Komentari na vest

Čovek koji je spasao tenis

n

nigmamirakl

pre 40 minuta

Definitivno u top 3 tenisera ikada,definitivno ne bi bio neutralan povodom kopanja litijuma da treba da dođe do toga u Španiji
g

gargamel89

pre 29 minuta

Mislim da bi dao srce za Španiju ..
s

slobodno

pre oko 1 sat

se moze reci da je polako ali sigurno tenis zavrsio svoju najsjaniju epohu. Od kada se prvi servis odservirao,pa do kraja sveta.Ostao je jos jedan musketar najveci od svih,ali kada i on okaci reket o klin to bi bilo to.
m

milo123

pre oko 2 sata

covek koji to nije. Sram ga bilo za sve one odvratne izjave protiv Nola. I njemu je bilo jasno da nije na tom nivou, zato je to i radio. Dzukacki. Ne nazivajte ga velikim sportistom. Sportista mora biti i vitez. Ovo je samo projekat koji je guran svim mogucim bagerima da bude GOAT, a ni prici ni Federeru (koji je takodje jedna odvratna pojava) a tek Nolu. Cao, zdravo i uzivaj u svojim tanjirima. Pozdravi i Tonija alapacu.
M

MilojeC

pre oko 3 sata

Sad ce i Nolo
V

Veliki igrač

pre oko 4 sata

Veliki Rafa Nadal. Bila je čast gledati sve te mečeve, uživati i nervirati se u isto vreme. Pričaćemo budućim generacijama kakve su legende igrale ovaj sport. Čoveče, sećam se da sam išao u osnovnu školu kada je dobio Novaka na Rolan Garosu.. A danas sam čovek od 30 godina. Bila je čast Rafa i hvala ti! A i zaista je neverovatno da će mu zvanično poslednji singl meč u karijeri zapravo biti porez od najvećeg ikad, i jedinog koji je bolje od njega igrao ovaj sport u istoriji. Uživaj Rafa!
Л

Лазар

pre oko 4 sata

Имам 39 и незнатно сам старији од Новака и Надала, али имам осјећај да смо заједно одрастали обзиром да Новака пратим још од турнира у Умагу.. морам признати да сам док сам био клинац, "мрзио" Надала, баш зато што је побјеђивао Новака. Онда сам сазрио и почео га поштовати као спортисту. А онда сам опет и мало омудрио и престао гледати само спортску страну. Надал се у задњих 3-4 године толико укопао својим изјавама и у основи показао да је лош и сујетан човјек. Могу они у западним медијима представљати колико хоће да му је Федерер највећи противник, истина је да му је Новак највећи противник и да су један другог "вукли" и непрестано се усавршавали баш због међусобног ривалства. Један од ријетких случајева у спорту кад си морао достићи савршенство баш због јако доброг ривала. Али Надал никад није показао поштовање према Новаку, оне "трла баба лан" флоскуле које се изјаве након меча не рачунам, показао се врло добро у периоду короне а онда и након тог периода. Лош је човјек. Новака чак и ми Срби можемо да не волимо, да некоме није симпатичан, Новаку се може рећи да има мушица и мана, али је брате мили ЉУДИНА и за Надала и за Федерера. Она људина са којом би сјео попити пиву у некој земи, а ова двојица га у основи не воле јер немају то у себи.
N

Nemanja021

pre oko 4 sata

U početku i manje više kroz celu karijeru bio mi je puno draži od Federera, kasnije je imao i on one neke nepotrebne, pomalo zlobne komentare na račun Djokovića i od tada mi je znatno pao u očima. Medjutim, ono što će zauvek ostati jeste njegova dominacija na Roland Garosu i šljaci generalno, nešto što sport nikada nije video u to sam apsolutno siguran, najveća dominacija jednog čoveka nad generacijama drugih momaka i nešto što je pitanje da li i kada će neko ponoviti.
Г

Гостивар

pre oko 4 sata

Је л' то беше овај што је поздравио политичку одлуку локалних власти да се најбољи тенисер на свету држи као пас у притвору и потом депортује из државе, како би он коначно, након неутешних 13 година, могао да освоји турнир који му недостаје за двоструки грен-слем? Овај што је бежао од свог највећег ривала кад год је могао и чекао га само на шљаци? Овај што му је његова спонзорска машинерија годинама намештала жреб тако да у финалу игра са Федерером, а не са Ђоковићем? Је л' то тај ваш јунак који је спасио тенис?
H

Hepek

pre oko 3 sata

I treba ravnozemljaša i ćutologa da drže u pritvoru
7

79

pre oko 3 sata

To je taj licemer koji je tad došao na štakama u Australiju da proba da odigra meč,dva.Ali kad su Novaka proterali naprasno je uzeo turnir okrenuvši u finalu sa 0-2 na 3-2.I posle toga ništa nikad više,uništio je telo zbog tog turnira igravši pod dopingom
M

MK AJ

pre oko 4 sata

Gigantu srecno ti bilo.Lepo je bilo ziveti u eri ova tri vanzemaljca i radovati se svakom njihovom okrsaju.Veliki sportista i borac.Bravo
G

Gost1234

pre oko 4 sata

Sjajan tekst!
L

Lep tekst ali

pre oko 4 sata

Ne znam samo gde je on to potcenjen? Doslovce od početka karijere je uzdizan da može biti najbolji ikada, kao što to rade sada za Alkaraza. Jedini koji je potcenjivan je Novak i to čak i kada je imao 18GS titula i tada je bio potcenjivan da ih neće imati najviše, sa druge strane jedan malo bolji igrač ali ništa posebno Alkaraz, ima podršku od prvog osvojenog GS da će ih imati najviše. Tako da ove zalopojke za Nadalom su odvratne i neka je završio karijeru kao jedan od bednijih sportista ikada.
Л

Лазар

pre oko 4 sata

Надал никад није ни био спортиста, већ само машина за играње тениса.
И

И

pre oko 2 sata

Можда нисам у праву, али имам поприлично година и верујем добро памћење. Није Надал од почетка каријере уздизан на начин на који је Алкараз. Није се тада нико од првог грен слема доводио у причу о најбољем икад, нити је та реч најбољи икад коришћена на дневном нивоу за све живо, као данас. О томе се није ни размишљало, ни писало. Данас се појави неко талентован, моментално су приче да ли може бити тај ГОАТ. Раније је то било небитно, најбољи спортисти света нису били оптерећени, трајали су 5-6 година, после се опустили. Данас се живети не може од тих речи "најбољи икад". Константно се о томе прича у сваком спорту.