Komentari na vest

Alkaras na dva koraka od odbrane trona: Put do tamo opet vodi preko Medvedeva

Л

Лукаку 98

pre 2 meseca

Има да почисти медведева као прошле године, само што људи овде имају кратко памћење..
g

gunnersi

pre 2 meseca

Alkaras ne igra nista posebno na ovom turniru, samo je imao lak zreb. Mislim da ce ga Medvedev dobiti i u ovom trenutku Medvedev mi se cini kao mnogo tezi protivnik za Novaka nego Alkaraz.
c

carlitos zasada

pre 2 meseca

igra onoliko koliko treba. Branilac je titule, sjajan je za svoje godine..Daleko bolji od Medvedeva..Trebalo bi puno toga da se poklopi da ga rus izbaci..Druga je stvar sto vecina nas ne voli Carlitosa jer ga vide kao konkurenciju Novaku..sto on i jeste..Srecom ne uspeva da se koncentrise samo na tenis, delom jer su podigli preveliki publicitet oko njega . Novak je radio i radio dok su se hvalili Rafa i Roger, i na kraju ih oba presao..
H

Holger

pre 2 meseca

Ne pratis tenis. Bukvalno igraci kao sto su Tijafo, Amber i Tomi Pol (osvajac Kvinsa sa vrlo mekanim volejima i niskim loptama, jako dobrim slajsom) su sve samo ne lak zreb za travu, pogotovo rane faze turnira. Jako solidni igraci i uz Kordu, Drejpera i mozda Lojda Harisa (underrated igrac za travu sa ekstra servisom i lepom anticipacijom i izlascima na mrezu) najtezi i cesto potencijalni black horsevi i onako vrlo neugodni igraci za Vimbdon. Alkaraz ima toliko talenta, toliki osecaj za izlazak na mrezu i za drop sotove, ubrzava kada treba, sto je za Medvedeva koji je 'linijas' penicilin. Covek se drzi linije kao pijan plota, stoji 5 metara na riternu iza osnovne linije, i po meni Siner je opako pogresio sto nije izlazio na mrezu i igrao servis volej (samo 28 izlazaka na mrezu za 5 setova je premalo, Alkaraz prosle godine za 3 seta 36 izlazaka na mrezu), to je rezultovalo da ga Medvedev uplete u mrezu igre s osnovne linije kao na betonu, s dosta dugih razmena, te ovakav rezultat nije bio neocekivan. Medvedeva na brzim podlogama treba 'razbiti' cestim promenama ritma tenisa. Da ne gresim dusu, Medvedev je ove godine mnogo zrelije pristupio travi, dosta cesce izlazi na mrezu i iznenadio me je visokim procentom pogodjenih voleja sa onako smotanom tehnikom. Alkaraz ga s tolikom raznovrsnoscu najverovatnije dobija 3-0 ili 3-1. Sve ce zavisiti od Alkaraza i njegovog nivoa igre jer zna da se opusti i da igra ekonomicnije nego ranije sto dovodi do toga da ljudi koji ne gledaju njegove meceve misle da se muci. Kada god digne nivo igre na 90- 100%, osvaja sve bitne poene. Finale Novak-Alkaraz, nova rapsodija tenisa i novi blokbaster! Jedva cekam!
D

Dusan123221

pre 2 meseca

Holger ne znam ko si al vidi se da pratis teniz za 20 svaka ti cast majke mi ja nemam sta da dodam na tvoj komentar alal ti vera. Sportski pozdrav!!!
P

Pep

pre 2 meseca

Medved da ga pojede a ako prodje dolazi na Srbina koji će ga pobediti!
y

ymern

pre 2 meseca

kao i prošle godine sto ga je medo pojeo i nole dobio