Novak Đoković (©Starsport)
Novak Đoković (©Starsport)

Novak ne odustaje! Već je trenirao i sprema se da osvoji Australijan Open

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.01.22. | 14:14

Potvrđeno na konferenciji za novinare porodice Đoković

Novak Đoković ne odustaje! Kako je saopšteno na konferenciji za novinare njegove porodice najbolji srpski teniser se odmah nakon oslobađajuće presude pred Federalnim sudom i pokušaja policije da ga zastraši pred advokatskom kancelarijom dao u pripremu za osvajanje jubilarnog, desetog Australijan Opena i rekordnog, 21. grend slema!

Mlađi brat Đorđe Đoković je na konferenciji za novinare rekao da je Novak već odradio trening u Melburnu, da bi stric Đorđe potom najavio nameru prvog reketa sveta da zaigra na Otvorenom prvenstvu Australije.

Izabrane vesti

Sve će ovo da ga ojača i ja se nadam da će Novak sada imati dovoljno vremena da se spremi, igra i osvoji turnir u Melburnu. Da tamo proslavi 21. grend slem svoje teniske karijere“, rekao je Goran Đoković i izazvao euforiju među Novakovim navijačima.

*** Posle konferencije porodice Đoković i Novakove poruke putem društvenih mreža cilj je ostanak u Melburnu i takmičenje na Australijan Openu! Opširnije OVDE. ***

Doduše, treba još sačekati konačnu odluku australijskog ministra za Imigraciju Aksela Hoka, koji ima diskreciono pravo da Novaku poništi vizu, uprkos sudskoj odluci.



tagovi

Novak ĐokovićAustralijan openAustralijan open 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara