Lajović nastavlja da posustaje, Mute ide na Đokovića

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.10.19. | 13:12

Srećni gubitnik iz kvalifikacija izbacio našeg asa već u prvom kolu pariskog mastersa

Od kako je u julu u Umagu osvojio prvi ATP turnir u karijeri, Dušan Lajović kao da je zaboravio da igra tenis. Naš drugi reket je od tada odigrao 15 mečeva, a doživeo čak 11 poraza. Od toga je na prvom stepeniku zaustavljen čak u šest navrata. Statistika od koje bi se postideli i mnogo, mnogo slabiji teniseri.

U čemu je problem, nije poznato, ali popularni Duci je i pariski masters danas završio u prvom kolu i to porazom od momka koji je 97. na svetu, a u glavni žreb je prošao kao srećni gubitnik iz kvalifikacija pošto je zbog povrede morao da odustane Rišar Gaske. Bilo kako bilo, naš as je nakon sat i 43 minuta igre protiv 20-godišnjeg Francuza i tri seta mora da kapitulira pred pariskom publikom - 4:6, 6:1 i 3:6.

Izabrane vesti

Zahvaljujući tome mladi teniser će imati sutra priliku i čast da ukrsti rekete sa prvim na svetu i aktulenim vicešampionom ovog mastersa, Novakom Đokovićem, što im je, naravno prvo odmeravanje. Favorit je jasan, ali nije jasno šta se to zbiva sa Lajovićem... Ostaje nada da će se prenuti za finalni turnir Dejvis kupa koje se igra u Madridu od 18. do 24. novembra.

(Foto: Reuters)

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EKIPIZZE

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara