Komentari na vest

Gazeta izabrala 11 najvećih razočaranja na EP: U timu i dvojica srpskih igrača

E

Eseks

pre 2 dana

Moram biti realan,Jovic nam je najbolje izgledao fizicki od svih spiceva..Mitra sam oduvek postovao al on mora da se dovede u red ukoliko zeli i dalje da bude deo tima.Slabija liga,ok,al imaju ti individualni fizicki treninzi pa sve zavisi koliko ce on imati vise volje..Vlahovic definitivno ima problem u glavi jer moze da bude jedan od 10 top spiceva na svetu a izgleda ko da mu je zurka vaznija od svega..
b

bandit

pre 2 dana

Nerazumem zašto forsirati jovica kad dečko izgleda ko trupac slabo se kreće treba da skine najmanje 10 kila
D

Deniz

pre 2 dana

Arapska liga je promašaj totalni za evropske fudbalere, jedino što je se Kante preporodio i vratio u formu, a ostali katastofa. Iz Evrope i Brazila dolje u Arabiji dominiraju, a sada na evrpskom i Copa America ili ih nema ili ne mogu da se sastave. Nejmara nema nikako, godinu dana, Benzema počeo da kulira čak i u arapskoj ligi, nije u reprezentaciji Francuske pa može da mu se oprosti, Mitrović nije ni imao dodše šansu da bi nešto pokazao jer nismo ni dolazili do gola protivnika, S.M.Savić suvišno komentarisati, Kulibali, i sl., igrači koji su otišli, nema ih na mapi više. Pa da čovjek i oprosti onima koji su u godinama, a dolje idu da se "namlate" para od Arapa, poput CR7, ali mlađi igrači da idu, promašaj. Čak i CR7 pa se nervira, svađa, trči, bori se, a ima 39 godina. Ne znam, bruka, od selektora pa na dalje. Gruzija prošla, ej, Turska, Slovenija, Rumunija, ne možeš da nabrojiš jednu zvijezdu, al igraju kao tim. Bitno je da se Vlahović obrijao, napuderisao, zalizao kosu i namazao kremicu za lice, da mu cakli. Bježi.
D

DDF

pre 2 dana

Lui Viton torba i carape do kuka...da se ne zaboravi Od kvalifikovanja na SP pojedini glavni igraci vise nemaju vise"glad"da ginu u dresu Srbije,da se pitam mnoge igrace vise ne bi pozivao u reprezentaciji
н

непознат

pre 2 dana

и за Митровића се види да је "пропао" од када је тамо, ниједан дуел није добио, кретање ми није исто, ниједно одложену лопту није имао, противнички халфови су га носили у зубима. Од свих наших нападача Јовић је изгледао најбоље и најспремније.
S

Steva ns

pre 3 dana

Pa ni mbape baš nije briljirao ali nije na spisku zbog nosa ali realno dao je gol iz penala belingem je bar dao iz igre ali sve u svemu obojica za sad pretanko samo da ne ponesu ovakvu formu i u real
g

gostkž

pre 2 dana

Zabole nas za smrdeli real.
P

Paa

pre 3 dana

Mogli su komplet startnih 11 naše reprezentacije da stave. Ne bi mnogo pogrešili.
b

bobb mcadoo

pre 3 dana

Cudo da u timu nema Fila Fodena, Romelu Lukakua, Joska Gvardiola i dr.?
T

Trololo

pre 2 dana

Zasto bi Lukaku bio u timu? Covek igra sasvim dobro, gradi se, zadrzava lopte, odlaze saigracima, a realno, u tri navrata nije imao srece, te su mu ponisteni golovi. Ok, promasio je par zicera, desava se (njemu pogotovo), ali je i pored toga igrao sasvim dobro.
1

1983

pre 3 dana

Ovde se vidi da se razumeju u fidbal Vlahovic bijo gori od Jokica i Mitrovica sram vas bilo
D

DjoleKV

pre 3 dana

Nije on bio gori.Nego se od njega vise ocekivalo.Najvise je podbacio.Inace pruza dobre partije.
K

KRATKO I JASNO

pre 3 dana

Vidić za predsednika FSS, Paunović za selektora.
M

Mokra gora

pre 3 dana

Jel videla gazeta da je u prvom i drugom meču igrao laznu devetku
P

Pazi

pre 3 dana

Nema to mnogo veze. Kad si klasa to se vidi. A kod njega nije bilo ji volje ni želje ni klase...
L

Laker

pre 3 dana

Vlahović maneken
K

Kamilaaaa

pre 3 dana

Ocemo mi dobiti bar jedan tekst o Mitru i tome kako je propao u Arabiji, zasto se udebljao, zasto ne zna sa loptom, neki tekst o promašenim zicerima. Zasto nista o tome? Zasto se pola ekipe stavlja kao zivi zid da se ne bi dirala sveta krava mitropromasimgol?
L

Ljubitelj Eura

pre 3 dana

Mitrović odličan, jedini ulazio u gol šanse i najopasniji po gol protivnika. Lopta neće u gol pa neće. Nijedan napadač se nije proslavio na Euru do sada
G

Ganci

pre 3 dana

Koliko još treba Mitrović da postigne golova je li??? Srbija posle odlaska Tadića i Mitrovića spada na rang Bugarske
i

ime gosta

pre 3 dana

Mi vec sad u rangu Bugarske..
B

Boners

pre 3 dana

Mitrovic je uvek bio slab sa nogom, trebali mu dosta sansi, sa glavom odlican. Sad je sporiji, posle pola sata ne moze vise, koncentracija pane i deluje jos gori. Sanse mu drugi stvaraju, on samo promasuje. Treba biti treca opcija u napadu, ako ne zeli neka se posveti arapskom fudbalu.
T

