Komentari na vest

Novak ne haje za prognoze: I ranije su me otpisivali, a nadam se da ću medaljom obradovati naciju

N

Novak majstor

pre oko 1 mesec

Djokovic uvek ima sanse za titulu , ali ce nivo igre morati da bude znacajno veci nego na wimbledonu gde je na mahove igrao solidno , a onda se u finalu desio krah. Nadam se da je zaboravio taj mec sa Alkarazom , jer je vrlo moguce da ce za zlato morati upravo njega da dobije . Srecno Nole
M

MNM

pre oko 1 mesec

Najveći ikada! mogu samo dušmani da mrze al ko su oni neki nepoznati,pa da:) Nole.legendo!!:))
g

gostinjo

pre oko 1 mesec

Hoce li opet igrati u svim mogucim parovima i tako nam oteti sansu za medalju?
K

Kixi

pre oko 1 mesec

Ajmo Nolo pokazi im ko je najaci bre!!!!
D

Dzi

pre oko 1 mesec

kad god pukne seti se reprezentacije...
g

gggg

pre oko 1 mesec

Sto se ne obrije?
Г

Гост123

pre oko 1 mesec

Буквално бих мијењао све медаље са ОИ за његово злато. Желим му сву срећу, максималан фокус и да не подлегне под притиском и великом жељом.
n

nikad ne bih

pre oko 1 mesec

dao zlato odbojkasica za njegovo..Njega olimpijada nikada nije zanimala, prodao je Mareju london, britanci, velika lova, pa Rio slikanje, posecivao neke klinke odbojkasice brazila , jurio selfije po selu..U Tokiju se setio..Neka zapne ako zeli zlato ali redovno ga je gubio od slabijih od sebe, zvereva, del potra, cini mi se i da je on jedino zlato ili tako nesto za Argentinu.. Prema tome nije zasluzio..A moze da zasluzi sada, ali sada mora preko Alkarasa, Sinera, ..
P

Pasha

pre oko 1 mesec

Iskreno, menjao bih sve medalje na OI samo da ovaj čovek osvoji zlato, ako je neko zaslužio za sve što je napravio u karijeri, za sve što je uradio za našu naciju, to je onda on!
D

Da vam cica kaze nesto

pre oko 1 mesec

Olimpijada,SP ,EP i ostala velika takmicenja su postala pozorista za satanizam iliti bilbordi na kojima se satanizam propagira,reklamira ili nazovite to kako god hocete. U svemu tome im pomazu sportisti a narocito fudbaleri koji tetoviraju svevidece oko i sve te gluposti, prikrivaju jedno oko kada proslavljaju pogodak,pokazuju tri sestice,djavolje rogove i ostalo. Tio odavno nisu normalna takmicenja.

ГОШЋА

pre oko 1 mesec

U neku ruku se slazem sa tobom da vecina sportskih dogadjaja propagira satanizam. Ali druze da li stvarno mislis da fudbaleri tetoviraju iluminate hahahahahah, kao sto pricaju da Mesi ima istetovirano oko “iluminata”, a covek istetovirao oko svoje zene. I to cuveno “oko” apsolutno nema nikakve ceze za satanizmom i sektastvom. Da si se malo obrazovao o simbolima znao bi sta predstavlja to, a ne da verujes svakakvim teoreticarima zavere po internetu
g

gama

pre oko 1 mesec

Paranoja druze...
D

Da vam kaze cica nesto

pre oko 1 mesec

Sta znaci kada Messi prikrije jedno oko rukom? To Radi Ronaldo, Levandovski i da ne nabrajam sada gomilu fudbalera i ostalih sportista. Koji zna pokazuju? Ili kada pokazuju rogove ili rukama trougao,sta hoces reci da pokazuju? Teorija zavere kazes?
M

Mandrda

pre oko 1 mesec

U pravu je decko Ovi sportisti ne bi ni zaradjivali tolike milione da nisu pristali na to da reklamiraju satanizam. Jer ipak oni su idoli mladima. Cim ne budes promovisao ostajes bez para i svega uz naravno tekstove kako si bankrotirao potrosio sve na alkohol itd.
s

srka

pre oko 1 mesec

Kakvom medaljom?! Možeš da nas obraduješ samo zlatom i osvajanjem olimpijskog turnira. Sve drugo će se okarakterisati kao neuspeh. Ti nisi čovek i ni sportista koji se zadovoljava srebrom, ili bronzom. Zlatna medalja, pa onda mirno u penziju, jer si osvojio sve što se moglo osvojiti. Sa zlatnom medaljom na OI, u potpunosti bi zaokružio sportsku karijeru, nema dalje. Želim ti svaku sreću!
s

skapirao si

pre oko 1 mesec

da ne juris selfije i blamiras se kao u Tokiju..mozda i bude nesto sada.sretno
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Pa nije se blamirao bas...Pogresio je sto je igro i dubl tada.Trebao je sav fokus staviti na singl u Tokiu.Ali to je nas dobri Nole.Moze biti primer za sve kako se igra srcem za Srbiju. Za razliku od nekih sto odbijaju da igraju za repku...