Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Javio se Nole: Bez obzira na sve, želim da ostanem i takmičim se!

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.01.22. | 14:28

“Srećan sam i zahvalan“, kaže prvi reket sveta

Političari su na trenutak utihnuli, nadamo se da će tako i ostati. Vreme je da progovori najbolji na svetu. Novak Đoković ne krije: iako je pet dana proveo u imigracionom pritvoru u hotelu sa tri zvezdice želi da ostane u Melburnu i takmiči se za jubilarnu, 10. titulu na Australijan Openu.

Izabrane vesti

Srećan sam i zahvalan što je sudija poništio otkazivanje moje vize. Bez obzira na sve što se desilo, želim da ostanem i pokušam da se takmičim na Australijan Openu. Ostajem koncetrisan na to. Doleteo sam ovde da bih igrao na jednom od najvećih turnira pred neverovatnim navijačima“, počeo je Đoković.

Uz izraze zahvalnosti svim navijačima koji su ga podržavali i davali mu snagu da izdrži.

Za sada ne mogu da kažem ništa drugom osim HVALA VAM zbog toga što ste sve vreme bili uz mene i ohrabrivali me da ostanem jak“.

Sada je na Novakovom putu do rekordne, 21. grend slem titule samo samo još ministar za imigraciju Aleks Hok koji može da iskoristi diskreciono pravo i Novaku po sasvim drugim osnovama oduzme vizu, iako je Federalni sud odlučio da su vlasti Australije prvi put to učinile prekršivši sve procedure.



tagovi

Novak ĐokovićAustralijan openAustralijan open 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara