Komentari na vest

Ima jedan Srbin što odbija da umre i kad su mu rane fatalne! Đoković ponovo nadljudski preokrenuo

D

Dalinjo

pre 23 dana

Stalno ponavljam da se zahvaljujem svevišnjem što živim u eri najboljeg u istoriji sporta Novaka Đokovića
O

OptaAce

pre 23 dana

-Novak protiv F. Serundola: 1W. -Osobe (m+ž) sa najviše 1/4 f GS u Open eri (od 1968., ATP+WTA): Novak 59, R. Federer 58, K. Evert 54, S. Vilijams 54, M. Navratilova 53, R. Nadal 47. -Osobe (m+ž) sa najviše GS pobeda u Open eri (ATP+WTA): Novak 370, R. Federer 369, S. Vilijams 367, R. Nadal 314, M. Navratilova 306. -Novak je ostvario 37. GS pobedu u 5 setova, što je najviše takvih pobeda od svih tenisera u Open eri. -Novak je ostvario 96. pobedu na RG. To mu je najveći broj pobeda na 1 ATP turniru u karijeri. -Novak je jedina osoba (m+ž) u Open eri sa 74+ pobeda na sva 4 GS (RG 96, AO 94, W 92, USO 88). Federer ima 73+ pobede na sva 4 GS, a S. Vilijams 69+. Pozdrav.

Delija

pre 23 dana

GLADIATOR 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
S

SRBIJAAA

pre 23 dana

Tako je samo gaziiii....
B

Brundo

pre 23 dana

Cetvrtfinale protiv Ruda.Bas tezak mec predstoji.Djokovic bi mogao da izgubi prvo mesto cak i u slucaju da odbrani titulu.To bi bilo ako se Siner plasira u finale.
C

Ciganj , ali najlepsi

pre 23 dana

Čitam tako komentare i ne mogu da verujem. Ne moraju ga svi voleti , ali redom SVI moraju poštovati šta radi čovek u 38 oj godini zivota. I to nema veze sa sportom nego sa empatijom prema nekome ko se tokliko zrtvuje. Mislim da Djokovicu novac koji ce zaraditi od turnira i ne igra neku ulogu.Svojoj deci govorim da budu zahvalni bogu što zive u eri jednog Djokovica. I stvarno verujem u to.
N

Novakgoat

pre 23 dana

Novače Srbedno ajde breeeeee!!!!!
Z

Zorkel@

pre 23 dana

Još malo pa nestalo 🎾 Još ta tri meča pa polako da piše memoare📚📑✒️ 😀 🏆🥇 Titulom u Parizu 🇫🇷 da cementira VEČNO NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA. a ovi mlađi ako mogu neka ga stignu...
B

Brundo

pre 23 dana

Legenda.Nazalost, mislim da ipak nece da odbrani titulu.Nije u formi a vec je odigrao dva meca u pet setova.Bice mu teze ako u cetvrtfinalu bude igrao protiv Ruda.Protiv Frica i ne toliko.
C

Commodus

pre 23 dana

You simply won't... die (lose)! Nole gladijator!
k

katkqd

pre 23 dana

Onaj Argentinac odmah da batali tenis kad ne moze da dobije coveka koji igra ceo mec s jednom nogom.
И

Иван Ц...

pre 23 dana

Какав је ментални склоп људи који верују да човек исфолира повреду након сета у којем је разбио противника са 6:1...
Ц

ЦЗ НС

pre 23 dana

Чисте будалаштине, практично скоро читава три сета није ишао нити на једну изазовнију лоптицу. Бог зна како је узео уопште 4-и сет, у петом је већ био на свакој лоптици! За мене лично је ЧУДО како је ово уопште извукао!
Р

Република Српска

pre 23 dana

🎾🏆🤴

Zvezda ispred svih!

pre 23 dana

Bravo legendo!!!
B

Br1.

pre 23 dana

Gospode Bože hvala ti što živim u eri Novaka Đokovića
R

Rh3

pre 23 dana

Gledamo mec u Kragujevcu - Dva starija gospodina - uzese po tabletu za pritisak, posle neke zvake,merise pritisak i na kraju docekasmo pobedu. Kohones ko lubenice ! Sampion !!
L

Logitech

pre 23 dana

Nije valjda opet bio povredjen?

VecaBg1971

pre 23 dana

Ne zelim Novaku da oduzmem nista od ove pobede niti imam pravo na to, samo me zanima jedna stvar. Kako yo da je, dok je gubio, bolelo ga je koleno, skoro da se predao. Cim je vratio brejk, vise ga nista nije bolelo u zavrsnici 4 seta. Da li je to psiha ili nesto drugo, ne znam ali nije mu prvi put.
S

Srpski prkos

pre 23 dana

ne razumes ti mentalnu snagu i zar za pobedu, tu ne boli nista vise. Covek je cudo, a i Srbin kad ga udari prkos.
S

Sudija Picilkas

pre 23 dana

@srpski prkos Kakvu mentalnu snagu genije, pa nije Novak Djokovic sahista, niti je Kasparov bio teniser. Zasto niko ne pominje mentalnu snagu muzicara ili sahista, nego iskljucivo tenisera?
O

