Komentari na vest

Bez trofeja u rukama po jedini „trofej“ koji nema

B

Brundo

pre oko 2 meseca

Sanse da osvoji bronzu su 50 %, srebro 25 % a zlato 10 %.Toliko predvidjam.To je tako iz nekoliko razloga.Ovo su mu zadnje OI i vec ima ozbiljne godine za sportistu.Nije u dobroj formi vec neko vreme.Povreda kolena jeste mala ali je opet povreda koja je lecena hiruskim putem.Podloga na kojoj se igra je sljaka, a ona je fizicki najzahtevnija od svih.Morace dosta da trci i da se trosi.Servis nije oruzje na sljaci.I zadnji razlog je taj sto Djokovicu nije sudjeno da osvoji zlato.Jednostavno nije.Cetiri puta to nije uspeo da uradi.Zasto bi to uradio danas kad je najstariji?Imao je dobru sansu 2012. i 2021. ali ih nije iskoristio.To je to.Ili iskoristis sanse ili ne.Kao sa brejk loptama,Sanse moraju da se koriste.
V

VoSeOslanjaNaVolaAčovek...

pre oko 2 meseca

Bice Novak onaj stari samo polako . Godine su samo broj . Proradice intat i tjt . Novakova konkurencija je bila daleko jaca od ove sad BORANIJE u kojoj ima samo dva vrhunska tenisera mislim pre svega na Alkaraza i Sinera ovo ostalo ne postoji . Covek ima 37 god , plus povreda ... Pa ovo sto NOVAK radi je ZA UDZBENIKE . Kad se NOVAK penzionise necemo imati vrhunskog SPORTISTU .
g

gunnersi

pre oko 2 meseca

Volim Noleta i podrzavam ga uvek, tako ce biti i u Parizu. Medjutim, mislim da su sanse da dodje do zlata na OI minimalne. Tu pre svega kao favorite vidim Alkaraza i Sinera. Nole je svoje najvece sanse da uzme OI propustio u Londonu i Tokiju, a pogotovo u Tokiju gde je imao prakticno dobijen mec protiv Zvereva u polufinalu, a u finalu bi igrao sa Kacanovim. Kao da mu nije sudjeno da uzme to zlato. Videcemo, nadam se da nas moze sve iznenaditi i obradovati u Parizu. Napred sampione.
W

W.W

pre oko 2 meseca

Ti si vec nasa najveca sportska legenda nole.Samo jako i do kraja, Srbija je uvek uz tebe!!
D

Delija011

pre oko 2 meseca

Novak igra totalno drugacije od drugih, Novak igra totalno drugacije, hej, hej!
G

Gost RS

pre oko 2 meseca

Sam je rekao da trenutno najbolje igraju Alkaraz i Siner i da on trenutno nije na tom nivou. Realno ima još fore ovu i sledeću godinu da bude na top nivou i da se pita, pa šta osvoji osvojio je. Ja mu lično želim da karijeru završi sa trofejem u rukama a ne kao Nadal i Federer.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

На овом турниру, односно финалном мечу је било очигледно да није на нивоу Алкараза. Ипак се не могу отети утиску да једноставно није пружио у финалу оно што тренутно може. Догађало се то и раније, не и само њему! Ужасан сервис и исто тако лоша игра на мрежи не би требало да зависе од нивоа игре на којој је био Алкараз! Уосталом, ово му је 13-о изгубљено ГС финале, барем у пола од истих је био фаворит. Да, губили су финала и Надал и Федерер, овај мали до сада чини ми се нити једно (4 од 4, респект)!
U

Uzeće USA Open

pre oko 2 meseca

Uzeće USA Open kao i završni masters, to je gotovo sigurno. Za OI ćemo videti. U svakom slučaju, očekujem njegovo još bolje izdanje na OI.

Dorcolac

pre oko 2 meseca

Ako ne uzme Olimpijadu nema nista ni od US opena to odmah da ti kazem. Ako uzme Olimpijadu uzima i US open 99% a zavrsni masters je uvek 50-50
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 meseca

Dorcolac@ Мислим да је и Ђоковић свјестан да веће изгледе има на УС опену. Колико год то чудно изгледало (сада већ и с обзиром на број година и напоре) увијек је имао веће шансе против бољих играча у мечевима који се играју на 3 добијена него ли на 2 сета. Одлични играчи као Алкараз, Зверев, Синер..... или нешто слабији могу одиграти против Новака око 2 часа игре и јаче и боље, проблеми настају за исте када се меч продужи и дође до неминовног пада у игри. Исто је већ виђено много пута! Лично сматрам да Новак уопште није фавирит на ОИ за злато, са ГС се једноставно мора рачунати на њега (нека не буде овај јучерашњи меч показатељ јер је и раније губио брзо финала у 3 или 4 сета - Мареј 2013., Надал 2020., Медведев 2021. године..........).
I

Iz sljivika

pre oko 2 meseca

To je to. To je ta trešnja na vrhu prelepe torte zarad koje mora da skupi sve što ima u sebi, od iskustva do fizičke snage i znanja da je se domogne. Zaslužio je to, bio bi greh kada se iz Pariza ne bi vratio sa zlatom. Uz tebe smo majstore!