Komentari na vest

Naši su malo nervozni

n

nereseno

pre 3 meseca

sa Dancima igramo 0-0 a Slovenci ce doziviti debakl od Engleza i mi idemo dalje kao treceplasirani! jedini sam ovde rekao sa Englezima I Slovencima tacan rezultat.
g

gagy plus

pre 3 meseca

bravo cast i postenje vecina ostalih su ubiboze
B

BubreguLoju

pre 3 meseca

Dosadni ste . Smorili ste sa ovim pisanjem o Srbiji . Imam osecaj ko da su u Finalu .
g

gagy plus

pre 3 meseca

pixi je trebao da izbaci Tadica iz ekipe povodom onog skandala ali...nadajmo se tome uskoro
-

--//--

pre 3 meseca

""Kod Tadica i Mitrovica barem je primetna zelja koliko god da su stetni po ekipu iz raznih razloga. -Vlahovic je jedno stvorenje koje ne bi pozeleo ni hrvatima ili siptarima da imaju u ekipi. ""
M

Micaga125

pre 3 meseca

Moze li neko napisati komentar vredan citanja?
O

Obi Mikel

pre 3 meseca

Ako Slovenija izgubi od Engleske 2 razlike, onda mogu i Danci da izgube od nas kako bi bili 3. u grupi i izbegli Nemačku koja je ubedljivo najjača reprezentacija i najviše pokazala i domaćin. Ne bi me čudilo da pobedimo Dansku, pogotovo što igramo poslednju utakmicu u grupi i možemo da nameštamo. Verujem da se Dancima ne ide protiv njih
ш

шуми

pre 3 meseca

пикси је тадиа мота да врати кући као Кари Пешић Радмановића
1

123123123

pre 3 meseca

tadic nije jeo bananu

VecaBg1971

pre 3 meseca

Rekao sam juce a recicu i danas, mi nemamo promil sanse da dobijemo Dansku. Uzmite ljudi bar lepe pare, odigras 1&2-5, kvota 3.2...ja mislim da je to poklon. Da imam 100 evrica da stavim singl, stavio bi bez razmisljanja. Evo, dao sam vam tip, cujemo se u utorak uvece da vidim ko je uzeo pare. Voleo bih da dobijemo Dansku ali ne vidom kako, jbg.
D

DjoleRx

pre 3 meseca

Kako da se potrefi da tako pametan čovek, pun znanja o svetu oko sebe nema 100 evra?
s

stss.

pre 3 meseca

hahahahahahahahah odakle mu 100e
k

kikonja

pre 3 meseca

ljudi,vidim Piksijev osmeh i neku ludu izj javu posle utakmice sa Danskom,zivi bili pa videli,prolazimo dalje,mi smo ludi totalno...
M

Miki Gec

pre 3 meseca

Ako pobedimo Dansku, Pikseta ce, kako stvari stoje i koliko je upucen u ono sto se desava, reci da smo zasluzeno osvojili bod protiv jake Norveske.
v

vroom

pre 3 meseca

Aha, kao sto smo ludo prosli u Kataru u zadnjem kolu
K

Krme

pre 3 meseca

Nadam se da shvataš koliko su infantilni ti komentari tipa mi smo ludi, Srbi ne umiru, i slični? Jedna od glavnih odlika nezrelosti, uz obavezne izjave o večitom nedostataku sreće, i tome kako su drugi krivi, a ne mi.
m

mipko

pre 3 meseca

PIKSI kao Bajden.
S

Srbenda 77

pre 3 meseca

Mnogo pisanija,ali niko pravu reč da besedi,mi u ovom sistemu, kakav igramo,največi problem su 2 zadnja vezna igraca,da li to igrali lukić,ilić,gudelj,maksimovič,niko nema pasa da seče odbranu,da da asistenciju,jer smo procitani Tadića udvajaju,u ova naša dva uvek slobodna,ali napadački potpuno bezopasni,a to piksi zna i onda uvede SMS,a ovaj ne igra odbranu i primimo gol,i to je to
Ц

ЦЗ НС

pre 3 meseca

Када ће појединци који се размећу знањем, системима и формацијама схватити да није битно исто него да јесте позиционирање (дефанзивно и офанзивно) и одговарање обавезама сваког играча појединачно! Послије Енглеске сви "стручњаци" у глас да треба да почне Младеновић, послије Словеније да није требао ни почињати. Све ми је то као када наш вајни капитен скромно каже да је најбољи и најспремнији у репрезентацији па одигра 90+' против "моћне" Словеније отприлике као да није ни одиграо! Чак и након 30' против Енглеске гдје је капитенски "прозвао" Јовића ради слабог пријема, а стварност је да му је при кретању Луке ка голу додао у лопту у ноге што се никада једноставно не чини! У најмању руку очекујем да коначно ове "свезналице" преузму неки клуб, репрезентацију.... да и нас Бог погледа!
d

drazen86

pre 3 meseca

Nisu problem zadnji vezni, ko god da igra, vec to sto ofanzivni vezni isto tako ko god da igra stoje 40 metara daleko. I onda se cudimo zasto se odbrana i zadnji vezni dodaju do iznemoglosti.
T

Tropa

pre 3 meseca

Lazar Samardzic mozda i najbolja leva noga Evrope trenutno, decko igra brz i moderan fudbal, vidi se da je klasa, Piksi ga ubacuje poslednjih 10 minuta da igra, a kao godinu dana se borili za njega da zaigra za nasu reprezentaciju
T

Trpadzija

pre 3 meseca

Daj covece Jel si realan 🤣🤣🤣🤣 NAJBOLJA LEVA NOGA ,
Č

Čast i poštenje

pre 3 meseca

Meni su neizmerno smešni ovi komentari kad se dohvate Vidića, kao kad bi on došao rasterao bi sve lopove i zaveo reda. Navešću vam samo jedan primer. Pre par godina u odbojkaškom Savezu su bili izbori za predsednika, i to izmedju Zorana Gajića, koji je danas i ministar sporta i Vanje Grbića, bivšeg reprezentativca (koji za razliku od Vidića, je: prvo, diplomirani doktor nauka FSFV u Beogradu, drugo, angažovan u FIVB, CEV da drži seminare širom sveta, tri, vodi personalni kamp u Srbiji svake godine. Dakle čovek sa nekim kompetencijama van igračke karijere, za razliku od Vidića koji je šta tačno, fudbaler koji je na birou rada od svoje igračke penzije pa do danas?!). Vanja je te izbore izgubio, rekao je tada šta je imao i otišao svojim putem, gleda sebe i svoj posao. A Nemanja? On se i dalje kaljuža u blatu FSS. To nije slučajno i to je jasan pokazatelj da iza njega uopšte ne stoji pozitivna sportska priča, već isključivo politički interesi, kako domaći, tako i strani. Jer kada vam neko da pare, očekuje da vi i izvršite odredjene zadatke, i tu nema nazad, u normalne životne tokove. Tako da sa Vidićem nikakav boljitak ne bi bio, čak naprotiv, zamenio bi ovu garnituru samo svojim ljudima i nastavio po starom, sve kako je i do sada bilo. Tako da ne budete naivne veverice koje veruju u svašta. Čovek koji je dosledan svojim stavovima i koji drži do sebe, taj ne ulazi u blato da se kaljuža. A onaj koji je bez obraza, i koji je podložan kupovini, taj nema drugde - nego u blato sa ostalima iz te fele.
N

Ne_brukaj_se

pre 3 meseca

A kako ti to znas da Vidic nije kompetentan. Nisu mu ni dali sansu. Lepo je rekao o ovima "naprednim ekspertima sa kupljenim diplomama " preko noci doktorima nauka i o onom funkcioneru koji se ponosi sa svojim kriminalnim iskustvom i koji bi svakog coveka savetovao da krene njegovim putem. Da se razumemo ova hobotnica zahvata ne samo sport vec i ostale sfere drustva.
@

@Čast i poštenje

pre 3 meseca

Sve tačno od reči do reči 👏👏👏
E

Evo neka

pre 3 meseca

Mi neko objasni kakve veze ima ko je predsednik FSS sa igrom na terenu.Imas tim za velike domete ili ga nemas.Mi ga nemamo o to je to.Za nas je ucesce na EP i SP vrhunac.
S

Surovi ugovor

pre 3 meseca

U prevodu, ne bi ti tu ništa dirao?! Lijepo. Zbog takvih i imamo ovakvu garnituru "stručnjaka" u FSS, koja trenere imenuje osluškujući glas javnosti, koja takođe pojma nema. Zbog njih nam se svi smiju dok ciklusi prolaze, a mi ostajemo zakucani za dno kao trećerazredna evropska reprezentacija...
S

Sasvim logičan niz okolnosti

pre 3 meseca

@Evo neka Vrlo jednostavno: predsednik FSS okuplja oko sebe ljude po svojoj meri (citaj: interesu), a onda zajednicki biraju selektora prema njegovim (ne)kvalitetima. Taj isti selektor kasnije bira igrace koji ce biti na terenu i organizuje taktiku igre. Ako ne izabere najbolje timske igrace vec najbolje pojedince bez kohezivnog faktora, i ako razbaca igrace po pozicijama na kojima nikada nisu igrali, eto ti nekvalitetnog tima. Sa druge strane, ako napravi dobru selekciju i primeni formaciju u koju se igraci uklapaju, onda uz malo motivacije moze mnogo toga da postigne. Eto ti vrlo jednostavna logika veze izmedju predsednika FSS-a i igre reprezentativaca na terenu. Ziv bio i veliki pozdrav.
N

Nisu nasi

pre 3 meseca

Malo nervozni nego nasi malo vise ne znaju igrati fudbal.
P

Pedja108

pre 3 meseca

Nisam ocekivao da nasi uzmu ijedan bod na EP. Ne zato sto imamo toliko lose igrace, koliko je Piksi kao trener ili selektor los. On ne zna da ukomponuje tim, ne zna da napravi nekoliko formacija, strategija, kako reagovati kad se vodi, kako stizati rezultat itd. I kako se blizio pocetak EP, a pogotovo posle Engleske, krenulo je lozenje. Kao odigrali smo super protiv Engleza. Mi smo na taoj utakmici jednom sutnuli na gol i to u 83. minutu, a igramo sa silnim napadacima. Tadice jeste bio nas najbolji igrac do sada, ali godine cine svoje. Nije vise za ozbiljan fudbal. Sergej nikada nije ni bio, uvek je trckarao kao rekreativac. Navedite jednu takmicarsku utakmicu koju su Zivkovic i Kostic kao nasa krila dobro odigrali. I sto se tice napada, Mitrovic i pored godna, viska kila, i dalje je daleko opasniji napadac nego Vlahovic. Vlahovic otkako je otisao iz Fiorentine, nije nista napredovao u karijeri, a vreme prolazi.
A

Alex Wolf

pre 3 meseca

Po meni je najveca strahota (a bilo ih je dosta)ponasanje i govor tela Piksijevog u poslednjih 15 min utakmice.Covek se stopio sa onom stolicom,bez reakcije,bez podrske svom timu,bez uputa igracima sta da rade.Ma da,najlakse je sesti i predati se.A onda hit izjava Srbija nikad ne umire.Kakva kontradiktornost i neprofesionalizam
L

Ljubodrag Miodraga Stevan

pre 3 meseca

Zbog kilaže i (verovatno) visokog pritiska, čovek je bio u predinfarktnom stanju. Bilo je neophodno da se emotivno izoluje čisto da bi preživeo.
B

Bata80

pre 3 meseca

Tadic poseduje tehniku i lucidnos,sto ostalim igracima u reprezentaciji nedostaje. Sta imamo od trkaca bez tehnike? SMS,koji treba uz tehniku da razori(snagom....brzinu nema) i dominira sredinom...... na terenu je igrac manje. Samim tim namece se Lazar Samardzic. Objektivno u sredini terena do zadnjeg veznog a i po bokovima,protivnik ima prazan prostor.Tu leze svi problemi! Mitrovic i Tadic bili bi ubojit tandem da su preostalih 8 igraca,poredjani kako valja. Kostic je dugo van forme,Zivkovic samo sto dusu ne ispusti.Oba krila cuvaju protivnicke bekove. O Gacinobicu je glupo trositi reci i na kraju imamo malog(Ilica)!....i trkaca Lukica. Sve je to jako,jako tanko a "Piksi",nije izabrao ratnike,vec IMENA. TRI CENTRALNA BEKA,NEZNAJU STA CE SA LOPTOM! SELEKTOR SE OPREDELIO ZA BUNKER PROTIV ENGLEZA A NEMA IGRACE ZA KONTRU? DANCI SU NESRETNO PRIMILI GOL,NASTAVILI DA IGRAJU BEZ STRAHA......DOSLI DA IGRAJU FUDBAL......PITAM SE ZASTO SMO MI DOSLI?
R

Riba smrdi od glave

pre 3 meseca

Da uzmu deset miliona i raznoraznim smicalicama potrpaju to u džepove.Zato se igrači vuku po terenu i igraju kako i kad im se ćefne.
S

Sedorf10

pre 3 meseca

Mitrovic i Tadic??? Daj bre covece. Mitrovic ima bar 3 kila viska, igra rekreativnu ligu Saudijske Arabije. Tadic 36 godina, trazi loptu non stop u noge, kao plejmejker igra stalno ledjima kao kosarkas. Ne igra tadi slucajno tursku ligu. Ima to svoje zasto je bas tamo. To ti je slika ako hocemo realno da pricamo. E sad ako hocemo bajke da pricamo, mozemo i to, ali bezveze mi je da u tome ucestvujem.
R

Rodaljević

pre 3 meseca

Jednostavno, treba da se resimo senatora koji ocito smatraju da su Bogom dani za sve. A to su Mitar, Tadic i Sergej. Mitru svaka čast, kapa dole za sve do sad, ali Mitar iz Fulama i arapski Mitar nisu isti igrač. Tadic takodje, igra tursku ligu, 36 godina ima, daj druze ne davi vise tu loptu, sedi malo na klupu, iskuliraj, posavetuj. Sergej nocna mora. Ta kurcobolja, i izvinjavam se sto tako pisem, jer to se drugačije ne ume nazvati, je postala toliko iritantna da bi bilo najbolje i najpoštenije za sve ds se decko povuce iz reprezentacije. Rajković Babić, Milenković Pavlović, Birmančević, Živković levo, Ilić, Lukić, Samardžić, Tadić, Jović.
S

Svabo

pre 3 meseca

Odvoji zito od kukolja pa cemo igrati. Piksi to ne zeli uraditi a oni mu produzuju ugovor?!?! Bas su se nasli
A

ARMEL SMAILJI

pre 3 meseca

Najbolje vam je okanitese fudbala spasite i sebe i nas koji navijamo. Tacno imam osecaj kao da su dosli na iskurziju treba da ulazete vise u kosarku za to jeste a za fudbal niste. Kratko i jasno pozz
T

Tacno_u_metu

pre 3 meseca

Kod nas je nazalost veci kult Vecitih, nego reprezentacije. Kad bi posteno sad pitao zagrizenog navijaca Zvezde da li je za promene on bi te udario kamenom u glavu jer mu je bitnija titula u nekoj boraniji od lige. Dajte nam samo titule,titule hocemo samo titule,bole nas uvo za srpski fudbal i reprezentaciju, hocemo samo titulu ,samo strance afrikance i mongolce, ali zato hocemo da poziv dobiju min 2 nasa igraca da dobijemo neke pare. Busali se za Erakovica sad ni da se pobune sto nije pozvan. E moji sinovci samo pare vas zanimaju... Lupajte minuse ! Istina boli! Boli Terzica sto Vidica ne moze da kupi
T

Twix

pre 3 meseca

Brate mili, i vi ga udaviste vise sa Vidicem i ostalim besposlenim fudbalerima. Predlagati ex fudbalere bez iskustva i obrazovanja da vode neki sistem jer su dobro udarali loptu je isto kao predlagati malog Pericu da bude direktor skole jer je ispred nje svojevremeno dobro igrao Izmedju dve vatre. Vidic je projekat, pazljivo vec godinama krckan i svako sa dva grama mozga to vidi.
O

Odgovor_za_Twix

pre 3 meseca

To je ona prica o " treba vam iskustva". Kako mladi ljudi generalno u ovoj zemlji, i obrazovanih, skolovanih da dodju do neke sanse od ovih bivsih vozaca, kafe kuvarica konobara, telohranitelja, koji ne znaju padeze srpskog jezika a kamoli neki strani jezik da pricaju. Napredni u sportu ko i u svemu. Cistka u FSS ili je sve drugo gletovanje popucalog zida.
T

Twix

pre 3 meseca

Kako mladi ljudi da dodju do iskustva od raznih sofera i kafe kuvarica, al evo fudbalera bez osnovne skole na poziciji koja bi morala da zahteva barem Ekonomski, Pravni i slicne fakultete i 25 godina ozbiljnog radnog iskustva. Iskustvo se stice na nizim pozicijama. Nisam primetio da je Vidic poceo od tih pozicija. Nego odmah na mesto direktora. A raja se ovde lozi na njega kao na spasitelja.
D

Dunsteriiiii

pre 3 meseca

A Nedimovic je doktor nauka sa Oxforda, jelte? Kokeza je bio toliko pametan i napredan da je za dva meseca zavrsio dva fakulteta. Djajic je eto bivsi igrac i legenda i jel zavrsio neku skolu po stare dane? Smeta Terzi Vidic ,ne moze komleksas ocima da ga smisli. Sve je Vidic u pravu za tu bagru!
T

Twix

pre 3 meseca

Pa nije poenta da Nedimovica zamenis drugim Nedimovicem. Tebi na toj poziciji treba neko ko ili u malom prstu drzi prava i ekonomiju, a pritom nije tunjav ili neko da je poput predsednika argentinskog saveza. Ja sam za ovo prvo. Ali, tesko da ce fudbaleri koji su odrasli u tom mulju i zive sve vreme od tog mulja da naprave veliku cistku. Naivni smo do granica infantilnosti.
s

samo da ne prodjemo

pre 3 meseca

i da padnemo opet sa svajcarcima. ne gleda mi se kanonada
9

999

pre 3 meseca

I nigde, ali nigde nisam vidio, a vjerovatno ni ne postoji nacija koja mrzi sama sebe, kao Srbija. Samo procitas komentarw i sve ti bude jasno. Ja shvatam da mala nacija koja ima Djokovica, Jokica, vaterpoliste, kosarkase i kosarkasice, odbojkase i odbojkasice navikne na uspjeh i da zna zaboliti sto u najpopularnijem sportu smo na nivou samo ucesnika, ali ovo stvarno vise nije normalno. Najbolje ovu "strucnu" javnost tretira Nikola Jokic, samo kaze da nece doci i boli ga uvo sta isfrustriani ljudi pisu po internetu. I najtacnija recenica ikada, vi niste navijaci sporta, iskljucivo navijaci rezultata. Zato i citava drzava navija za dva kluba, jer samo oni imaju uspjeha, skoro niko ne navija za klub iz svog grada, jer kao sto rekoh iskljucivi ste navijaci rezultata. I naravno, u pametovanju najjaci na svijetu.
S

Svaka čast

pre 3 meseca

Tako je, bravo!
Р

РСК

pre 3 meseca

Нико овдје не мрзи сам себе! Али како да волиш неког ко не дозволи Немањи Видићу да дође на чело, а постави Недимовића, ко да нови уговор најгорем тренеру у историји нашег фудбала, па у Катару смо били предзадњи, овдје ћемо бити међу задња три сигурно. Замисли само еуфорију да је Немања дошао, са њим Поледица, и слични, да се кренуло са чистком лопова, гдје би нам био крај...
G

Gost00

pre 3 meseca

Izvini a Nemanja Vidić je ko? Ex fudbaler koji 10 godina klati jaja i ne radi ništa. Pa je sad dobio pare sa Zapada pa se naprasno setio da bi mogao malo nešto da vodi i uredjuje, naravno sve kako mu gazde kažu. Zanimljivo da ga tako uspešnog i ostvarenog ne žele tamo na Zapadu nego što dalje od njih, a da ovde sprovodi stranu agenturu. Ne hvala!
S

Samo kazem..

pre 3 meseca

Ma da,Vidic olicenje postenja.Taj bi sve posteno.Sigurno.
T

Twix

pre 3 meseca

@RSK: Vidic bi promenio tacno sta? Da sredis stanje u sportu, za pocetak ti treba ozbiljan pravosudni sistem. Drugo: stanje u nasem fudbalu prevazilazi lokalne okvire. Kladionice, pranje para, trgovina brasnom, oruzjem, politika, lobiji. To sto ce Vidic da se pojavi i podeli par autograma pijanim Englezima ne znaci nista. Razumem da neki piskaraju komentare za sitnu lovu, ali nekima stvarno treba dodeliti staratelja koliko naivno razmisljaju.
K

Krme

pre 3 meseca

Ne mlati. Kao deca ste, pričate svi u glas, ali niko zapravo pojma nema o čemu priča. Kakva mržnja sopstvene nacije, o čemu pričaš ti?! Od kada je kritika (ono što nam kao hleb fali) jednaka mržnji? Nego se kao deca nadurite kad neko iznese mišljenje suprotno od vašeg. A realnost je surova, i kaže da pojma nemamo. S od sistema u igri ne postoji, a od automatizma. Ali zato amaterizam cveta. Jeste videli na ovom prvenstvu da naći igrači razmene jedan dupli pas,ali samo jedan? Ne računamo ono ja tebi ti meni u odbrani, kad protivnika nema na 20 metara od nas. Lepših I boljih stvari vidim kad gledam zonu, najiskrenije. Govorim kroz prizmu kvaliteta igre, a ne rezultata. Neka mi izgubimo svaku, ali da vidim da imamo glavu i rep, za početak. I jedina smo reprezentacija koja igra sve gore. Mučeni Škoti raspad u prvom kolu, pa ipak bolja partija u drugom, uz vrlo skroman sastav. Da ne pričam o Piksijevim deluzijama, čovek je lud kao zvono, operisan od realnosti. Njemu smo eto bili dosta bolji od Slovenije. Plus umišlja da igramo napadački fudbal. O formi i fizičkom stanju pojedinih reprezentativaca da ne pričam.
m

molim?

pre 3 meseca

Da sačekamo i taj utorak pa da vidimo gde smo i šta smo. Ne trebamo da padamo u očaj ali ne trebamo ni da ćutimo na očigledne probleme koji postoje. 1. Utakmica protiv Engleza. Kad izgubiš od 'prvog favorita' minimalnim rezultatom, koji ti nije stvorio neke šanse, pa plus ne može da iznese loptu, ispada da je ipak neki pomak napravljen. Mi ih nismo ugrozili, nismo imali rešenje, ali ipak su oni 'prvi favoriti'. Međutim, protiv njih su igrali i Danci. A Danci su pokazali ozbiljnu klasu, taktičku, tehničku, fizičku. U 93. minutu su bili u presingu kod korner zastavice na polovini Engleza, stvorili su bolje šanse, većim delom kontrolisali meč. Dakle, mogli smo i mi bolje da smo imali kvalitet, a nismo ga imali. 2. Utakmica protiv Slovenije. Stvorili su više šansi od Engleza, kako nismo primili gol u prvo poluvreme još mi nije jasno. Drugo poluvreme smo lepo otvorili, imali smo šanse, i pre i nakon gola ali treba biti pošten i reći da su se oni branili i čuvali rezultata u poslednjih 15 minuta plus nadoknada. Gol smo zaslužili, makar u toj poslednjoj sekundi ali utisak je da je sve to bilo tanko. Danci su Slovence držali za vrat sat vremena, promašili zicer za 2:0, povukli se i napravili grešku. Tu grešku su ispravili protiv Engleza, dakle, napreduju, za razliku od nas. 3. Utakmica protiv Danske. Isti sistem, ista formacija različit utisak. Naravno, ko zna kako će to da bude, jedna je utakmica, ali deluju uigranije, ozbiljno trče, pokretniji su i bojim se da ako ne napunimo vezni red i zaigramo sa jednim špicem, loše nam se piše. Imam utisak da je Piksi želeo da sve igrače ispoštuje, što je loše. Pitanje za sve njih je, da li im je bitnije da igraju ili da se plasiraju u narednu fazu? Jer gestikulacije pokazuju da im je bitnije da igraju nego da se plasiraju, dok izjave za javnost ipak sugerišu suprotno. Utorak je blizu, videćemo gde smo, protiv jedne odlične reprezentacije. Nakon prvenstva su potrebne promene, da se ne lažemo, na vreme. Savez mora da reši da li da se lažemo i nastavimo kao do sad ili da preseče i kaže, ovo ne valja. Selektor, ko god da to bude, takođe mora da preseče. Oko koga će da gradi igru, kakvu će igru i sistem da forsira, jer ovo ne ide. Da li recimo, dati Samardžiću ključeve umesto Tadića, da li Vlahović umesto Mitrovića, da li SMS može da igra u trenutnoj formaciji, a vidimo da ne može, da li da se menja sistem zbog njega jer mu se toliko veruje, da li imamo desnog beka, da li imamo brza krila, i još mnogo toga. Poraz od Danske je neuspeh, čak i nerešeno, ne zbog samog rezultata već što godinu dana ovo ne valja a nije se našlo rešenje.
M

Miksea

pre 3 meseca

Bio bi i ja nervozan da me školuju igrači iz Celja, Gornika ili Sočija koji je ispao iz lige. Sve zato što imaju takmičarskog trenera/selektora koji ume da pročita fudbal i objasni igračima šta treba da rade. Vreme je da se ovi naši pakuju, nisu spremni za dalje.
W

Www

pre 3 meseca

U 3 dosad utakmice, dve su zavrsile nereseno i 1 pobeda Srbije.Kako takav genije sa Slovenske klupe nije zabelezio bar jednu pobedu kad tako lepo cita igru.
G

GeOs

pre 3 meseca

@Www Pa ne igra se prujatelju fudbal zadnje tri utakmice. Taj trener nas je tukao jos 2011... Sa Slobenijom imamo 11 utakmica 1 Pobeda , ta o kojoj pises.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 3 meseca

Razumem da je selektor poslusnik ali zasto ste vi novinari to isto? Sto ga niko ne pita fino, kulturno, selektore ne da li je uredu nego da li je normalno da nemamo desnog beka i da ste poveli jednog levog beka tj Mladenovica, Kostic to nije. Drugo pitanje, da li je normalno da Mijata Gacinovica koji u AEK u igra desno krilo stavite na levog beka. Da li je normalno da momke, posebno svaka cast Mitrovicu, koji su zavrsili svoje karijere odlaskom u Saudijski Arabiju, izabrali su novac pre sporta, forsirate da igraju 90' minuta i da li je normalno da Tadic igra celu a ne ide, ne moze, ne funkcionise... Sada mora Pixi da gura istu formaciju samo bih umesto 2 centarfora krenuo sa jednim tj sa Vlahovicem ( odigrao najvise utakmica u prvenstvu u najboljoj fizickoj formi) a umesto drugog uveo Samardzica pa neka iza centarfora igraju Samardzi i Tadic za koga ce ovo licno biti ili prolazak dalje sa Srbijom ili oprastanje od reprezentacije. Mitrovic neka razmisli da li malo para ima u zivotu pa da se vucara po nekim Arabijama ili je novac na prvom mestu. Sportski pozdrav i da pobedimo Dance
K

Kontra pitanje

pre 3 meseca

Da li je normalno da nasa dva uslovno receno najveca kluba svake godine muzu od drzave tolike milione a ne mogu 1 igraca za reprezentaciju da naprave, eto, tog beka npr?
P

Pluzine

pre 3 meseca

Nemoj sportski pozdrav. Reci samo pozdrav. Koja je razlika izmedju obicnog pozdrav i jebenog sportskog? Ako mi neko nadje razliku castim ga.
G

Gost 94

pre 3 meseca

Previše filozofiranja, jednostavno loši su i to je to.
P

Pluzine

pre 3 meseca

I treba da se filozofira. Samo pametni mogu da filozifiraju. Za budale to predstavlja ozbiljan mentalni napor koji oni ne mogu da isprate.
B

BL 10

pre 3 meseca

Prekjuce na pres konferenciji se tacno vidjelo da je opet sve otislo bestraga. Piksi dosao kao sa priprema za Oktoberfest, Mitrovic tek reda radi sjedi pored njega. Ocigledno dva najveca egocentrika Stojkovic i Tadic, ovaj drugi kao uvrijedjena mlada sto nije igrao od pocetka a prvi svjestan da mu vise ni zena ne vjeruje, radi mira u kuci glumi budalu rijecima da nema problema. Obraz djon kod obojice i ne samo kod njih vec i kod Dzajica, Bjekovica a jos kad vidim i Djorovica na klupi blago mi se njake. Nije toliki problem u igracima koji su tu a i kod nekih koji nisu pozvani vec je taj sto su lideri reprezentacije( pocev od vrha FSS pa do nazovi struke) ocigledno ljudski odroni koji nemaju osjecaj pripadnosti grupi koji proistice iz samoljublja. Samo mi nije jasno da nema nijednog novinara ili nekih ljudi koji vode sportske portle pa da ustane i kaze, napise ono sto svi vidimo. Nepopravljivi sam optimista u zivotu ali ovo je zaista bezobrazluk koji sve prevazilazi. Uvijek cu navijati za reprezentaciju jer osjecam pripadnost sa imenom zemlje koja nastupa a ne zbog nekih prolaznika.
Š

Šid

pre 3 meseca

Kopija Katara i Rusije. Sve isto. A tek sledi krš i lom jer neće da nas bude na Mundijala u Americi itd.....
I

Izvini

pre 3 meseca

Baba Vango nismo te poznali.
r

rrrr

pre 3 meseca

Možda neće biti ni amerike,tako da,
S

Sekula 1111

pre 3 meseca

Dobar komentar osim ovoga a tek sledi krs...sto? Pa ako nekome negde nije mesto...ovde moze svak da komentarise i da pokaze svoju pamet i to besplatno. Ne zalecite se, razmislite, naucite. Nije ovo sve bez veze.
Z

Zoran P.

pre 3 meseca

Vidim da ovde mnogi spominju, pa da se kaže: najveća je laž da smo pod Antićem igrali dobar fudbal. Pominjati pobede nad Rumunijom i Austrijom je isto kao da neko danas kaže pobedili smo Crnu Goru i Litvaniju, jer je to otprilike taj nivo u tom trenutku bio. Francuzi su uvek sila naravno, ali interesantno je da je recimo ta Francuska jedva prošla Irsku u baražu zahvaljujući zlatnoj ruci Tijeri Anrija, a posle na samom prvenstvu ispala u grupi, i završila kao 29ta od 32 reprezentacije, a 2008 na Evropskom je isto ispala u grupi i bila 15ta od 16 ekipa. Tako da ne znam koliko se mogu ubrajati u neke velesile fudbala u tom trenutku. A mi njih nismo čak ni pobedili nego igrali X. Na prvenstvu - logično skandalozni, sa igračima Junajteda, Čelzija, Intera... od fudbala nas odučila afrička selekcija Gana. Posle i Australija koja je imala jednog jedinog igrača - Tim Kejhil, a i njemu je neki vrhunac karijere bio Everton. Blago rečeno upropaštena šansa generacije.
S

Sva cast....

pre 3 meseca

samo puno srece, kao i sa Piksijem u kvalifikacijama za Katar.... A imali smo tada igracki jacu representaciju nego sad, na prvenstvu ispadanje, a niko se i ne seca posle one utakmice sa Bugarima pre Anticeve smene, mucenje
E

Eh..

pre 3 meseca

Antic je igrao dobar fudbal u smislu da je igrao na rezultat(Piski igra napadacki jer nema dobru odbranu pa ljudi kazu da igra ruzno, a nasi se ubise da daju 3 gola jer znaju da ce primiti 2). Od prilike ovo sto je SLO igrala samo sa igracima top timova. Ceo fokus na odbranu, dva brza krila i Zigicem da im spusta lopte i onda prekid na visoke igrace i Milijasa/Stankovica za direktne suteve. Idealno za konstitucije nasih igraca koji su svi visoki i spori. E sad, lepota je u oku posmatraca. Meni je recimo lep fudbal kada svi igraju ono za sta su sposobni i kada ceo tim ima jasnu ideju kako da pobedi protivnika. Svakako mi je i ok sto Piksi igra ofanzivno sve dok ne pretera i uvede 7 ofanzivaca koji ne trce nazad.
Р

РС БЛ

pre 3 meseca

Генерација Пикси, Мијат, Дејо, Миха, Југа... ништа није направила '98 и 2000. године, а сад очекујемо шта? Можда да мало смањимо очекивања и да не пљујемо док није готово? Побједа над Данцима значи пролазак и отприлике то се и знало и прије почетка да ће та утакмица одлучивати и на крају крајева и не требамо бити у другом кругу, ако се не можемо носити с њима. Понашамо се као да нас у разигравању чекају Фарска острва, па ето да није Данске било би све о.к. И да, резултати Србије су исти као и свих других репрезентација, осим них најјачих. Све је то исто и Румунија, Бугарска, Аустрија, Пољска итд... П.С. Хрватска у фудбалу и Србија у кошарци нису правило већ изузетак.
M

Mikac678

pre 3 meseca

Kako ne bi bili nervozni kad igrači koji igraju u slovenačkoj ligi igraju od brže i bolje od igrača koji na papiru vrede milione i to nije jedna ili dve utakmice. Sad da li je nesposobnog selektora ili su naši igrači iz reprezentacije mnogo ali mnogo precenjeni
Z

Zukiic

pre 3 meseca

Musline,oprosti nam!
H

Ha-ha-ha

pre 3 meseca

Čuj oprosti nam.Ćelavac nas jedva proveo kroz grupu sa Irskom i Velsom,strahovali od Gruzije na Marakani.I sad kao on neki baja.
K

Khanbg

pre 3 meseca

Zamisli sa Velsom koji je dokle dogurao na EP? Zamisli Irska koja je slabija od Bugarske, Crne Gore i Madjarske. Aha da, i Gruzija je smesna, zato se nije kvalifikovala na ovo EP. Idi prati bocanje momak, pusti fudbal i tog celavca koga pominjes.
F

Fakti

pre 3 meseca

Ko se raduje Muslinu sa fudbalom je na Vi. Nije on neki strucnjak nikada bio. Budimo realni. Jedini koji je zasluzio sve pohvale je Radomir Antic.
L

Lol lol lol

pre 3 meseca

Jeste Gruzija 2017 = Gruzija 2024
B

Boki Dsp

pre 3 meseca

Mi i da pobedimo Dansku neće promeniti to da loše igramo, da smo spori i da nešto ne štima u ekipi. Savez pre prvenstva produžuje ugovor Piksiju pa ko to još radi. Sve je kod nas loše
Z

Za sve je kriv

pre 3 meseca

Dragan Stojković Pivski.
M

Micaga 987

pre 3 meseca

Ma nije valjda? Piksi kao selektor nije dobar, ali ne moze jedan dobar promeniti sve lose. Medju losima biti dobar nije moguce. Podjete od lige pa nadalje.
I

Idiokratija

pre 3 meseca

Selektor je odgovoran za izbor igrača i taktike. On mora pronaći odgovarajući način da ih motiviše da ginu za reprezentaciju svoje zemlje. Dobar stručnjak može sa prosečnim igračima da uspostavi sasvim solidnu igru, kao što je slučaj sa Slovenijom. Loš stručnjak može od dobrih igrača da napravi jadnu ekipu, kao što je slučaj sa Piksijem. Sautgejt od vrhunskih igrača, izgleda neće uraditi ništa sa Engleskom.
F

Fakti

pre 3 meseca

Vreme je za cistku u napadu. Mitorivc i Tadic vise ne donose nikakvu razliku nasem timu. A ne mogu vise da trce u sprintu. Ili im je sprint sramotno spor. Prosto to je neka biologija. Sasvim je normalno da se poprica sa njima da im se zahvali za ogroman doprinos u proslosti i da se kaze sada je vreme za neke druge momke. Nemojte biti balas reprezentaciji, pomirite se sa realnoscu da vise ne mozete ni priblizno ono sto ste nekada mozda i mogli. Dolazi novi mladji, brzi, mnogo motivisaniji... Moze Mitar i dalje da igra i da pomogne, ali najvise 35 minuta. Tadic mozda moze 40 minuta. I to je realnost. Jasno je da su oni razmazene zvezde i da im se to nece svideti, ali Boze moj. To je zivot.
M

Micagab9987

pre 3 meseca

Velis najvise 35 minuta...a ne pitas se zasto je tako...zato sto mora da se vraca po loptu, da se bori za svaki milimetar jer nista ne funkcionise...slabi ste mi vi analiticari, zato u svemu gresimo ne samo u fudbalu. U pojedinacnim sportovima nema palamudjenja, zato je Nole tu gde jeste. Zamisli samo da njemu masa odredjuje i pametuje.
M

Musli Berertke

pre 3 meseca

Licemerno je šta ovde pojedini pišu pogotovo kad se zna da Piksi ima bolji procenat pobeda na mestu selektora nego Musulin.
M

Mr.C

pre 3 meseca

Treba da se radi sa mladjim kategorijama, da se dovede sveza krv i da se vratimo na 4-4-2, kao i da se zahvalimo polovini igraca ove reprezentacije, jer nisu dokazali da im je tu mesto. Ova Srbija ne zasluzuje da ide dalje iz sledecih razloga: - Piksi je los selektor. Pokazuje svoju frustraciju na mecu, pa su i igraci poceli da rade isto. Nema ideju kako da takticki nadmudri protivnika. Izmene koje pravi su vise "Boze pomozi" nego smislene. - Formacija nam ne odgovara. Zivkovic je krilo, a ne desni spoljni ili desni bek. - Stoperi i zadnji vezni sporo salju loptu na stranu, a i kad treba da je posalju prvo potrce ka svom igracu pa mu onda predaju loptu, a protinicka ekipa se do tad vec pozicionirala. - Zadnji vezni igraju ledjima i plase se da se okrenu ka protivnickim igracima, a i kad bi se okrenuli nemaju kome da dodaju loptu, jer su napadaci markirani. - Ne igramo presing na protivnicku odbranu, Mitrovic ne igra nikakvu odbranu - Sergeja koji nonsalantno gubi lopte pa se ne vrati u odbranu ne zvati vise nikada u reprezentaciju - Imamo iste probleme kao i u Kataru. Odbrana koja stoji na 16-20 metara od gola svaki put umesto da potisne protivnicki tim na 40 metara. Velike rupe izmedju linija. - Nema smislenih napada i smislene igre
S

Sabac87

pre 3 meseca

Najveci problem je sto mi nemamo presing. Mi igramo bez presinga ej ljudi pa toje fudbal iz 60-tih godina. Alo bre danas moras da presingujes protivnicku zadnju liniju najmanje trecinu vremena inace nemas nikakve sanse da dobijes utakmicu. A kako bi da vrsimo presing sa tenkom Mitrovicem i super sporim Tadicem? Zato i ne vrsimo nikakav presing, za to su potrebni brzi igraci.
E

Eh..

pre 3 meseca

Zar ne mislis da isti igravi nose i iste probleme kao u Kataru. Znaci dok ne dodju mlade geberacije sa krstenim bekovima, mi niti treba da se nadamo rezultatu niti da ocekujemo igru u 442. Meni se ovo svidja, napravili su kakav takav kult reprezentacije i konstantne odlaske na takmicenja Piksi, Tadic i Mitrovic. Sada treba mladi to da nastave i da se dopune sa pravim bekovima(Nedeljkovic za desnog se crta). Na ovom prvenstvu smo dobili Ilica, i bilo bi dobro da malo jacu minutazu dobiju Samardzic i Birmancevic(12 igrac u buducnostu) pa makar po 30min protiv Danske. Sledece prvenstvo Mitrovic i Tadic na klupu pa da drze kult, a tim klinaca se crta: GK-LB -Pavlovic-(Milenkovic ako igramo 5 pozadi)-Jan Karlo Simic- Ilic-DM(visok recimo Topic ili nizak Lukic, sa Belicem kao izmenom)- Samardzickrila i spic ko god se razvije od ovih klinaca iz Cukaeickog ili Radnickog i spiceva imamo milion( rekoh Birmancevic sa klupe. Onda ispadnemo na Svetskom u grupi i cekamo prolaz na sledecem Evropskom.. naravno ako budemo imali resenje za LBa. Poz
M

Maestro

pre 3 meseca

Za uspeh je potrebno dosta kockica da se slozi u mozaik a nama sada vec decenijama fali veci deo tih kockica.Motivacija,atmosfera,psiha,mentalitet,karakter,borba,taktika,kompaktnost,organizovanost i zato smo mi suvi evropski prosek i to je nasa surova realnost!
R

Roki1986

pre 3 meseca

Sram vas bilo sve vas dezurne pljuvace sto samo cupkate i cekate kiks da pljujete po portalima, vas je bre problem sto ste se istripovali da smo velesila u svakom sportu bore se momci koliko znaju i mogu mi bolje nemamo sta da kazu Rumuni nacija od 30plus miliona nije ih posle one generacije Hadzijeve bilo nigde od 1998godine pa nema pljuvanja. I videcete 25og kad unakazimo dance kako cete da menjate plocu dvolicni ste mnogo neverujem da ljudi imate obraza Mitrovica pljuvati posle svega sto je uradio za Reprezentaciu.
S

Samo malo

pre 3 meseca

U pravu si. Mitrović je legenda i tako će ostati. Ali mi želimo uspeh, zapravo mi dobronamerni navijači želimo da vidimo sistem. Plan. Dugogodišnji plan poput Italijana. Ljudi imaju solidnu ligu, nemaju neke igrače realno, ali imaju dugogodišnje poznavanje igrača iz juniorskih selekcija. Tako rade i Nemci i Španci. To se zove sistem. Mi to nemamo i jedino čemu možemo da se nadamo jeste astrologija, momenat nadahnuća, sreća, žreb, nešto poput Grčke čini mi se 2004. Ja volim reprezentaciju baš volim, ali ne mogu da istrpim šablon koji se ponavlja kroz velika takmičenja
N

Nikos1988

pre 3 meseca

Sve dok se bude igralo zbog starih zasluga ima da prolazimo kako prolazimo. Niko ne spori sve sto je Mitrovic doneo reprezentaciji, ali igranje u Arabiji ostavlja traga na njemu, ima par kilograma viska, samim tim su mu i reakcije sporije, Mitrovic od pre 2 godine bi od one 4 sanse dao makar 2 i to je glavna razlika. Tadic je beskoristan, igrac manje na terenu, pre svega defanzivno, a onda i ofanzivno, prosto prespor je, i svaka jaca ekipa zna sta treba da uradi, samo da mu zatvori levu nogu. Sto kaze vecina igramo fudbal od pre 20 godina, nema tranzicije, nema presinga, nema ideje i kako onda da ne kritikuju ljudi???
R

Roki1986

pre 3 meseca

Par kila viska mitrovic ima ok ali volja i borba su tu da ona precka juce udje u gol bio bi heroj jbg takav je fudbal. Trazite neki sistem dal se salite o cemu vi to sistem u nasoj ligi??? Ljudi nas je 7miliona opet nesto i imamo igraca pogledajte bugare pa do juce rumune sve je ovo normalno a o struci ja nevidim nikog sem mozda Marka Nikolica ili Veljka Paunovica koji bi bili bolji od piksija
D

Detelina de

pre 3 meseca

U vreme kada je vladao tole, kako kaže crvena strana najveći uništitelj Srpskog fudbala, osvojene su dve medalje u mlađim kategorijama, trener je bio Veliki Radomir Antić i nisu se pozivali menadžerski igrači kao danas. Dok sada dok je sve bal vodi nas čovek koji citira estradnu pevačicu, čovek koji u 40 mečeva na klupi ima tek 20 pobeda. Zovu se menadžerski igrači poput Gaćinovića, SMS, igrači iz Srpske lige.. Dok kvalitetan igrač poput Lazovića koji može da odgovori na obe najkritičnije strane u reprezentaciji podjednako dobro se ne zove zbog podrške Vidiću. Za prvenstveno ovakvo stanje u reprezentaciji i Srpskom fudbalu jedan od najvećih krivaca su upravo zvezdini navijači koji se nikada nisu niti će se pobuniti jer im teče med i mleko.
С

Само кажем

pre 3 meseca

А иначе са Антићем смо играли полуфинале СП.
S

Smederevo23

pre 3 meseca

Jeste Lazovic bi nas spasio. Iz Verone koja se bori za opstanak u Italiji. Mislim, to bas nema veze s vezom.Ali da je Lazovic verovatno sklonjen zato sto je komentarisao FSS to je verovatno tacno. Jer oni su kompleksasi. Ne vole da cuju ni rec protiv sebe. Mozes misliti koliko oni mrze Radeta Bogdanovica kod im saspe istinu u lice. Verujte njega bi na krst razapeli da mogu. To je takav tip ljudi.
D

Detelina de

pre 3 meseca

Sa Anticem se znalo ko pije a ko placa. Nismo bili samo turisti. Da je imao produzenu ruku kao sto ovaj sada ima, vise puta bi padale velike fudbalske sile poput Nemacke. Ovom magu da evropsko nije povecano na 24 reprezentacije leteo bi on jos u grupi.
B

Bravoooo

pre 3 meseca

Kod nas je nazalost veci kult Vecitih, nego reprezentacije. Kad bi posteno sad pitao zagrizenog navijaca Zvezde da li je za promene on bi te udario kamenom u glavu jer mu je bitnija titula u nekoj boraniji od lige. Daj te nam samo titule,titule hocemo samo titule,bole nas uvo za srpski fudbal i reprezentaciju, hocemo samo titulu ,samo strance afvrikance i mongolce, ali zato hocemo da poziv dobiju min 2 nasa igraca da dobijemo neke pare. Busali se za Erakovica sad ni da se pobune sto nije pozvan. E moji sinovci samo pare vas zanimaju...
R

Rado Procent Bogdanovic

pre 3 meseca

Pa valjda bi ga sklonili onda sa Javnog servisa, ne? Logika: mrze Bogdanovića, ali eto Bogdanovića svako veče tu, uzima lovu od gostovanja na državnoj televiziji.
P

Pedro Gonzales Luiz

pre 3 meseca

Pa da je svaki put sudio Španac kao u utakmici protiv Nemaca možda bi i padali. U regularnim okolnostima svakako ne.
P

Pluzine

pre 3 meseca

@Rado Procent Bogdanovic Ha, ha, ha.....al si naivan. Pa ljudi vole Radeta Bogdanovica, zato sto ne laze. Vec uvek kaze istinu. Taj RTS niko nebi gledao da tamo gostuje samo onaj bivsi trener Zvezde, sin novinara Bobija Jankovca, koji ima alibi pricu koju ne mozes da slusas koliko je ljigava. Mogao bi 3 dana da prica a da nista ne kaze. A ovo je vreme demokratije ima 10 razlicitih televizija i ako Rade ode na Arenu, vlast ce dobrano da bude u problemu. Zato je Rade pozavan na RTS.
S

Sekula 2233

pre 3 meseca

Pogresna dijagnoza. Nisu nervozni nego nemaju Srca/mu...mi imamo samo jak inat. Ne morate mi lupati minuse-prvo razmislite.
A

ACO, SRBINE!

pre 3 meseca

Nemačka tehnologija je najbolja, na čelo reprezentacije treba staviti mladog trenera sa ogromnim jajima!!!
2

22334455

pre 3 meseca

Ja mislio da su vec rezervisali karte za Beograd
G

GorostasAteista

pre 3 meseca

Nervozni su Saso Lukic Aleksandar Mitrović i Zilo Zivkovic najgori igrači representacije Srbije
S

Sekula 123

pre 3 meseca

Ne znam sto pominjes Mitrovica. Dok god gresite necete naci put/resenje. Ovaj kaze ovo, onaj ono. Mitrovic je borac bez mane i straha. Jedan jedini u nas. Ne moze ni on sam. Sigurno ti je poznato da jedan centrafor treba lopte, a on pristaje da igra i nesto sto mu ne odgovara-vraca se nazad po lopte posto igra ne funkcionise. Bori se. Jedini igrac kod nas koji moze da se nosi sa dobrim stranim igracima, i Srcem- to je najvaznije. Kad dajete komentare obratite paznju na ovo. Da ne pisem dalje.
V

Vdusan

pre 3 meseca

JOVELJIĆ DEJAN
L

LILIHIP

pre 3 meseca

Nemojte se nervirati!!! Jednostavno to smo mi,i prethodne generacije su iste bile!! Pa čak i Piksijeva koja je bila i najbolja(MIJAT,MIHA,DEJA ,JUGA,JOKAN,BRNA,ĐUKA ITD) pa je bilo sranja. Pojedinci za respekt ali kao TIM čista nula. E to smo mi
L

Lopurdeeee

pre 3 meseca

Pogledajte ko je u FSS i sve ce vam biti jasno. Lopurde krsne ,u sve se ovi politicari mesaju da je to strasno. Na koju foru je Nedomovic u sportu nije mi jasno? Ustvari znam- zbog Paraaaaaa Da nas Fifa izbaci na 5 godina iz fudbala pa da ova bagra sama ode kad vise ne bude bilo motiva da se guraju zbog prazne kase. E onda da dodju pravi ljudi iz fudbala pa da gradimo kucu od temelja, i kad stanemo na noge odseci ruke svakom politicaru koji se drzne da se priblizi ni samom igracu ni lozi stadiona,a da ne pricam o FSS
G

Gost7889

pre 3 meseca

Nedimovic je strucnjak i gospodin za sve ostale i to ne zbog sopstvenog znanja i kvaliteta vec zbog konkurencije.
M

Marko235

pre 3 meseca

Ljudi ja mislim da je Tadic nas najbolji igrac. Mislim da je to protiv Slovenije i pokazao. Primio je 100 lopti i dao 2 gola i namestio jos jedan ili mozda ipak nije bilo tako... Mozda ipak pored njegovog imena stoji 0 golova i 0 asistencija. I jos nema brzinu da igra presing. To fakticki znaci da je bezznacajan za ekipu. Otprilike kao i Mitrovic juce 4 sanse i 0 golova. Mitrovic je nas najlosije ocenjen igrac na Sofascore. Pa sad vi vidite ko su nasi glavni igraci i da li oni treba da budu "glavni" ili bi dobro bilo da vise ne budu glavni. Procenite sami.
V

Veličine kuće

pre 3 meseca

Nama je jednostavno takav mentalitet. Ovo su sve igrači koji nisu služili vojsku i to je prvi i osnovni problem. Fali im tog sportskog bezobrazluka koji je samo na momente juče pokazao Lukijan Jović kada je udario onog Janeza, zasluženo. I eto, posle toga je usledio i gol. Znači sve se može samo moraju da se imaju veća cohones.
P

Pa da

pre 3 meseca

Samo naši nisu služili vojsku, Nemci, Francuzi, Italijani, Španci su svi služili. Biće da je to
@

@Pa da

pre 3 meseca

A šta si se ti odmah strecnuo? Plašiš se samog pomena vojske dezerteru?
G

Grga Trombon

pre 3 meseca

Velikoj vecini ljudi je jos nakon sramotnih meceva protiv Madjarske i Bugarske u grupi bilo jasno da sa gosn Stojkovicom mozemo da ocekujemo max jedan bod na EM. I taj bod smo uzeli juce u zadnjoj sekundi. Sad sledi poraz od Danske i put kuci. U ostroj konkurenciji nasih losih i uzasnih trenera kroz istoriju Dragan Stojkovic je uzeo zlato. Jedan engleski sportski portal je pred ovo prvenstvo rangirao trenere i isti Stojkovic je bio zadnji. Zato sto nije postojala opcija - covek koji se lazno predstavlja kao fudbalski trener -
Z

ZZ Crew

pre 3 meseca

Treba da se igra 4-2-3-1 kad za 3-5-2 nemamo igrace!!! Rajkovic, desno Milenkovic,Veljkovic ,Spajic, levo Pavlovic, Ilic, Maksimovic, desno Samardzic centralni Tadic i levo Birmancevic, Mitrovic napad!!!
E

Eh..

pre 3 meseca

Pa nemamo igrace ni za to.. igrati 4 u odbrani bez bekova je smesno. Svakako bez po dva beka u ligama petice( zamene mogu da igraju u Veroni i slicnim) nemamo sta da trazimo na turnirima. Ne znam zasto su ljudi toliko ogorceni. Realno svi nasi timovi u mladjim kategorijama (i reprezentacije) igraju u 4231, logicno je i da seniorska igra to, tako da kad se Nedeljkovic i trojica razviju u igrace mozemo ocekivati prolaz grupe, za sada ovi nasi krpe rupe i makar idu na takmicenja. Tako da samo treba smanjiti ocekivanja i radovati se i ovom jednom bodu sto smo uzeli. Poz
Š

Šibar 61

pre 3 meseca

Nerevoza je zbog nemoći,očaja, mi smo svoju šansu propustili pre EP,kada je 80% upozoravalo na tragikomične igre u kvalifikacijama, 2 poraza od trećerazred.mađara i dve nerešene protiv četvrtorazred.bugara,ged smo se obe utakmice izvukli,umesto automatske smene piksija,mi to lažno veličamo tobož spojili smo dva takmicenja plasirale se na EP posle 20g,evo da Piksi vodi 6 meseci spaniju,unakazio bi je,ne boli mene srce toliko zbog rezultata (ja ih nisam ni očekivao),mi smo ubedljivo ostavili najjadniji utisak do sada,jedinu ulazimo u utakmicu da se branimo,da umrtvljujemo igru,ne igramo fudbal,i kad primimo onda nešto krenemo,ovo je mnogo gore nego u kataru, i gledajte sad umesto na dance da krenemo prsa u prsa,mi ćemo opet nesto muljati,kalkulisati mozda je dovolan iks,jednostavno tim bez harizme,autoriteta,jednostavno gubitnici
E

E_ovako_

pre 3 meseca

Te reakcije su pre svega posledice ogromne GORDOSTI I UMISLJENOSTI ovih kvazi zvezdica. Ajde sto pogresis ali reakcija posle greske je bitna! Odmah trci vrati posed lopte... Ma jok oni stanu, pa se cupaju za kosu ,pa pogled u nebo i ono Bozee, pa pljune na teren, sutne travu jer mu je bas to bio problem sto je 3 mm...
E

Eeeeeeej

pre 3 meseca

Sergej zavrsio svoje u nacionalnom timu
S

Sedorf10

pre 3 meseca

Pa kad su on i Mitrovic odlucili da uzmu pare i obezbede se. Sami su izabrali da ne igraju ozbiljan fudbal. Ekipa im u Arabiji ima 35 pobeda zaredom. Odmah vidis da je to uzasno los kvalitet prvenstva. Kao kod nas kad Zvezda osvoji prvenstvo bez ijednog poraza. Odmah znas da je kvalitet lige ocajan.
9

999

pre 3 meseca

Meni nije jasno sta se ocekuje od ove grupe igraca. Siromasni smo talentom i to je to. I ovo sto smo napravili dosad, napravljeno je na trud i zelju, koju sad uporno osporavate (ne kazem da nema osnova za osporavanje). Mene najvise nervira to neko licemerje, kako je pre bilo bolje i jace.. A nikad nismo povezali 2 takmicenja zaredom. Eto uzmimo pokojngog gospodina Antica, imao je nesumnjivo talentovaniju ekipu nego sad sto je, igra se svodila na izbaci loptu na krilo, Jovanovic i Krasic dizu na Zigica i on suta ili spusta za drugog napadaca i tjt. Isto kao i sad bili jaki iz prekida zbog Zigica, Vidica, Ivanovica i sl..ali igra kao igra 0. Napravio se neki mit od te ekipe, a da su tad bili portali u ovoj mjeri kao sad, pa objesili bi na sred Terazija. Ne smijem ni pomisliti sta bi uradili Stojkovicu da izgubi od Australije i Gane kao Antic, a realno je trebao i od Njemacke izgubiti. Ovo je vthunac reprezentacije, eventualno 1/8 finala i tjt. Neke talentovanije ekipe poput Svedske i Norveske nisu ni otisle, pa cisto sumnjam da hoce da zakopaju i igrace i selektore.
K

Kdkd

pre 3 meseca

Pobratime, pa talenat je jedino sto imamo 😃
9

999

pre 3 meseca

Koji talenat brate? pogledaj nas zadnji napad u prvom pol, Zivkovic usao u 16m, ide 1na1 s njihovim bekom, covjek zalomi na slabiju nogu i udaljava se od gola.. Umjesto da pomjeri malo ulijevo, na svoju bolju nogu i gadja suprotan ugao. Dalje, Gacinovic, profi fudbaler nece ni da pokusa slabijom nogom da centrira??!! To je nedostatak ikakvog talenta. Da ne idemo dalje, jednog jedinog igraca nemamo da na suvi talenat moze nesto napraviti.
f

fandjo1

pre 3 meseca

to je nasa repka,i kakva je da je,nasa je i ja cu uvijek za njih navijati i vjerovati,nadati se,to je ljudski...ali,mi realno nemamo kvalitet,i to je sustina,nasi igraci igraju po turskoj,grckoj,saudiskoj ligi,to je realnost,mi u top 10 timova evrope imamo jedino Vlahovica,ako se Juve i dalje racuna u vrhunske klubove,ovi ostali koji igraju u ligama petice ili su rezerve ili igraju za neke timove iz donjeg dijela tabele,uz sve to godinama nemamo ni lijevog,ni desnog beka,tako da ne mogu da krivin pixija za to,onda imas tu i fizionomiju ekipe,nema tu brzine,daleko je sve to od modernog fudbala,ima tu dobrih tejnicara,al su spori i to moze da prodje u ekipama dje su ostali igraci brzi i agresivni,al kad imas puno takvih u ekipi to ne prolazi,nisu kompetabilni i to se vidi
T

To je

pre 3 meseca

Tim jedne stranke a ne nasa reprezentacija
@

@To je

pre 3 meseca

Lmfljao. Videli smo dok su bili Žuti, bio je procvat u svim oblastima. Toliko su nas zadužili da eto posle 24 godine slavimo odlazak na prvenstvo, koliko je samo bilo dobro pod njima.... Kad lepo Tadija podigne šal u Areni, a Riđi predsednik KSS, a Jeremija zavodi reda u TSS.
4

48272

pre 3 meseca

Tadic vise ne treba da igra za reprezentaciju, hvala mu za ranije, ali njegovo je proslo.
P

Pa ako je

pre 3 meseca

Laki malo nervozan nek dođe Bili da ga smiri
G

Gx

pre 3 meseca

Pa trener prenosi tu nervozu...znaju svi da čovek nezna jednostavno sta je njegov posao...nezna da vodi ekipu...me ume da motiviše igrača...nezna kako se ponaša i sta prica na intervjue...coveka je bio fudbaler svaka čast...gotovili ga svi ,zato sto smo ga vise gledali i uživali u njegovu igru sa loptom...a manje ga slušali...njega kada bi ga sad pitali brzo gde ko igra od naših igrača od od troje njih dvoje nebi pogodio...nema osećaj za izmene..za postave..za taktiku...jednostavno nista...a mi gledamo 4 godine budalu ...i slušamo neko kako govori "Ej Piksi ima dobru statistiku dva puta nas vodio na Mundijal.."budemo realni za svetsko ok sreca onog ne priznanog gola u sred BG Ronalda..i pobedu nad njima opet pred krajem u Portugal,u Katar blamaza predzadnji....kvalifikacija za EP pa ljudi grupa nam je bila smešna...i tu jedva..sad ovde blamaza..ja ne verujem u pobedu nad Dancima na žalost jaci od nas dva puta....nego bi voleo i grace koje nisu dobili minute da makar igraju,kada ih vec poveo bilo bi lepo par minuta makar da igraju...Stojić...Ratkov...itd ..naravno imamo malo nade,posto hvala bogu volimo Nasu Srbiju!!
H

Hidzuama

pre 3 meseca

Vodili su i drugi ove likove od igraca pa nista nismo ostvarili, najmanji problem je u Piksiju
G

Gostivoje8

pre 3 meseca

Nije u redu bas ovako kritikovati Piksija. PIksi je kad je preuzeo ekipu napravio dosta dobre stvari. Ok, slazem se nije idealan. Ali on nas je vratio na fudbalsku mapu. I to je vratio generaciju igraca limitiranog kvaliteta koju su svi vec otpisali. Svi su digli ruke od njih. I onda je dosao Piksi i odveo ih na 2 velika takmicenja. Hvala mu za to. Ok na takmicenju smo spori i ne igramo dobro, ali bas smo tu, to je veoma vazno za nas fudbal i za drzavu generalno. Sta je glavni nedostatak Piksija. Pa nema brze igrace, dalje ima problem sa hijerarhijom u timu. Ne moze tadic da bude glvna zvezda, on to nije nikada ni trebao biti. Sve mora da se vrti oko Vlahovica.
S

Smakjshshsh

pre 3 meseca

Tadic hvalisavac klupa Samardzic na njegovo mesto,Birmancevic u prvih 11,SMS i Mitrovic klupa,sami su birali da odu u tu Arabiju i sada sami mora da snose posledice……
N

Nebitan63

pre 3 meseca

Vi novinari stvarno nemate m.da, da direktno pitate Piksija ono sto cela Srbija vidi a to je da smo spori da nema energije u timu,da SMS,Tadic Gacinovic,....ne mogu da da daju ekipi tu energiju ljudi se ne bore ne vracaju se nazad gledam juce trce kao na treningu.Zasto ne kazete direktno istinu nego ne zelite da se zamerate Piksiju i Savezu,a samim tim podrzavate tu losu igru naseg tima.
A

Aleksandar FR

pre 3 meseca

Problem kao i uvek - u glavi. Ako su mislili da će lako na kraj Slovencima na osnovu talenta, grdno su se prevarili. Ova ekipa ne deluje timski kao 2021. ili 2022. pre odlaska u Katar. Dva napadača nije garant za ofanzivnu igru jer ako su ova dva stalno odsečena od ostatka tima, to je kao da igraš sa 9 a ne sa 11 igrača. Isto važi za odbranu, džaba ti 5 odbrambenih ako ovi ostali se ne vraćaju. Nervoza utiče na kondiciju i obratno. Vlahović kao Mitar nekada nikako ne uspeva da se mentalno stabilizuje, timski je bolji zbog Alegrija ali nedovoljno još i to živcira saigrače jer još uvek misli isključivo na sebe. Mora da radi na tome. Fizička sprema Mitrovića i SMSa upitna, što je je još vidljivije kod Sergeja jer je još slabiji nego inače, odnosno, neprimetan. Obzirom na njegove igre, bolje je da Samardžić igra od 1’ jer ima trenutno sve što Sergej nema: kondiciju, kreativnost u malom prostoru, i želju za dokazivanjem. Isto važi za Veljka. Golmana i odbranu ne bih promenio za Dansku.
Р

Релно

pre 3 meseca

Нервозна је јер имају селектора који појма нема! Скандлозна припрема екипе, скандалозно вођење екипе!
F

Filip9922

pre 3 meseca

Ne dižite više Tadića… Majstore, najbolji si? Super, evo imao si priliku da opravdaš reči, a odigrao si ko baba. Nikad mi ne bi zaigrao više, nabedjenko..
J

Johny bez Cash

pre 3 meseca

Da li mu je zadnjca i dalje u 16-ercu Alijanc Arene ili ju je poneo neko, zna li se sta? Covek od 170 cm se sidri celo drugo poluvreme kao da je Skorcijanidis..
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Ljudi,mi ne znamo da igramo fudbal vec 30.god.Kakva sad nervoza?😂😂😂😂
P

PG21

pre 3 meseca

Rajković Veljković Milenković Pavlović Živković. Lukić Gudelj. Mladenović Samardzić. Birmančević Mitrović
F

Fontana9

pre 3 meseca

Ovaj trener u pokusaju,mora da je citao Alan Forda jer stalno citira Grunfa i zadnjom izjavom je to potvrdio. ,,Ako zelimo da pobedimo ne smemo da izgubimo,, kao kod Grunfa na majici.
F

Fußballspieler

pre 3 meseca

Češka je protiv Portugalaca izašla sa 8 igrača iz domaćeg prvenstva (4 igrača Slavije i po 2 Sparte i Viktorije) i nesrećno izgubila. Zašto mi ne bismo u narednom ciklusu ili čak dva istrpeli igrače iz domaće lige i rešili se sujetnih milionera koji ništa značajnije u karijerama nisu napravili?
H

Heey

pre 3 meseca

Jer nama lopovi vode fudbal. Gde da nadjes dobrog igraca u partizanu kad debeli vazura tamo odlucuje? Sta je to zvezda uspela otkada je terza mafija vodi?
M

Milutin 15

pre 3 meseca

Koje igrače,kad ti decu od 17-18 g. Prodaješ,gde sad mijatović,nedelković,ilić stoper,da li su živi? Od kad su potpisali nijedan minute nije odigrao,je li normalno? zasto de ne govori o ovome
V

Vanecious

pre 3 meseca

Stres i nervoza nebitno kojim poslom se bavis doalze uvek iz istih stvari.To moze biti iz neznanja ili iz nepripremljenosti.Mi patimo cini mi se od oba
B

Babajaro

pre 3 meseca

Vidi se da SMS dolazi iz amaterske lige, Samardzic mora da pocne, bolji je od svih nasih veznjaka..
O

Oto

pre 3 meseca

Fali nam brzine i agresivnosti...ako hocemo to da postignemo, onda mi igramo sa pogrešnim igračima...naša krila ne mogu nikog da preteče, znaci na centaršut treba zaboraviti, o da ajde bar da izadje o visoko i pokušamo presingom, a za to nam je potreban Vlahović kao jedini napadač, a iza njega Birmančević i Samardžić...Ako Gudelj nije povređen njega bih stavio umesto Lukića, da nam da još čvrstine u sredini i sta nam Bog da, ako vidimo da je loše, pa uvedi Tadića i Mitrovića...
N

Ne

pre 3 meseca

Nikakav Vlahović i Gudelj ne dolaze u obzir
Z

Zlatno pravilo

pre 3 meseca

U našoj reprezentaciji treba uvesti pravilo da igrač nakon što napuni 27 godina ide u reprezentativnu penziju. Kada se malo analizira, mi smo najbolji fudbal igrali na SP 2018 i neposredno pre toga, zašto? Jer su okosnicu tima činili mladi momci, koji su bili šampioni Evrope i Sveta u mladjim kategorijama i oni su nosili celu tu priču. Kako su omatorili i ostarili - mi sve gore. Ista stvar nam se dogodila na SP 1998 i EP 2000 kada smo imali sasvim dobre rezultate i krah nakon toga, počev od propuštanja SP 2002 i EP 2004 do potpunog debakla u Nemačkoj 2006, kada je u istu otišla prekaljena reprezentacija sa asovima u poznim godinama, kao što su Milošević, Kežman itd koji su se više frajerisali po Paliću i tukli medjusobno (Vidara, Ljuboja) nego što su igrali. E tako sada i Tadić kao kapiten širi ruke, Mitrović se vuče po terenu, SMS namešta brčiće, Vlahović trpa žene drugih fudbalera...
N

Nislija91

pre 3 meseca

Dok se zmuri na najveci problem bice ovako... Od saveza do trenera do MENADZERSKIH kombinacija bice ovako... Novinari nikako da pisu realno stanje da nemamo trenera, nemamo tim, nemamo formaciju, niko ne zna sta igra.. Umesto da bruje novine i naslovne da je uprava i trener uzasan ono se krive cia bia sudija itd.. Nama su uvek drugi krivi nego mi sami.. Vise volim da vidim Lukicevo udaranje pre izlaska nego Sergeja bez zelje i volje.. Gacinovicu druze, na tribine uz pivo i uzivaj
F

Fontana9

pre 3 meseca

Za koga li je Sofija navijala,za onog njenog debelog ili za ovog sa mini valom na glavi.
J

Jova1245

pre 3 meseca

Maksimovic i Ilic moraju u 11. Treba nam neko ko hoce da trci. Samardzic sa njima. Mladenovic levo, a desno nemamo koga. Pozicija beka ubija Zivkovica i njegove kvalitete. Bolje Milenkovic da igra tu a Stojic stopera i Babic isto bez Veljkovica jer je velika rupa. Tadic, Sms su za penziju
L

Lucin1234

pre 3 meseca

Piksi, juce pola sata nako meca nema pojma ko je dao gol za Srbiju😅 Pita Acu jel Jovic? Majko mila, koji urnebes...Ako mislimo nesto protiv Danaca, moramo izaci sa jednim napadacem, kao u Lisabonu, pa ako do 70 min ne budemo imali aktivan rezultat neka ubaci dva pa sta nam bog da, jer nam samo on moze pomoci...
K

Kaboom

pre 3 meseca

Dobro bre Joksiću, jesi ti neka podvojena ličnost? Pre par dana si opravdavao izjavu Tadića, sad kažeš da je sve tad počelo!? Tadić je tad trebao biti poslat kući, kao i SMS odmah posle gola Slovenije, bez ikakvog objašnjenja. Lukić i Živković zakucani na klupu. To bi se tako desilo da ova reprezentacija ima šefa i autoritet na klupi! Nažalost nama na klupi sedi nekadašnji najbolji fudbaler SFRJ i lik koji je potpuno zalutao na mesto selektora!
S

StavNormalnogGradzanina

pre 3 meseca

Nikada neću navijati za Oskarovu privatnu reprezentaciju, Napred Danska!
F

Fontana9

pre 3 meseca

Onaj Milosevicev je nosio ,,gajbice,,pa napravio pare,a ovaj unuk od Musliua je Menadzer polovini reprezentacije I pitamo se sto nema uspeha.
N

Napadački fudbal

pre 3 meseca

Odrešiti kesu i dovesti stranog trenera da zavede reda u reprezentaciji. Joakim Lev za selektora!
r

rrrr

pre 3 meseca

Jeftinije je da raspustimo reprezentaciju,ili kako se vec zove ova grupa gradjana.
o

olala

pre 3 meseca

odresiti kesu pa uloziti u druge sportove, na primer vaterpolo itd. dosta para sto preko savez(drzave) i naroda(dresovi itd.) ide u fudbal.. zmija se udara po glavi a ne po repu..
T

Ta kesa

pre 3 meseca

Se vec odresila za ovog Mistera
v

v1ad

pre 3 meseca

Mi kad god dovedemo stranog trenera pocnu igraci da ga buse. Tu bi odmah krenule "ne poznaje on nas mentalitet" price.
F

Fontana9

pre 3 meseca

Kesa je odresena doveden je ovaj poslusnik rezima,a nama Srbima i komanduje stranac iz Cipuljica tako da nam vise stranac a i ne treba.
T

Trenercina

pre 3 meseca

Izdvojio bih tri igraca Tadica ,SMS-a i Vlahovica.Momci prst na celo ,poslednja sansa ove generacije.Smanjite sujetu dosra je bilo i ajde malo trke i fajta.Ostvareni ste i igracki i finansijski a sa Srbijom nista niste napravili
c

cirkus

pre 3 meseca

Tadic je nosio reprezentaciju u jednom periodu, al onakne izjave i dizanje frke, druze spusti se na zemlju nisi iznad celog tima.. Ostala dvojica? Od sms-a vise nista ne ocekujem, vlahovic slabos ta pruza, al i dalje je mlad, verujem da moze da zameni mitra
L

Lazeta

pre 3 meseca

Jedina sansa je da pusti Samardzica i Birmancevica od pocetka ali od toga nema nista, Tadica najjaceg ne sme niko da dira i mora da gledamo kako dize ruke 90min
R

Rommel

pre 3 meseca

Nadmenost, arogancija, sujeta, ego to su Tadic, Mitrovic, Vlahovic. Bol u predelu prepona to je Vlahovic, Milinkovic S, Gacinovic. Kod Tadica i Mitrovica barem je primetna zelja koliko god da su stetni po ekipu iz raznih razloga. Vlahovic je jedno stvorenje koje ne bi pozeleo ni hrvatima ili siptarima da imaju u ekipi. Selektor...To je posebna kategorija. Demagogija, narcizam, sujeta, arogancija, spinovanje, nestrucnost...Stvarno je kao covek jedna nula. Nebitno vise ni taktika ni iskustvo ni znanje, ovo sto on radi i predstavlja je ono sto radi najnizi sloj ljudi koji postoji na planeti zemlji a to su politicari. Sportski pozdrav.
S

Slavoljub Bg

pre 3 meseca

Piksi je bio medju 3 najbolja igrača SFRJ svih vremena, ali Dragan Stojković je trener amater. Izabrao je stručni štab koji se ne meša i ne reaguje u toku utakmice. Dremaju, zevaju i ne ustaju sa klupe. Na koga vas sve podseca...
S

Sumadija9

pre 3 meseca

On nikada nije bio medju 3 najbolja igraca u SFRJ,kao sto ni abolirani Dzajic nije najbolji igrac ondasnje Jugoslavije.
r

rrrr

pre 3 meseca

Daleko je on od prva tri u sfrj.Karijera,kako igracka tako i trenerska ,jedna velika nula.Kao covek je potonuo onom voznjom po surcinskoj prasini sa onim kome ne bih da pominjem ime,
1

10445

pre 3 meseca

Rajkovic Pavlovic-Milenkovic-Veljkovic Lukic-Maksimovic Bimancevic-Samardzic-Zivkovic Mitrovic-Tadic(Vlahovic) 3-2-3-2(3-5-2)
S

Sekcija Lajkovac

pre 3 meseca

Dok su reprezentaciji nosili Stojković, Jugović, Mihajlović, Savićević, Đorović, Kovačević, Rambo Petković, Stanković, Perica, Vidaković..., bilo je i rezultata! Sa Kalabaom, Blekijem, Vlahom, Mitrom, Sašom Lukićem, Živkovićem nema leba!
s

south

pre 3 meseca

Pitam se za koga navijas :)
F

Fontana9

pre 3 meseca

Ciganine Idi leci se.
H

Hahahahahahahaha

pre 3 meseca

Kojih rezultata? Ti takvi su se blamirali kao nikad niko i gubili od velesila poput Estonije, Kazahstana, Azerbejdžana, Australije,Makedonije, Slovenije...
s

starina

pre 3 meseca

Ti ga baš pretera!Izgleda da bi najbolje bilo da kompletan tima zvezde preselimo u reprezentaciju.Ostavi se klubaštva bar kada je nacionalni tim u pitanju!
Š

Šibar 61

pre 3 meseca

Samo ne reče,koji te rezultat Srbija imala,možda onih 1:6 protiv holandije,ili 0:6,protiv argentine, možes ti kao zvezdas,sam sebe zavaravati,a ja ti kao neutralan kažem,od raspada sfrj,SRBIJA kao neutralna zemlja,apsolutno nikakvog uspeha nije imala,a kako stoje mi smo u slobodnom padu
1

1 ili 2

pre 3 meseca

Mi se moramo fokusirati isključivo na sebe. Ako mi budemo oni pravi, pobedićemo Dansku sa 2:1. Ako ne, pobediće nas 0:2. Prosto kao pasulj.
S

Srbue

pre 3 meseca

Kao i pred SP kad sam pisao da mi je zao sto se ljudi lozei veruju im.. Ova reprezentacija ne zasluzuje ni podrsku, ni gledanje apsolutno nista.
H

Harakiri

pre 3 meseca

Nervoza dolazi iz nemoći. Nemoć dolazi od fizičke nespremnosti. Fizička nespremnost dolazi malo od godina, malo od Saudijske Arabije.
A

Aca89

pre 3 meseca

Mitrović, Gaćinović i Sergej su bez kondicije i van forme. Izgledaju kao da su u prvoj nedelji priprema...
R

Realan skroz

pre 3 meseca

Kod nas bi bio smak sveta da smo nekim slucajem Engleska i da smo prikazali onakvu igru kao oni...ajde guraj dalje to je samo igra...
G

Gostimirko

pre 3 meseca

A ti si englez i znaš kako je kod njih sada i šta oni komentarišu?? Evo ja živim u Engleskoj i nije baš tako kao što ti tvrdiš. LP.
@

@Gostimirko

pre 3 meseca

Ne znam gde zivis , ali Engleski mediji su opleli po repki sa kritikama jos nakon 1-0 i branjenja protiv nas , a kamoli nakon remija s Danskom
D

Delija NBGD

pre 3 meseca

Ne znam koliko je istina ali sam cuo da Piksi uopste nema video analitičare u svom stabu nego da se video analize svode na Dragana koji kuci gleda utakmicu na tv i onda na osnovu toga sklapa taktiku. Dakle jedan egoista koji mora za sve zivo da se pita i ako k... ne zna i kojem je ispod casti da unajmi nekog taktičkog strucnjaka za pomoc.
С

Сале2323

pre 3 meseca

Када има резултата, онда и сујета нестаје, а его се смањује. А резултати изостају, испада се у првом кругу, а време им пролази. Играчи су такође обични људи, жељни победа као сви ми. Нису машине, нису размажена бића, крваре за Србију на терену. Знају они колико класе имају у себи, али и знају да су лоше вођени. Капитен се никад, али никад не ставља ван тима у првој утакмици ЕП након 24 година. Јер он ти је донео то ЕП. Рушиш тако цео тим. Пикси мора да оде после овога, тај човек има само среће, али не и знања да буде селектор фудбалске репрезентација Србије.
O

Objektivnost

pre 3 meseca

A koji je to selektor imao znanje u fudbalu, ikada? Napravili od Antare nekog stručnjaka, on kao Piksi, usra*o ga da dobije Nemce koji su dobili crveni karton pride (kao što je Piksi skinuo Portugal), u ostale dve utakmice se obrukao protiv Gane i Australije. Posle Mundijalske euforije, u kvalifikacijama za EP tek blagi užas od igre protiv Farskih ostrva i Slovenije zbog čega je i smenjen. Da je ostao, ništa bolji učinak je bi imali. Nego, eto, smenjen je pa se napravio mit o moćnom Antari. Posle njega, opet, niko ništa. To su tek neki sporadični bljesci. Znači - nemamo trenere. A očigledno je da nemamo ni igrače. Možemo mi da hoćemo da budemo prvaci sveta kada tu objektivno kvaliteta nema. Za nas je i plasman uspeh, kakva crna druga faza.
S

Sima0

pre 3 meseca

Ma ne da imamo klasu u igračima, nego smo u rangu Francuza, Engleza, Španaca... verovatno i bolji od njih. Svi naši klasni igrači su vodeći igrači u Realu, Sitiju, Barsi, Bajernu... Kakve sve gluposti ćemo ovde pročitati!
F

Fena1992

pre 3 meseca

Samo da kazem gospodinu u potpisu Objektivnost...Ne sporim ucinak gospodina Antica na SP i to cuveno ispadanje u grupi 2010. gdje bi nam se sigurno posle otvorilo za neki visok plasman..Ali ako nista, tada je igra licila na nesto i imala smisla.. Bili smo prvi u grupi ispred jedne Francuske i direktno otisli na SP..Dobili smo i Rumune i Austrijance u gostima gdje smo im dali po 3 komada (cini mi se Austriji u prvih pola sata)..Kada je trebao da se potvrdi plasman na SP na domacem terenu, dali smo 5 komada Rumuniji na Marakani..To sigurno nije slucajno niti je za baciti i to su mozda nase i najbolje kvalifikacije pored onih kvalifikacija za SP 2006 gdje smo primili samo jedan gol u grupi..I tada je to licilo na nesto i imao si igrace za taj sistem igre koji je forsirao Antic (mislim najvise na Krasica i Jovanovica)...A ovo sad je zali Boze utrosenog vremena dok ih gledas...
S

Sima@

pre 3 meseca

Verovatno si kakav klinac, pa nemaš pojma o čemu govorim. Gledajući sinoć Italiju i Španiju, pitao sam se gde ide evropski fudbal?! Jer ta dva tima su ekstremno slabija u odnosu na ono što su bili do pre 10-15 godini. Isto je sa svima u Evropi, sem Francuza možda, koji drže još neki nivo viši. Evropske klubove ne drže samo evropski igrači iz najjačih zemalja, već i onih slabijih, ali i sa drugih kontinenata. Evropski kvalitet je drastično pao u odnosu na ono što je bio. Nema zvezda, nema vica, ekstra klase, igrača zbog kojih se dolazi na stadion. Naši pojedinci ne zaostaju baš puno za ovim što sad imamo u Evropi vrhunsko.
0

0211

pre 3 meseca

Jednom recju, kanal.
N

Na koju foru

pre 3 meseca

Kvota na Dansku 2.3???
m

mnogo

pre 3 meseca

mnogo jak naslov, jaka egzibicija