Opa Miki

pre 23 dana

Pa dok se navikne na nove okolnosti, dok analgetici počnu da deluju. Pored toga, nalazi načine da sebi digne moral, krene novi talas adrenalina i sve to.
o

obrni okreni

pre 23 dana

pa valjda je prestalo da ga boli koleno i zbog toga je vratio brejk, a ne vratio brejk i onda ga prestalo muciti koleno.
C

Cer

pre 23 dana

Dobio je prvi set 6:1 i onda je poceo da folira povredu da bi igrao pet setova, jel tako?
2

2 na 2

pre 23 dana

Da si nekad igrao tenis, znao bi šta da napišeš... Ovako ćorak. Tenis je jedna od najtežih sportova, jer ti pre svega psiha, pa onda sve ostalo... Al jbg... mućak za tebe.
G

Gost1234

pre 23 dana

Je li kazes glesao si mec??? Pa vide li kad je popio lek protiv bolova???????? Ti druze po svom mentalnom sklopu pripadas na jna, evo ti ga i ovaj Picilkas pa mozete zajedno na stadion…
.

.........

pre 23 dana

...prijatelju,kad osetiš bol u kolenu,osetiš i strah.Izgubiš koncentraciju i bojiš se da će se bol ponovo javiti i povećavati.Svašta prolazi tada kroz glavu,a tenis se otaljava.Kad je prošlo dva sata,bol nije intenzivan,shvati se da može da se igra sa njim,koncentracija se vraća,snaga dolazi iz nekog inata i tako se na kraju dobije meč
g

gost5555

pre 23 dana

nek Nole osvoji RG i Wimbledon i dosta za ovu godinu Ol nisu toliko bitne bez obzira sto ih nikad nije uzeo
S

Sampioon!!!

pre 23 dana

Samo on zna sta radi i sta ce tek raditi🏆🏆🏆
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 23 dana

Sve sve, ali ono finale protiv Cicipasa. Ne mogu da se setim nekog trenutka u istoriji sporta da je neko nekoga tako uništio psihički. Posle toga je Cicipas odlepio i više nikada nije bio isti igrač. Naravno da to Novaku nije bila namera, ali mu je tada ubio karijeru.
B

Belgrano

pre 23 dana

Isto tako i Tsongi, koji je nesto tako i izkavio.
@

@

pre 23 dana

berdih tomas
1

101

pre 23 dana

Ne postoje reci koje mogu opisati koliko si dobar,koliko si najbolji svih vremena!!!! Kakav Rodzer i Rafa. Ovo je istorija. Uzmi sve Novace,uzmi 25 GS!!!!!
V

Vlado Banja Luka

pre 23 dana

Nikada mi nece biti jasno zasto svi protivnici toliko grizu protiv Novaka. A pred Nadalom i Federerom su skidali gace. Sada skidaju gace pred Alkarazom i Sinetom. Ono je sramota kako je juce Felix Oze-Alijasim odigrao protiv Alkaraza. Kao zombi. Mrtvac. A Serundolo i Museti na mlazni pogon. I opet ne mogu dobiti! Ziv nam bio Nole, hvala za svu srecu i radost, za sve pobjede...
z

zato

pre 23 dana

sto igraju protiv najboljeg. I Novak je grizao kao mlad protiv svih njih , ali je on i odgrizao i sazvakao na kraju i Federa i Nadala, i ispljunuo ih.
j

jan

pre 23 dana

Zato sto si najaci majstore,nikad niko kao Novak
Z

Zigmund

pre 23 dana

Nole ti moras sledeci mec da dobijes u 3 seta sa nula do jednog gema za protivnika. Inace Usna ima da ti oduzme pasos jer mnogo zauzimas TV prostor.
G

GostSteva

pre 23 dana

Haha 😂 !! Komentar dana !
I

Ipak

pre 23 dana

je Nole covek u godinama .....Mora malo da preladi,pa kad vas cica dovati .....
M

Metohija Kosovo

pre 23 dana

Najveći svih vremena! Ćao, zdravo.
N

NN3

pre 23 dana

Ako mu ova dva meča nisu probudila motivaciju, neće ništa. Samleće ih sve na OI i na Vimbldonu. Za RG sada nisam siguran jer je očigledno da ga današnja povreda ograničava u kretanju, ali ako bude sve ok kada prespava, osvaja i ovo.
B

Babaroga

pre 23 dana

Pljuvači nezadovoljni svojim životima gde ste? Bravo Nole Srbine 🦅🦅🦅🇷🇸🇷🇸🇷🇸
N

Nole kralju

pre 23 dana

Gde ste sad nevernici? Sakrili ste se u rupu jer je nole pokazao mu..a joa uvek! Maknite se sotone i prodane duse i navijajte za druge tenisere umesto za svog sunarosnika i pobednika!
K

Krme

pre 23 dana

Polako, diši malo. Kakve te sotone spopale, prezupčio si nešto. Noletu svaka čast, normalno. Jedan od najvećih sportista u istoriji sporta (za pljuvače, o sportu pričam, ne o ličnosti).
М

