Komentari na vest

Grom iz vedra neba: Razišli se Novak Đoković i Goran Ivanišević

M

Mile teniser

pre oko 1 mesec

Daj bre, dal čovek bilo koji poraz može da podnese da neko drugi ili nešto drugo nije kriv, džaba svi sportski rezultati, čovek je nula..mnogo mi većih sportista imamo od njega koji ma treba posvetiti pažnju...sve da je osvoio 500 grem slemova .....nije sve u brojkama..
M

Makks

pre oko 1 mesec

Koji je srpski sportista veci od Novaka? Nabroj ih, prosvetli me
G

Gde je mučeni

pre oko 1 mesec

Monteroo?
d

dottore 73

pre oko 1 mesec

Mislim da je Goranu smetalo što se Nole sve manje osvrće na tenis, a sve više na sporedne stvari i to je to.
t

tataaa

pre oko 1 mesec

tata Srkiju nesto nije odgovaralo
S

SB

pre oko 1 mesec

Kriza brate, mora da se gleda na troskove. Gde god moze treba da se ustedi
K

KIMI 85

pre oko 1 mesec

Samo za vas je ovo grom iz vedra neba.. Vidi se da ne funkcionisu vec nekoliko turnira, uostalom ivanisevic nije nista doprineo niti poboljsao kod Novakove igre. Uvek je Vajda bio alfa i omega. Kapiram da ste nervozni komsije, taman ste poceli da svojatavate Novakove uspehe sa ivanisevicem. Ali koliki kompleksas trebas biti da se u komentarima predstavljas Srbinom pa pljujes po Novaku a uzdizes ovog proseka od tenisera. Ajde na Index pa tamo lecite frustracije.
i

iz sljivika

pre oko 1 mesec

Pa dobro, moguće da mu treba nova šok terapija, samo da se ne uhvati opet nekog Pepe Imaza il kako se već zvao onaj šarlatan.
R

Repac Plandište

pre oko 1 mesec

Dobro nije sve tako crno. Barem ce Goran ponovo da bude omiljen kod brace a kod nas ce opet biti ujo moj. Sa ovim su se složili...
R

Racing

pre oko 1 mesec

Sad nek postavi svog drugara Troickog za trenera kad je mogao onako sramno da izbaci Zimonjica sa mesta selektora.
D

Detektor Laži

pre oko 1 mesec

Ovog Zimonjića, što trenira sada sa njim? Ništa onda. Ajmo na sledeću laž. Da razbucamo.
R

Racing

pre oko 1 mesec

Pa u medjuvremenu su se pomirili, ali ja sam izneo cinjenicu. Lako to moze da se proveri, gugluj pa ces da vidis sta je i sam Zimonjic rekao.

Владан

pre oko 1 mesec

На питање новинара 2002-ге како тако јако удар лоптицу...иванишевић одговара:замишљам да је глава од Србина.
O

Ojo

pre oko 1 mesec

Pa sad će u penziju,šta će mu trener
Z

Zlatko Psihopata

pre oko 1 mesec

Mozda Vajda i Ivanišević nisu imali ista razmisljanja. I onaj analiticar je otpusten jer Ivanisevic ne praktikuje statistiku. Vjerovatno se Vajda vraca.
L

Logitech

pre oko 1 mesec

Eto sta uradi poraz od onog mladog anonimnog Italijana hahaha.
g

grend slem

pre oko 1 mesec

juuu al je smesno. Patis decenijama.
v

v1ad

pre oko 1 mesec

Novak menja trenere ko carape generalno. Bio je sa Vajdom, Bekerom, Ivanisevicem, Pilicem i jos gomilom.
A

Aksel

pre oko 1 mesec

Idi bre juce Toni i Dragana danas Nole i Gogi lakse malo sa tim tužnim vestima.
I

Idemo Nole!

pre oko 1 mesec

Nije da me čudi ovo, trebala je svakako neka promena. Ivanišević je doprineo Novakovoj igri, apsolutno je zaslužan za poslednje uspehe, ali isto tako i previše pasivan u poslednje vreme. Upravo ta pasivnost je ono što je Novaka nerviralo, znači ako si tu, radi svoj posao maksimalno, a ne odradjivanje sa 50% snage. Pa gledajte koliko Ferero prkelja svaki poen sa Alkarazom, samo što još nije uzeo reket umesto njega da igra, a sa druge strane pogledaš Djokovićev boks, Goran mutav, onaj Čarli Gomez dečko promašen slučaj, na kraju mu najviše saveta daje Paniki koji je kondicioni trener...... Videćemo ko će biti sledeći trener, Nole je juče sa Zimonjom trenirao na Košutnjaku, mogla bi to da bude naredna saradnja. Možda i Žuti BB (Beker) ponovo :) Eventualno povratak Vajde, ali mislim da je ta priča završena, jer Marijan ne može više toliko da putuje zbog porodice.
Z

Zvezda 91

pre oko 1 mesec

Znaci Nole ide u penziju.
k

kojotski

pre oko 1 mesec

Srki tranzistor preuzima kormilo.
A

A,sad adio

pre oko 1 mesec

Bilo je pitanje dana kada će se ovo dogoditi.Preterao je Nole sa onim izlivom emocija a ovaj je,iako žestoka prznica,to majstorski gutao.
G

Gost555

pre oko 1 mesec

Kakvim emocijama? Nolo nema emocije.
A

AK10

pre oko 1 mesec

Nikad čudnije Novakovo ponašanje što se tiče samog ATP tura. Izgledao je nezainteresovano na svakom meču do sad, i na AO i u Indijan Velsu, sad je valjda na Kopaoniku, a ide šljaka i turnir u Monte Karlu za dve nedelje, otpustio je dvoje ljudi iz štaba na početku sezone, sad i Gorana. I da je ovo neki početak kraja, a nadam se da nije, da je samo poptuno punjenje baterija za OI, nek je srećno, ako je neko zaslužio da uživa, to je on. 🤞🏻
h

hahahah

pre oko 1 mesec

Interesantno je da na svakom turniru na kojem izgube nadjete se vi poneki strucnjaci da kazete kako je igrao nezainteresovano i slicne gluposti, hahahah.
A

AK10

pre oko 1 mesec

Pa ako si odgledao bar 5 njegovih mečeva u životu, video bi da je tako. Protiv Sinera na AO se nije ni iznervirao nijedno, izgledao je kao da ga briga. Zato sam i pomenuo nezainteresovanost KROZ CEO TURNIR, jer je tako izgledao. I kad je dobio 5 prethodnih mečeva
z

zet

pre oko 1 mesec

Goran je pre svega gospodin, čovek je osvajao turnire dok je kod nas reket bio povezivan za mafijom, đoković je realno gledano prostak sa primitivnim ispadima, a o njegovoj porodici nema smisla trošiti reči. Logično je da Goran više nije hteo da ima posla sa njima
G

Gost Rajder

pre oko 1 mesec

"Gospodin" koji je 5 godina proveo sa primitivcem? Ahahahahahhahaha

Bojank91

pre oko 1 mesec

Pa da, bavi se reketiranjem Nole
p

prti

pre oko 1 mesec

Koje turnire je osvajao? :D
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

I jos jedna stvar, da li stvarno mislite da ce u penziju ? Pa federer se penzionisao sa 40,41 godinom. AO je osvojio sa 36. A novak je, sto se fizicke spreme tice, na mnogo vecem nivou. I karijera ce mu sigurno duze trajati. Samo prilagodis igru svom telu i mogucnostima…
N

NN3

pre oko 1 mesec

Pa može da ode u penziju i kao zdrav i dok je na vrhu, hvala Bogu, ne mora svako da čeka neku povredu ili da se raspadne zbog godina da bi objavio kraj. Novak je poobarao sve moguće rekorde i osvojio sve (sem OI), u slučaju da osvoji zlato ove godine u Parizu, zaista se ne bih iznenadio da se povuče na kraju sezone i šokira sve. Ima porodicu, preko 20 godina je u profesionalnim vodama, zasiti se čovek. Iako bi u teoriji on mogao lagano da igra i do 45. godine sa ovakvim čuvanjem tela i fizičkom spremom.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

Pretpostavljam, tj nadam se da je u pitanju novakova zelja za poboljsanjem nekog segmenta igre. Moguce da je video da je negde slabiji nego pre i da sa novim trenerom zeli to da poboljsa. Svaka promena trenera je donela nesto. I beker i goran su poboljsali odredjene segmente novakove igre i jasno se vidi njihov pecat i razlika u odnosu na period sa vajdom. Videcemo po izboru novog trenera.
c

cv

pre oko 1 mesec

kako nije ja odavno govorim da nije ivanisevic za njega videlo se to uvek imaju neki konflikt
I

Istorija

pre oko 1 mesec

Jes vala, bas su bili neuspesni zajedno
Đ

Đukin fan

pre oko 1 mesec

Ide final faza karijere,godina ili dve.pokusaj da se još neki GS osvoji i sve manji broj turnira,objektivno zasićenje proizvedu i ovakve ishode!!!Đokovic realno u 37 godina,nakon svih mogućih trijumfa i rekorda,teško da ima motiva a sasvim sigurno kondicije i snage da se “juri” s novom,skoro duplo mladom garniturom koja dolazi!Moguce da će kratkoročno resiti poziciju trenera(ako mu to uopšte i treba)i još ovu sezonu 3 velika turnira i OI u Parizu!Od rezultata koje postigne direktno će zavisiti odluka o penziji!!!Uspe li i osvoji neki trofej,igrace još sledece godine i to je realan tok i kraj karijere.Izdrzao je junački,sve postigao te zaslužio da odahne
C

Cer

pre oko 1 mesec

Kad bi uzeo olimpijsko zlato, komotno odmah u penziju. Ono sto je on sve ostvario nece niko oboriti jos 50 godina.
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Ne znam, imam osecaj da i nije toliko iz vedra neba. Em je ovo do sada izgubljena godina za Djokovica, em je cak za nas sa strane bilo vidljivo da je hemija izmedju njih narusena. Djokovic je uvek u svakoj krizi nasao resenje, nadam se i verujem i ovaj put.
ш

шуми

pre oko 1 mesec

па и хтвати су Срби само покатоличени
T

Tata Martino

pre oko 1 mesec

Novak je polu Hrvat i zato on voli njih! Navija za hrvatsku reprezentaciju, druži se sa njihovim sportistima, letuje kod njih! I mi to moramo da prihvatimo, jer je dete iz mešovitog braka!
K

KM12

pre oko 1 mesec

Pa? Sta je pesnik hteo da kaze?
B

Bob Bob Bob

pre oko 1 mesec

Nemoj da rušiš sneška Prvosrbijancima! Za njih je Novak simbol Srbstva, kako sad pola Hrvat?
M

Mhm

pre oko 1 mesec

A Bob jugonostalgija u malom... Ne znaš ti šta znači biti Srbin moj Bob
P

Petrinjo727/

pre oko 1 mesec

I treba da najuri ovog, svakako ga je bušio iz nutra, poturica, nikad nije nj bio nas a proslavio se na imenu Novaka!
K

KM12

pre oko 1 mesec

Ide Nole u penziju na kraju sezone
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Inace je pre 10 dana pricao o OI u Los Andjelesu 2028. i rekao da jeste daleko, ali da ne iskljucuje. Toliko o tome da ce sad u penziju.
@

@Belgrano

pre oko 1 mesec

Kao da mu je prvi put da danas kaze jedno, a sutra drugo. U Indijan Velsu je rekao da ce igrati u Majamiju, pa se posle 2 dana povukao.
S

Sdsdsdsdsd

pre oko 1 mesec

Jako tuzna vest...
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Mozda za Hrvate.
a

ajmooooo

pre oko 1 mesec

Kome će sad Nole da... :)
Z

Zeleznik

pre oko 1 mesec

Auuuuuuuu, pa zašto! Pa ti bez Gorana bre kao list na vetru.