Komentari na vest

Neki su teniseri jednakiji od drugih

O

Ovo

pre 28 dana

ti isto kao kad ostavis lisicu da cuva pilice,a ona kaze nisam ih pojela .......

RealNo1

pre 28 dana

Да се ово десило на аматерском новиу, па у реду. Троицки је за мање био суспендован 2 године, овај ДВА пута допингован и прихвате ову причу? Да сам на мјесту Троицког, тужио би их за надокнаду штете за пве двоје године после оваквог третмана над Синером. Нарочито што се у англосаксонском праву можеш позвати на неки случај у ком је неко други прошао без казне за "исто" дјело. Мада је Троицки због савјета доктора одбио тестирање до сутра и на том тестирању био негативан.
c

cv

pre 28 dana

ma to su hejteri jer je 1.na listi pa moraju da mu nadju nesto
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

“…jednakiji od drugih…” O zemljo, otvori se!
S

SezonskaJakarta

pre 28 dana

Povodom čvarka koji bi da hoda uspravno ... Zaključili ste prebrzo o manjku nečije pismenosti, na osnovu nedostatka poznavanja dela iz opšte kulture. Niste pročitali ni tekst, gde je objašnjeno poreklo citata. Nažalost, neznalica poput vas ima sasvim dovoljno da ceo sistem ovdašnjih društvenih vrednosti zamiriše na zanemareni obor. Činjenica je da niste upoznati sa "Životinjskom farmom", i da komentarišete bahato, uz optuživanje drugih za sopstvene propuste u školovanju, formiranju ukusa. To je dovoljno za omalovažavanje vaših daljih komentara na ovom portalu, sve dok ne pročitate pomenutu knjigu.
U

Urgh

pre 28 dana

Imate dokumentarac o Aertonu Seni. Prvi covek formule 1 , francuz po nacionalnosti, prakticno je poklonio bar jednu titulu svom zemljaku Žanu Aleziju, na ocivlgled celog sveta. Zapadni svet je oduvek bio licemeran. Terorisu ceo svet sa štitom na kom pise hriscanstvo, a zadnjih 100 god i demogratija i najnovije Globalno zagrevanje. Sreca da je njihovoj dominaciji uskoro kraj. Nadajmo se boljem od Kineza, Indijaca i Rusa. Pozdrav
D

Dragan VG

pre 28 dana

Brazilac po nacionalnosti, ne Francuz.
D

Dragan VG

pre 28 dana

P.S. Pogresno protumacio komentar. Tek posle shvatio da se mislilo na predsednika saveza, Francuza.
R

Realno istina

pre 28 dana

Nije samo tenis. Sport kao sport vise ne postoji. Imamo samo sfere intetesa(prvenstveno finansijskog).

Bojank91

pre 28 dana

Bruka i sramota. Zatrudneo preko daske za wc šolju. Dvaput pozitivan, ej?!
D

Dusan123321

pre 28 dana

NE MOZE NECE I NE SME da bude jednako za sve i tacka,logicnk da ce siner imati bolji tretman od nekog drugog ne znam sta je tu cudno i da angazuje advokate i da spremi zalbu a pri tom je uzeo MILIJARDITI DEO GRAMA i to NENAMERNO,i nece nikad biti jednako za sve ako treba da bude jednako nek djokovic igra svoje meceve na terenu broj 10 a nek igra duje ajdukovic na centralnom i tacka
B

Boners

pre 28 dana

Ne znas koliko je uzeo vec koliko su pronasli. Sportisti ne uzimaju doping za takmicenja vec tokom priprema. Americkim kosarkasima puna usta kako su morali na doping posle finala a to sto ih pre toga niko nije testirao godinama skroz nebitno. Nema nikakvog dokaza da je uzeo nenamerno, samo prica u koju mozes a ne moras da poverujes. Cinjenica da u periodu kada igra najbolji tenis i kada osvaja prve velike trofeje pada zbog steroida. Wkoro pedeset Italijana palo zbog iste supstance, tesko da je slucajnost i masaze.
V

VIKTOR TROICKI

pre 28 dana

Da podsetim : NIKADA NIJE BIO POZITIVAN NA TESTU. Sa odobrenjem doktorke iz komisije je odložio davanje krvi od uveče za ujutru. Iako je ona to potvrdila, kažnjen je suspenzijom od 18 meseci zbog, "IZBEGAVANJA DOPING KONTROLE". Sport je biznis i zlatne koke nose zlatna jaja, zato im se može sve što požele.
W

Westfallen

pre 28 dana

Nije to ništa čudno. I Siner i Alkaraz su projekti Zapada kojima je dozvoljeno da koriste doping materije. Koliko je vremena trebalo Novaku da klikne i dodje na nivo na kojem je danas? A ovi preko noći... Rune je dečko njihovo godište, pa nije još u priči za sam svetski vrh, šta on kao ne radi na sebi da bi bio bolji svakog dana? Smešno. Tačno se vidi po njihovom ponašanju i izgledu da im je telo puno hemije.
D

Dusan123321

pre 28 dana

Jos dobijes pluseve za ovo,rune nema mozga da bi bio tu gde i ova dvojica nemoj lupetati majke ti
a

arroyo

pre 28 dana

sigurno, zavera vatikana da uništi srbstvo
I

Ivan..

pre 28 dana

Hoces da igras nasa takmicenja prihvati nasa pravila koja nisu ista za sve, ili nemoj da igras. Niko te ne prisiljava. To je poruka koju oni salju.
G

Gost RS

pre 28 dana

Kako je moguće da igrač kojem se pronaću nedozvoljene supstance ne bude momentalno suspendovan dok se ne utvrde činjenice? Mnogi porede kako bi Novak prošao u sličnoj situaciji što ima osnova,ali ovo ga samo izdiže iznad ostalih još više. Kakvi luzeri i muljatori treba njega da stignu i prestignu
D

Delije12345678

pre 28 dana

A jel su nasli tog fizija... fizijo, hahahhaha

Delija

pre 28 dana

Isto kao i Nadal! Samo sto ITP cuti.
Y

Yashin

pre 28 dana

Kakve mucke
S

Sherlocked

pre 28 dana

Pa sta se mi cudimo , zar nismo videli vec sve i svasta , pa i onaj zatvor u hotelu za Djokovica ? Najludje od svega su mi odluke tih ljudi koji pokazuju svoju snagu i samovolju bezobraznim saopstenjima . Znaci Sinera je "masirao" iza zatvorenih vrata i niko to nije video , a ovoga na terenu pred publikom decko nema sta da krije i aj ti malo na pauzu.
Z

Zato

pre 28 dana

Nije isao na olimpijada. Tamo su jos stroziji kriterijumi. Verujem da su ga pomilovali da nebi Novak jos koju nedelju bio na prvom mestu.
В

Влада

pre 28 dana

Како ОИ организују тениски турнир он није ни дошао да игра јер није имао заштиту