Komentari na vest

Nemoj Matse, ispadaš smešan: Niko nikada nije igrao bolji tenis od Sinera i Alkarasa na vrhuncu

N

Novak majstor

pre oko 3 sata

Vilander je klasican rezimski covek , oduvek je to bio . Sta god da mu dodje od urednika / vlasnika eurosporta ili gde vec on radi , on ce to i da plasira u javnost . Da li ima veze s vezom to sto je rekao ga uopse ne zanima
J

Junker

pre oko 5 sati

Morate ga razumeti, kao i sve vodece ljude iz sveta tenisa. Otisla su 2 od 3, ostao je Novak koji ce igrati sve redje, tj GSove i kad mu dune neki Masters, tenis pada i oni ga moraju kako tako odrzati na nivou na koji su ga podigli 3 vanzemaljca. Zato su i Sinera spasili suspenzije, da se to desilo pre 3-4 god nekome, bila bi kazna, ali ovako oni ne smeju da dozvole da ostanu samo na Karlosu. Mora neki rivalitet da bude, zato ce sve vise gurati ovako po medijima price kako je to sad “najbolje ikad”. Slicno sto NBA radi, pokusavaju nezainteresovanog Jokaru da uvuku u neku pricu, da izmisle s nekim rivalstvo jer nemaju za sta da se ukace.
B

Brother

pre oko 4 sata

Bravo. I samo bi dodao da će padel da ih proguta kako se brzo širi. Tereni su puni igrača,a teniski su sve više prazni samo treninzi, a rekreativaca nema kao ranije.
M

MrNo

pre oko 4 sata

Baš tako . Poplašio se Vilander da če i njegovo zbrčkano lice neko da zameni , pa radi za klikove , jer bolje je izreći i glupost, ako će o njoj da se priča . Samo se prisutnost meri .