©MN Press
©MN Press

Orlovi odradili prvi trening u Bahreinu; Piksi: Dosta više aviona, ovo je život…

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.11.22. | 16:49

Reprezentativci Srbije u dobrom raspoloženju počeli završno tempiranje forme

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Bahreina)

U dobrom raspoloženju, motivisani i nestrpljivi da izađu na veliku pozornicu gde ih već na prvom koraku očekuje poslastica protiv Brazila, reprezentativci Srbije počeli su u Bahreinu završne pripreme za Svetsko prvenstvo.

Izabrane vesti

Izabranici selektora Dragana Stojkovića u Manamu su danas odradili prvi trening od dolaska u azijsku državu, ne skrivajući da su se uželeli zajedničkog rada.

"Dosta više aviona, ovo je život", bile su prve Piksijeve reči po izlasku na teren, a osmesi na licu igrača govorili su da dele stav selektora.

Pozitivnu atmosferu dodatno je podgrejala uvertira u ozbiljniju fazu treninga i nadmetanje u gađanju malih golova iz kornera. I, mimo svih očekivanja, prvi je mrežu pogodio golman - Marko Dmitrović.

Ostaje pitanje da li bi golman Sevilje mogao da se podiči istim uspehom da je konkurencija bila potpuna s obzirom na to da je sa treninga izostao Aleksandar Mitrović. Prvi strelac Srbije je ostao hotelu (gde je u teretani danas samo trčao na traci) kao i Predrag Rajković i Filip Kostić, koji su takođe dobili poseban program rada od stručnog štaba zbog lakših povreda.

Izuzev pomenutog trija, specijalan tretman imao je Saša Lukić koji je radio odvojeno od ekipe na početku treninga (odnosno tokom dela treninga otvorenog za javnost), ali su prognoze po pitanju sve četvorice reprezentativaca optimistične i nagoveštavaju da će Srbija na premijeri biti u najjačem sastavu.

Podsetimo, pre puta u Katar, odnosno prekosutra, Srbija će odigrati poslednju proveru u kojoj će joj rival biti Bahrein.



tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara