Komentari na vest

Španija nudi novi ugovor De la Fuenteu i tri puta veću platu

G

Gordi Albion

pre oko 2 meseca

Gospodin Southgate ce oduciti ovu neznalicu
D

Dojčilo

pre oko 2 meseca

Neka nama našeg Piksija....Šta nas briga za rezultate. Napisao čovek izveštaj u kom je konstatovao da smo u sve tri utakmice bili bolji. Valja mu verovati!!! Zaslužio je on tu lovu koju je uzeo i koju će uzeti!! A vi koji verujete svojim očima, znajte da grešite. To što ste videli gledajući utakmicu nije tačno. Tačno je ono što Piksi napisao u izveštaju!!! U pamet se dozovite navijači i počnite da verujete selektorskim izveštajima!!
S

SezonskaJakarta

pre oko 2 meseca

Većina selektora fudbalske reprezentacije Srbije (i onih koji su vodili selekcije iz perioda državne zajednice sa Crnom Gorom) nije prethodno stekla ni relativno ozbiljno ime u trenerskom svetu (od onih sa ovih prostora jedini izuzeci bili su Boškov i Antić, obojica tada u poznim godinama, jer Muslin je, ipak, ostao najpoznatiji kao trener Crvene zvezde). Ovde se na selektorsko mesto najčešće dovode poznati fudbaleri, da se uče zanatu. Istina je da nam je trenerska struka u krizi, ali se i tu (ne) rešava problem tako što bace prašinu naciji u oči, a novac u svoje i džepove njima sličnih, kao što grade stadione, a ne obračunavaju se sa korupcijom. Španski selektor nije veoma poznato ime, kako i piše u tekstu, ali ta njegova nepoznatost prevodi se sa: dva prva mesta na evropskim prvenstvima za različite mlade selekcije, srebro sa Olimpijade i osvojena Liga nacija. I kao toliko trofejan, imao je dva-tri puta manju platu od selektora koji nema nijedan sličan rezultat.
L

LosmiStojev

pre oko 2 meseca

Kako lepo rade iz saveza svi za spanski fudbal i stoje iza selektora. Kad pogledam nase lobije i neznalice u savezu povraca mi se.
d

diego

pre oko 2 meseca

a sad mi je jasno zasto je fss sve zavrsio pre eura :). a vi spanci gledajte i ucite kako se blindira selektor :))))
M

Mkd

pre oko 2 meseca

Fss da reaguje i da poveca platu Dragancetu
S

Suludi Milojko

pre oko 2 meseca

Bolje da je Srbija izabrala za selektora Srećka Šojića, nego ovo niško tvrdoglavo magare.
Q

Qnde

pre oko 2 meseca

Živa istina brate
F

Ff

pre oko 2 meseca

😂😂😂😂😂😂
i

imam

pre oko 2 meseca

dojam da samo ovaj covek je skolovani trener medju svih selektora na ovom EURU, ovi drugi kao da udare glavom u zidu nekim svojim "taktikama"
G

Gostiona

pre oko 2 meseca

Piksi kralju
d

dottore 73

pre oko 2 meseca

Bitno da Kiksi ima 1.6 miliona evra, a ispao nakon dva kola !
S

Samo jedan covek

pre oko 2 meseca

Sta ce ljudi, zeleli su Pixeta svim srcem. Duboko su razocarani kad su videli da ostaje u Srbiji i nije im ostalo nista drugo nego da se zadovolje sa ovim svojim anonimusom. Sta ces, nema svako para za Pixeta!!
G

Golst

pre oko 2 meseca

PA ovaj ima 3 puta manju platu od Pixija
B

Bok

pre oko 2 meseca

Pa on ne voli Španiju do zadnjeg Evra, kao naše patriote Srbiju do zadnjeg, isto Evra.