 dana

Prije svega da on ima dusevni mir i srecu. Mnogi ljudi su imali priliku da ga barem uzivo vide , ja nikada. Nadam se da ce mi se ta zelja ostvariti . Znam njegivu statistiku na mecevima. Mnogi spoetisti a posebno Novak su nas ucinili srecnim i ponosnim zs sve ovo sto je uradio. Neka se posveti porodici i ocivanju zdravlja. Znam da ce igrati jos ali i da ne osvoji vise nista ono sto je osvojio je za svaku pohvalu. On je GOAT iako vjerujem da ce zapadnjaci uciniti sve da nekome nastele da dodje do 25 GS samo da jedan Srbin ne bude GOAT. REKORDI SU DA SE OBARAJU NEKA BUDE BOGU ZAHVALAN STO JE TO POSTAO PA KOLIKO GOD DA TRAJE. SAD IDE WIMLEDON, OLIMOIJADA I US OPEN STO GOD SA URADAI O DA ZAVRSI NA 15 MJSESTU SVE JE ODLICNO URADIO.
B

Brundo

pre 26 dana

Najverovatnije cisto preventivno.Znam iz licnog iskustva koliko je gadna povreda kolena.Meni izgleda da priroda Djokoviceve povrede nije toliko ozbiljna.Ali on nece da rizikuje jer time bi ugrozio nastavak sezone.Najbitniji su mu Vimbldon gde lovi osmu titulu cime bi se izjednacio sa Federerom i olimpijski turnir.Vimbldon ove godine traje od 1. do 14.jula.
G

GOAT

pre 26 dana

Ali sto imas pet minusa, sta je sa ljudima.....
l

ljudi

pre 26 dana

po komentarima se cini kao da se radi o povredi trece noge ili eventualno dlake na glavi...alooo koleno taman i da je najmanja moguca povredica to je bar mesec dana bez ozbiljnog treninga a njemu idu dva za njega najveca turnira vec za 20ak dana. Realnost je da nece igrati tokom leta nista ali da bi uz malo srece mogao da bude spreman za us open da nastupi bar
L

Laki92

pre 26 dana

Nije problem da li će da se oporavi za OI, već u kakvom stanju će biti tamo, ovo apsolutno sve menja u vezi njegove pripreme za W i OI, slaba vajda da i ako se pojavi nekim slučajem, da će biti na optimalnom nivou. Ali Bože zdravlja...
В

Владан

pre 26 dana

За мене је Вимблдон сто пута вреднији.. од неке пишљиве олимпијаде... Ноле Србска стено... успешан опоравак ти желим.
Z

Zokilii

pre 26 dana

Steta,al i ovde je pokazao da je najveci svih vremena,GOAT,gospodo izolite imate moje rezultate rekorde,obarajte,a organitore taj sljam zapadni,nek je sramota da on ili bilo ko igra u 3 ujutru,i juce onakav teren...al poznata je to banda.LEGENDO BRZ OPORAVAK!TOLIKO PUTA SPORTISTA SVETA!
R

Rubikova kocka

pre 26 dana

Noleeeee 2025 je tvoja godina 🏆🇷🇸

Mr 007

pre 26 dana

Ave Cezare!!! Najbolji ikada bree
G

Gost777

pre 26 dana

Jel jos uvek lazira povredu izrodi jedni...
G

Gost RS

pre 26 dana

Baš nezgodan trenutak. Da li igrati Vimbldon na kojem može dobro doguratu ili se čuvati za OI.
d

druze

pre 26 dana

kakvi su ovo komentari kao da je povredio nokat? Nije ni izbliza jasno da li ce nastupati uopste do kraja ove sezone a ti pricas o vimbldonu koji pocinje za manje od mesec dana..u kom svetu vi zivite ljudi
p

podesen

pre 26 dana

Sta god da je sa meniskusom radi se atroskopija kolena 30 min,odmor od svega mesec dana moze i 3 nedelje i lagano trcanje nakon toga i moze trening posle 45 dana.
Đ

Đukin fan

pre 26 dana

Ako je meniskus oštećen to će morati uz minimalno invazivni zahvat i hirurški da se resi !!!Bolje odmah bez čekanja jer nema efikasnijeg načina!!!Kako god sve je odavno osvojio i ustoličio se na vrhu i za istoriju!!!Sad ako i šta može još dobro je!Ako ne i penzija pa Bože moj
G

