ATP Majami: Švajcarska osveta i ultimativni izazov

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.03.19. | 13:20

Krajinović nakon što je srušio Vavrinku večeras oko 19 č ide na Federera

Na redu je osmi dan takmičenja na velikom turniru u Majamiju, a pred muškarcima je danas druga polovina mečeva treće runde.

RASPORED MEČEVA (+5 Č)

Izabrane vesti

Večeras nas predstavlja samo jedan teniser, a u pitanju je Filip Krajinović koji zaita nije ima sreće sa žrebom, jer nakon što je uspeo da savlada odličnog Pjer Ig Erbera, pa potom i višestrukog grend slem šampiona, Stena Vavrinku sada je na redu ultimativni izazov - Rodžer Federer. Biće im ovo treći susret, oba prethodna su odigrana prošle godine kada je Fedeks u prvom bio veoma ubedljiv, da bi ga u drugom, i to u njegovom Bazelu momčina iz Sombora opasno pritisla oduzevši mu čak i set. Uslovi u Majamiju čini se više odgovaraju Krajinoviću (prilično spora podloga) koji je ima slobodan dan da se odmori od "tuče" sa Fedeksovim odličnim prijateljem, Stenom Vavrinkom.

Ukoliko Federer ne bude odigrao na vrhunskom nivou eto šanse za Krajinovića koji je sigurno osokoljen dobrim igrama u poslednje vreme. Za one koji sumnjaju u iznenađenje koje Mozzart plaća kvotom 4,00, tu je da će biti tri seta (2,70). Meč bi trebalo da počne oko 19 časova po srednjoevropskom vremenu.

Dan na Grendstendu, to jest druom stadionu u Majamiju otvaraju Kevin Andreson i Žoao Souza. Zanimljivo je da Portugalac vodi sa 1-0 u deulima sa Južnoafrinakcem, ali je taj meč odigran pre tri godine i to na njegovoj omiljenoj podlozi, šljaci. Ovaj put tu je sunce i tvrdi tereni Južne Floride koji prilično odgovaraju Andersonu čija pobeda "košta" 1,50 po MOZZARTU.

Na istom terenu, ali nekoliko časova kasnije, videćemo da li je Stefanos Cicipas ušao u krizu, ili je to bio samo mali korak unazad. Očajan rezultat, ispadanje već na prvoj stanici u Indijan Velsu možda su ostavili traga na mladom Atinjaninu koji je ipak favorti protiv Leonarda Majera. Ovo im je prvo odmeravanje, a Argentinac ume da iznenadi. Mi bi ovde osim pobede Cicipasa (kvota 1,25) "poterali" i da će biti taj-brejka (1,85).

Za kraj smo ostavili susret od kojeg očekujemo da bude veoma interesantan. Da ne dužimo, verujemo da će gemovi otići u plus na odmeravanju Davida Gofana i Marka Čekinata. Trenutno je 1-1 u međusobnim susretima, a poznajući jednog i drugog možemo očekivati veliku borbu u svakom pogledu. Što se tiče favorita, Belgijanac je ipak bolji na tvrdoj podlozi protiv italijamskog majstora igre na šljaci.

ATP ŽREB

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Filip KrajinovićRodžer FedererATP masters Majamibet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara