Komentari na vest

Petković će platiti ceh: Nije trebalo da izvede penal, postoji hijerarhija i zna se ko šutira

м

макаријус

pre 9 dana

свакако није ни био пенал, сапео се сам.
P

Pedja108

pre 9 dana

Prvo sto nije trebao da sutira, a drugo sto je lose sutnuo. Medjutim, sudija je morao da da crveni Spancu. Igrac je bio u sansi i samo je trebao da je ubaci u prazan gol. Sa ledja ga rusi Spanac, nije ni bio u duelu, vec ga sa ledja oborio h izrazitoj gol sansi. To nije ni trebao da gleda VAR, crveni odmah. Ovako je sudija dosta uticao na dalji tok igre, jer bi Hrvati sa igracem vise svakako bili blize nekom golu.
s

sarmaizmase

pre 9 dana

Образуј се фудбалски, научи правила. Црвени никако не може да да јер не иде казна на казну, свиран је пенал нема црвеног картона

ROSSONERO97

pre 9 dana

Taj njegov penal me je koštao 20 hiljada... Osusile mu se noge dabogda
N

Nik66

pre 9 dana

Ne mlati;)
G

Gostgost

pre 9 dana

Cekao sam da padne gol, i cim sam video da on sutira, bacio sam tiket. Iz aviona se videlo da ce da promasi

Mali peca

pre 9 dana

Modric da sutira penal , to mu je jedina mana , covek je jednostavno los izvodjac
P

Pesimista

pre 9 dana

Svaka čast komšijama Hrvatima,uradili su nešto,što mi iz Srbije za sto godina nećemo!!! I rezultat realno protiv Španije je previsok,nisu toliko Španci bili bolji! Respect za Hrvate,tako se bori za svoju zemlju,naši mogu samo da maštaju!
r

roni

pre 9 dana

mozda si iz zrbije al si veci ustasa od hrvata a takvih je mnogo ovde.
S

Sisoje

pre 9 dana

Rezultat previsok?! Pa salis se, Spanci su ih potpuno razmontirali. Ova hrvatska reprezentacija nema se zbog cega postovati: vrlo nedisciplinovana igra, sastavljanje tima "po starim zaslugama" a ne po sadasnjoj formi, nepravovremene izmene, los coaching ... Ne treba preterivati; svaka im cast za ono ranije (dobre nerve u penal serijama pre svega) ali ovo sada - samo jad i beda.
H

Holse

pre 9 dana

Morao je dati gol,kako god da bi sutnuo usla bi golman ni blizu nije bio..ali ne,on hoće da spanac dobije crveni karton,pa još uzme on majstor da izvede..🤣🤣
N

NikolaPGD

pre 9 dana

kostao me je 100e :) ali nema veze. dace ga srbija veceras da izvucem pare