Миланче

pre 23 dana

Да, навијамо за њега, наш је, али... Какве су ово глупости са повредама? Човек не може да стоји 3 сета, и онда крене да лети. Па нисмо мала деца.
D

Džukela klasična

pre 23 dana

Zato i jeste najbolji svih vremena. Na muci se poznaju junaci
1

101

pre 23 dana

Vi antinovakovci izmisljate hipoteze...Rafa se dopingovao,i to znaju, ali ga pustaju,kao i malog Alkaraza. Ali Rafa ili Alkaraz nemaju ono sto Novak ima, nemaju dar od Boga da bude ubedljivo najbolji svih vremena. Kakav Nadal ili Rafa.
K

KM12

pre 23 dana

Vise voli da igra pet setova nego da dobija u tri. Pogotovo kad pusti protivniku brejk prednosti za 4:2 u cetvrtom setu. Folira, je li tako?
М

Миланче

pre 23 dana

Какав бре антиноваковци? 🙂 Нико нема никакво објашњење, само хвалоспеви и величање. У реду је то, али какве су то представе са повредама. Буквално није могао да се креће два и по сета. А онда онаква игра у петом. Навијам и ја за њега, да не буде забуне, али заиста претерује са тим глупостима.
P

Pobeda je resenje

pre 23 dana

Federera polivaju hladnom vodom Novak mu oborio jos jedan rekord po broju pobeda na grend slemovima.Sa ovom pobedom je ispred njega.
B

Belgrano

pre 23 dana

Jedini sportista kod kojeg sam i na 2-3 poena od poraza siguran da nece izgubiti. Tezak mec za gledanje, srce me je bolelo kad sam gledao kako ne trci i ravnodusno gubi od trecerazrednog igraca, ali ne umiru sampioni tako lako. Nivo stresa i previsok s obzirom da je ranije do cetvrtfinala stigao i da se ne oznoji ljudski, ali ja i dalje verujem da moze do titule. Odmor sad, sledeci je Fric ili Rud - idemo dalje sampione.
K

Kalabasas

pre 23 dana

Pratim tenis od 95 ali kad nole kaže kraj, brišem memoriju i stavljam ovo među golf,kriket,pikado...nema smisla više gledati pratiti komentarisati...
Д

ДЕЛИЈЕ ВУКОВАР

pre 23 dana

Ђоковићу највећи Србине свих Срба у историји човечанства 🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪🍻🇷🇸🥁🥁🇷🇸Згази све пред собом и да и даље уче с ким имају посла у свету тениса..СРБЕНДО САМО ГАЗИ 💪💪💪🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
M

Monteroo

pre 23 dana

Šta reći...24 nosilac...dečko 25 g u prajmu...igra tenis života...i onda ga čovek od 37 g ali ovog puta s jednom nogom bez kolena,bez trenera....pobedi...Šta ti preostaje nego da odeš u hotel i pogledaš da li ti je apartman dovoljno visoko.... Kad je sasuo onu poruku ljubavi ženi i trenerima u cetvrtom setu znao sam da dobija....da su mu se bas popeli...
s

sta kazes

pre 23 dana

37-godisnjak, bez trenera, itd. a ne rece da je to Novak Djokovic...Sa tolikim iskustvom , kvota na njega bila 1, nista
B

Blek Stena

pre 23 dana

Legendaaaaaaaaaa!!!
N

Naniiiii

pre 23 dana

Ja pricam da ove musetije,serundolove,drugove,polove može da pobedjuje još uvek i sa jednom nogom

FC President

pre 23 dana

Svi se pitaju jel ovo moguće ... Da, pa zbog ovoga je najbolji ikada!!! No1e - 💪💪💪
M

Mnb

pre 23 dana

Ne da se deda !!!
I

Ivan Bor

pre 23 dana

BRAVO,

Bojank91

pre 23 dana

s'il vous plaît NAJBOLJI JE!
7

777

pre 23 dana

Sad podrska kad izgubinide hejt i tako sve u krug.
h

hebo te Cimpindulo

pre 23 dana

nece covek da izgubi pa to ti je..Sada ce Novak imati vremena za odmor. Dva teska meca iza njega/nas..
O

Oksi

pre 23 dana

Muci telo, ogromne bolove trpi, zato i jeste Najveci. Sto se RGa tice, nema sanse za titulu. Telo mu nije dobro, tesko ce i do finala, a tamo ga cekaju maksimalno spremni i odmorni da l Alkaras da l Siner.
6

616161

pre 23 dana

Neverovatno... Kakva ikona, nismo svesni sta imamo. Ej bre, 2 meca u 3 dana od 5 setova i 10 sati igre sa 38 godina !!!!!! Gasi mesalicu motaj kablove. Meni samo nije jasno zasto on folira povredu cim krene da gubi i cim preokrene leti po terenu nikad mi to nece biti jasno. ZIVEO NOLEE LEGENDOOO
e

eh

pre 23 dana

pa sad se povredio kad je vodio. pozzz