Tomaš ue

pre 3 dana

Mi vise volimo laž nego istinu..ja pričam oduvek..Mitrovic jedino sto je dobar.mto je glavom..ne ume sa lootom..sebičan pre-mnogo..uzas..samo je on ne-menljiv..bruka i sramota..oq cekajte..mi smo znalci i prepametni..a menadzeri i treneri ludi i glupi..pa ne bi igrao u čempionšipu i raspalom Fulamu..pa sad kad je u najboljim godinama..proda se za pare i otišao u ligu..piput Finske..pa uzeo b8 ga neko..makar malo bolji..npr..Totenhem..Milano..i tako..al neja...bitno je da se bori..idi u ring pa s3 bori..sram vas bre bilo..cela Srbija je bila uz vas i dijaspora..a vi 5 suteva u 3 utakmice..ni jedna akcija..ni jedna kontra..trener najjgoa neznalica u istoriji svih sportova..uzas..
R

Rodman93

pre 2 dana

Tomaš ue ___ Gospodine, ajd malo bukvar u šake i zagrij stolicu. Živ bio.

Bojank91

pre 3 dana

izgleda da je limit bio 2 igrača po timu
m

metalika moj dobar

pre 3 dana

realno po meni nisu uopste razocaranja ...momci su odigrali ko i obicno haha
S

Sekula 09

pre 3 dana

Izvanredno tacno
C

Comi81

pre 3 dana

A moglo je komotno stati naših 7-8 -ca...
D

Dajbrepare!

pre 3 dana

Za SMS mi je jasno al za Vlahovica se ne slazem. Pa sta on treba da dodje od Pavlovica da uzme loptu i pretrci jos 60m pa da da gol? Realno Piksi nije umeo da nadje uloge ni jednom igracu sem Golmanu... Tadic nezainteresovano, Kostic se povredio, od ostalih veznjaka se ovoliko i ocekivalo.
C

Cirkus

pre 3 dana

Bilo mi krivo kad je onaj Slovenac iz Celja dao gol. Nakon izjave faraona da je blam da nam igrač koji igra za 5000€ mesečno da gol, baš mi je drago što je postigao i izbacio našu reprezentaciju manekena, arapa, kvazi kvalitetnih igrača iz liga Petica na čelu sa Kiksijem i ostalom bulumentom
J

Junker

pre 3 dana

Ja stvarno nisam ocekivao prolaz dalje, ali kad sam pogledao celu grupnu fazu stekao sam utisak da smo odigrali najlosiji fudbal od svih ekipa. Svaki tim je imao bar jednu dobru utakmicu, mi nista. Eto mozda mi i Skotska kao najgore ekipe na turniru i to je stvarno ispod svakog nivoa.
m

metalika moj dobar

pre 3 dana

bili smo dosadni za gledanje a kako i ne bi kad igras sa 9 ne kreativnih igraca
h

hm

pre 3 dana

nzm samo kako belingam koji je doneo engleskoj 3 boda i da jedan od dva gola moze da bude u najgorem timu, jeste ostale dve lose odigrao al u najgorem timu sigurno ne moze da bude, kao i grizman koji nije ni blizu toliko katastrofalno odigrao za sad. Ima igraca koji su 10 puta gori od pola ovih sastavljenih....

Usput

pre 3 dana

Zato što ovo nije najgori tim,nego tim koji je najviše razočarao. Znači koliko je dobijeno od očekivanog.
H

Haxer

pre 3 dana

Lunin, Lukaku, Ralston...
v

vulex

pre 3 dana

Piksla unistio SMSa i Dusana
D

Ddddd1975

pre 3 dana

Ma da kako da ne 🤣🤣🤣,Tadic,Mitrovic i Sms nisu igraci vise za reprezentaciju,Vlahovic ako bude igrao kao na Euro i njemu se treba zahvaliti svi pljuju trenera i slazem se da on ima tesku dijagnozu ali igraci nista bolji nisu od ovog demagoga cast malim izuzecima .

Mr 007

pre 3 dana

@Vulex,pre bih rekao da je sms ugasio pikslu😂

Mr 007

pre 3 dana

@Vulex,pre bih rekao da je sms ugasio pikslu

Mr 007

pre 3 dana

@Vulex,pre bih rekao da je sms ugasio pikslu
D

Dex911

pre 3 dana

Vlahovica mozda i jeste ali SMS-a nije.Decko se jednostavno u reprezentaciju ne trudi.Ko god je selektor on igra lose.Muslin je to odavno primetio i zato nije ni zeleo da ga zove
G

Gostgost

pre 3 dana

Konacno da procitamo istinu umesto onih navijackih trabunjanja o gradjenju reprezentacije oko Vlahovica.
L

Laker

pre 3 dana

Ne, gradicemo oko Erakovica i MLS Mijatovica!
K

Kdkd

pre 3 dana

A oko koga da se gradi, kad smo na prvenstvu imali dva ograca, Rajkovic i Pavlovica?
0

090

pre 3 dana

BRAVO ZA KOMENTAR
L

Laker

pre 3 dana

Ne, gradicemo je oko Erakovica!
G

Gostgost

pre 2 dana

Koji bre Pavlovic dobar bio? Ispada po deset puta po utakmici, Saka mu noge polomio driblinzima. Jedino je Rajkovic bio na nivou sve vreme, i Jovic sa klupe. I da, Erakovic svakako treba da startuje. Vlahovic koji ne moze da kontrolise emocije i hormone, neka hvala, nije on za lidera ekipe.