Komentari na vest

Novak ni blizu maksimuma, ali opet dovoljno za ubedljiv start u Njujorku

O

OptaAce

pre 22 dana

-Otkako je uvedena ATP rang lista, jedini kvalifikant koji je pobedio top 3 tenisera sa ATP liste na USO bio je W. Arthurs koji je 2000. pobedio G. Kuertena koji je tada bio 2. nosilac. -Teniseri sa najviše pobeda u singlu na USO u Open eri (od 1968.): Dž. Konors 98, Novak i Federer po 89, A. Agasi 79, I. Lendl 73. -Novak (78) je teniser sa najviše pobeda na A. Eš stadionu na USO. -Po Opti, Novak (9%) je 3. favorit za osvajanje titule na USO (Siner 17%, Alkaras 10%). -Teniseri sa najviše mečeva noću na USO od 1980.: Novak i Federer po 40. -Novak na USO: 89W 13L, 4 titule. -Novak protiv R. Albota: 1W. -Pozdrav.
G

Gost RS

pre 22 dana

Od početka imam jako dobar osjećaj po pitanju US opena, nadam se 25.
M

Ma da bre to

pre 22 dana

Opet je usao u mod...ako se zadrzi na ovom nivou US i australijen open su njegovi....taman da jos pobegne gospodi iz spanije i svice, da pocrkaju od muke.
N

Nk083

pre 22 dana

U Parizu je bilo veliko praznjenje plus zurke. Obicno posle takvih situacija je tesko uci nazad u zonu,treba malo vremena. Nadam se da grijesim.
s

skroz

pre 22 dana

Lagano i rutinski. Mada se po njemu videlo da mui nije bas do tenisa

Petar.P

pre 22 dana

Već neko vreme on baš teško pronalazi motiv protiv tih anonimusa, još ako igra prvi put sa njima, onda je još čupavije. Mada uglavnom dobija, jer je jednostavno klasa. Još ga eto samo drže ti mečevi sa jačima, ali svakako ga godine stižu, ali može i dalje da odigra vrhunski, što je i pokazao na OI.
D

Dusan123321

pre 22 dana

Da se nadovezem na petrov komentar apsolutno se slazem bas tesko pronalazi motiv saml treba biti realan ono sto je odigrao u finalu ja ne znam dal ce ikada ponoviti sve ga je htelo,nacrtlao se da uzme i to je to
j

jajaj

pre 22 dana

Nole je doveo do savrsenstva menjanje brzina. Svaki turnir krene lagano i onda kako se kraj priblizava on pojacava gas