Komentari na vest

Britanski anonimus i vetar opasno testirali Novakove nerve na putu do trećeg kola

c

cv

pre 2 meseca

bice da je ono sto sam ja rekao da je nespreman dzaba sto on ima zelju
p

pique

pre 2 meseca

gubi od runeaa
S

Skopje

pre 2 meseca

SKOPLJE CEKA 25 GS!!!!!
O

OptaAce

pre 2 meseca

-Novak protiv Dž. Firnlija: 1-0. -Teniseri sa najviše učešća na GS u Open eri (od 1968.): F. Lopez 81, R. Federer 81, Novak 75, R. Gaske 74. -Teniseri sa najviše plasmana u 3. kolo singla na W u Open eri: Novak 18, R. Federer 18, Dž. Konors 17, B. Beker 14. -Među teniserima u Open eri, Novak ima najveći % pobeda u 1. kolu GS (30+ pobeda): 97,3% (73-2). Jedina 2 poraza: AO 2005 i 2006. -Pozdrav.
R

Reealno

pre 2 meseca

Dao bih sve ove trofeje Noloa za jednu medalju u fudbalu sa Mundijala ili Eura. Iskreno.
S

Saturn

pre 2 meseca

Imati najboljeg sportistu u istoriji jednog sporta koji je u top 10 po popularnosti zameniti za medalju sa manekenima koje se niko nece secati ukoliko nije zlato .... Plus Novak se kotira kao top 10 sprotista svih vremena
д

делија

pre 2 meseca

Дај своје.
д

делија

pre 2 meseca

Дај своје.
S

Stara kuka

pre 2 meseca

@Saturn Tenis je u top 5 najpopularnijih sportova.Mozda i najpopularniji individualni sport na svetu.Aj da je uzeo par GS titula,da je samo dobar,ma odlican teniser,ali najbolji svih vremena...Titula u fudbalu,SP ili Euro je ipak nesto drugo.
Z

Zokilii

pre 2 meseca

Realno ,sto ne napises medalju iz Nogometa,sta se krijes?
K

Krme

pre 2 meseca

Novak je, voleli ga mi ili ne, među 10 najboljih sportista sveta svih vremena. Bukvalno i bez preterivanja. To nema zamenu, kakav buđavi naš fudbal. Iako je najpopularniji sport na svetu.
I

Ivan...

pre 2 meseca

RTS nastavlja svoju dominaciju sa mentolima i blago retardiranim komentatorima poput ovog Mijaljevica. I mi to placamo. Da slusam coveka koji toliko smara i ne zaklapa o nekim glupim statistikama. Naporan i dosadan kao proliv. I uopste toliko prica covek u prenosu da je to nepodnosljivo. Gledao sam strane kanale i njihove komentatore. Niko toliko ne prica i ne smara za vreme pauza izmedju poena.
О

Оногост

pre 2 meseca

Не зна се ко је гори тамо. Али буквално!
B

Brundo

pre 2 meseca

Ovo mu je 372. pobeda na Grend Slemovima i 94. na Vimbldonu.
B

Brundo

pre 2 meseca

Jeste on anonimus ali zna da igra na travi kao i ostali Britanci.Ima i uticaja vetra ali Djokovic se danas dobro ispramasivao i igrao pasivno.I odmah stize kazna kad je izgubio treci set.Na brzim podlogama Djokovic ne sme da pomisli da igra pasivno a kamoli da to uradi.Ili ce drugi da se prilagode njemu ili ce on njima.
N

Ne neeee

pre 2 meseca

Pa trava je najbrza podloga, a stvar je u odskoku lopte, zato mnogi mogu da igraju pasivno sa slajs udarcima i servis-volej igrom, na travi lopta ima najmanji odskok ali je najbrza podloga.
z

zaks

pre 2 meseca

Bravo majstore ! Idemo dalje.
B

Berlondo

pre 2 meseca

Nole osvaja i Vimbldon i US open !!Pazite sta vam kazem, sacuvajte ovaj komentar , da mozete posle da mi se izvinite hejteri Novaka
I

Idemoooooooo

pre 2 meseca

Tako je! 94. pobeda na Vimbldonu, a ako osvoji imace 99. pobeda i osvojiti 99. titulu u karijeri.
f

fontana9

pre 2 meseca

samo ga zeza sto je operisan,zamisli samo kako bi se kretao da nije,ali dobro je posle 7 dana od operacije ili 20 da ovako trci,strava.Pa u ovo ne moze ni najveci debil da poveruje.
O

Opa Miki

pre 2 meseca

@fontana9 ali možeš da poveruješ kada Rafa na štakama osvoji AO.
B

Berlondo

pre 2 meseca

@fontana9 jesi li sacuvao komentar??