Gost99

pre 26 dana

Evo pišu da se na skeniranju videlo da mu je pokidan meniskus i da ga ceka pauza od 3-6 meseci.Nadam se da su lazne vesti
b

brrraco

pre 26 dana

Nije to povreda zbog koje se prekida karijera. Pa igrao je sa Argenrincem jos sat i po posle povrede.
T

Treba znati

pre 26 dana

Da je kraj . Sve je oborio, moze lagano u penziju...I on i Rafa su zreli za to .
Z

Zvezda 91

pre 26 dana

Nole je najbolji svih vremena, možete svi da mu pljunete pod prozor !
k

kakone

pre 26 dana

Nadam se da nije zbog Olimpijade, jer mi je muka vise od nje. Napravio je sam pricu oko nevaznog turnira u svijetu tenisa. I opet ga nece uzeti bas jer ga toliko zeli i jos na sljaci, gdje ce doci neki nabrijan i u dva seta ga pocititi na mladost i brzinu. Brz oporavak i nadam se da ce biti zdrav za Vimbldon, tu je njegova sansa.
B

Brundo

pre 26 dana

Samo Vimbldon jer tu zbog brzine podloge Djokovic moze da koristi servis i forhend.Poeni su kratki i kratke su razmene udaraca.Njemu to odgovara.Isto iz servisa moze da osvaja lake poene, sto je dosta teze na sljaci.

The KING sa Sportske

pre 26 dana

Kraj karijere to je to bacena crna magija na njega da ne dodje do 30.GS
N

No1e Goat

pre 26 dana

oborio rekord - najvise pobeda i cetvrtfinala na GS. odmara za olimpijske sad
B

Brundo

pre 26 dana

Postujemo odluku.On najbolje zna.Ovim povlacenjem sa turnira vise nece da bude na prvom mestu ATP liste ali nedelje njemu vise nisu prioritet vec trofeji i rekordi.Tako je kako je.Ziv bio.
g

gadge

pre 26 dana

Trebao je da pusti sinoc Argentinca da prodje i bori se sa azdajama jer deluje kao kul decko
F

Fika98

pre 26 dana

Sad mu žele brz oporavak, a kad se žalio da je teren loš između gemova i tražio da ga poprave, nisu hteli jer su vrsni stručnjaci i znaju bolje. Stoka!
A

Aoooo

pre 26 dana

A kako ce ga popravit strucnjace, eno su svi igrali i prije i posle njega i niko se ni okliznuo nije…
G

Gogi 123

pre 26 dana

I onako bi verovatno izgubio, tj tesko bi odbranio titulu.Mnogo mu je bolje da se odmori i fokusira na OI.Poslednja mu je sansa,a to nije osvojio jedino.
A

Alexis9

pre 26 dana

Predugi mecevi,posle ponoci,malo odmora i sna i povreda...nije bilo ni realno,brz oporavak,odmor i napad na to zlato na OI i Wimbledon!
Š

Šampiooon

pre 26 dana

Napreed šampione, vidimo se wimbldon i pariz💪
G

Goran1204

pre 26 dana

auuuu pm
G

Ganer

pre 26 dana

Vive la France! Uspeli su...Stavljaš najboljeg igrača ikada, branioca titule od 37godina da igra u 22:30h. Završava u 3 posle ponoći, adrenalin dok se spusti pa dok zaspi. Bravo, uspeli ste nakon toliko godina da ga pobedite van terena.
S

Sivuple

pre 26 dana

Padala je kiša cele prve nedelje, nisu tereni pokriveni, samo 2 glavna. Trebalo je da prekinu posle ponoći i nastave sutradan.
T

Trpadzia

pre 26 dana

Pa da su ga stavili u podne rekli bi igra po najvecoj vrelini bla bla. Istina je da ga je vrijeme stiglo.. pametno da tempira formu za Jos jedan GS I to je to.
s

salle x

pre 26 dana

e jbg, svi smo se nadali da je laksa povreda.. nadamo se da nije toliko teska za dalji nastavak sezone.
D

Dušebrižnici

pre 26 dana

Nadamo se da su i dežurni kritičari konačno zadovoljni?!
e

eh

pre 26 dana

šteta,ali upitno je i da li bi osvojio posle 2 onakva meča,još na to da rizikuje sa ovom povredom,mnogo je

Bojank91

pre 26 dana

Jbg, i roboti se kvare, šteta
K

Kragujevcanin

pre 26 dana

Da proba da uzme medalju na Olimpijadi i lagana penzija. Vreme je.
Б

Блејк Шилб

pre 26 dana

Надам се да је ово само привремено како би се спремио за Олимпијаду.ИЗДРЖИ ЛЕГЕНДО !!!