Komentari na vest

Kirjos o Sineru: Smešno, krema za masažu... Trebalo bi da ga nema dve godine

1

101

pre 29 dana

Nije prepoznao kremu, nemojte ga optuzivati.
S

Spaceman

pre oko 1 mesec

Neko mu je sipao drogu u heroin
Ž

Žerson

pre oko 1 mesec

Zato igra kao drogiran, možete pretpostaviti da se to desilo Medvedevu i dr.odmah bi bili suspendovani.Zapadna demokratija!
B

Bolje uci Geografiju nego sto stavljas ovde k

pre 30 dana

@Žerson Italija nije zapadna Evropa vec je Juzna Evropa. Evropa se ne deli na zapad i istok samo vec i na juznu,severnu i centralnu Evropu. Ovo se ucilo u 6 razredu Osnovne škole. Nauci bolje geografiju i onda dodji ovde lupaj. Sad lupaj minuse ako puste komentar.
G

Golst

pre oko 1 mesec

PA Felps je koristio maruanu pa mu niko nije ništa oduzeo od titula
g

gost4

pre oko 1 mesec

marihuana ne povecava performanse sportistima, naprotiv
D

Djoker nole

pre oko 1 mesec

Da je djokovic razapeli bi ga ko isusa hrista, smesno i bedno
P

PD

pre oko 1 mesec

Nisam baš siguran u to što pričaš ali ajde neka bude,inače sam ubedjen da je velika većina vrhunskih tenisera koristila nedovoljna sredstva ali da teniske organizacije to zarad popularnosti sporta i nesagledivih posledica to tolerišu. Jednostavno mnogo para je u igri i tu ima deo kolača za svakog, svi od toga lepo žive i jednostavno bi za sve bilo pogubno kada bi se recimo saznalo da se većina vrhunskih tenisera ( tu mislim da ni naš Nole nije izuzetak) u nekom periodu koristila nešto nedozvoljeno. Sportski pozdrav
A

Alibaba i Alideda

pre oko 1 mesec

Normalno. To je očigledno, kad je bio mali upao je ko Obeliks u bure sa tim kremom.
N

Neko iz Nes

pre oko 1 mesec

Fizio sa posekotinom na ruci radi bez rukavica? 🤔
Л

Лукс

pre oko 1 mesec

Па ово је невероватно Какво глупо објашњење Добро рече Ник Ко још верује у то Новаче легендо,добро си издржао ове лицемере
D

Dokolicar

pre oko 1 mesec

Rekao ono sto svi mislimo
i

ildzo

pre oko 1 mesec

Krema za masazu? Dva puta za redom pozitivan?... Jos jedan dokaz da su pare sve... ATPu trebaju superzvezde, jos ako su sa zapada, onda im je sve oprosteno. Krema za masazu? 😂
I

Ivica1708

pre oko 1 mesec

Ako se uzme u obzir kolika kolicina leka može da se absorbuje kroz kožu fizioterapeut mora da je imao ranu ko Murat posle susreta sa Obilićem , ili je bio potopljen u kremu ko meso u marinadu.
J

Janac

pre oko 1 mesec

Hahaha brat objasnio. Da je u pitanju Djoković bio bi kažnjen na 100 godina
G

Gost RS

pre oko 1 mesec

Nisam znao da se ranice tretiraju steroidima.
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Kad sam prvi put gledao Sinerov mec bilo mi je jasno da ce njegovo telo da mu bude najveci neprijatelj kroz karijeru.Ima slabe noge.Noge i ledja su najjaci delovi tela.Pre mesec dana na Vimbldonu se umalo nije onesvestio tokom meca sa Medvedevom.Sineru vise leze Mastersi jer se igraju u dva dobijena seta.Sto je mec duzi njemu je teze.Fizicki je slab.A ova zabranjena supstanca se koristi za povecanje misicne mase.
L

Lekar

pre oko 1 mesec

Farmakokinetika svakog leka je poznata, i jasno je da ovo obrazloženje ne može biti prihvaćeno kad bi se držali struke. Ovde se radi o derivatu testosterona koji je poznat kao doping supstanca i zaista se retlo koristi za zarastanje ranica na prstu. Stvarno komično.
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Da je Djokovic bilo bi mu dozivotno zabranjeno da igra jer nije zapadnjak.Uopste ne sumnjajte u to.Mediji bi jedva cekali da ga razapnu.
H

Hag

pre oko 1 mesec

Ja mislim da su Đokoviću ovo našli izbacili bi ga doživotno iz tenisa i poništili sve titule koje je uzeo i onda krunusali Federera i Nadala zajedno na nekoj gala ceremoniji :D
P

Puukky

pre oko 1 mesec

Наравно да су глупости, само што је требало пласирати нешто по хитном поступку као иоле релевантан одговор, под каквим третманима се налазио, како је још могао да се нађе у његовом организму, шта су могле бити околности итд.
P

Prica ide dalje

pre oko 1 mesec

Žoze Morgado, poznati portugalski novinar koji je redovan izveštač sa turnirima, otkrio je jedan detalj: – Siner je bio suspendovan nekoliko dana posle osvajanja mastersa u Majamiju, a pred početak sličnog takmičenja u Madridu. Bio je žreban i bio na konferenciji za medije pre turnira, iako je u tom trenutku bio pod suspenzijom. Kazna mu je bila oproštena na vreme da bi mogao da igra – objasnio je Morgado da je ATP-u bilo veoma stalno da nova zvezda iz Italije, novi magnet za publiku, zaigra u Magičnoj kutiji u španskoj prestonici.