Komentari na vest

EURO završen za Filipa Kostića: Zbog povrede kolena pauza dve sedmice

O

Optimus Prime

pre 3 meseca

Sledi trampa izmedju Juvea i Panate. Mladenovic u Juve and Kole u Panatu!
S

Skankhunt42

pre 3 meseca

Dobro, neće mnogo propustiti...još dve utakmice....
x

xyzet

pre 3 meseca

Pravi vojnik reprez. Uvek se odaziva, pa čak i rovit. Hajde sada da ga opljujemo jer nema pojma + se na utakmici reprez. povredio. U Juventus je došao i igra slučajno, Štutgart je seoska ekipa? Što li nisu pozvali mene ili nekog od vas, pitam se? Ko je nas poznavao i komentare čitao ni pakao mu neće teško pasti. Go stručnjak do stručnjaka, hajde, ja prvi nisam, ali imam poštovanja i pamčenje. Brz oporavak i da pronađe novi klub jer još može dosta doprineti.
Р

Радамел

pre 3 meseca

Жао ми је што му се ово десило, међутим Младеновић је много боља опција у репрезентацији од њега. Костић игра у реп. само на старе заслуге, име и име клуба. Уз СМСа би требало са клупе да почињу мечеве.
V

Vlns

pre 3 meseca

Dobar dečko i šteta zbog povrede, ali nije za reprezentaciju. Ovde je krivica selektora, zove igrača koji slabo igra u Juventusu i još je bio povređen...
B

Boners

pre 3 meseca

Postoji razlog zasto je neko u Juventusu, Laziu, Portu, a neko u Sparti, Tsc, Paoku...
r

rea

pre 3 meseca

Čovek je odigrao više od 20 utakmica za Juventus ove sezone, od toga sigurno 16, 17 kao starter.
r

rea

pre 3 meseca

Ukoliko se ne varam, druga faza EP kreće za ravno 2 nedelje, uz intenzivnije terapije, on može biti spreman za 10 dana, jer je Kostić generalno izuzetno fizički spreman fudbaler - da li smo se mi već predali prolaska grupe, ukoliko je nama ono gotovo za 2 nedelje?
P

Profesor Baltazar

pre 3 meseca

Pitanje je na mestu.
U

Unirea

pre 3 meseca

dve nedelje mirovanja je potrebno da se zaleci povreda. Pa da je supermen ne bi mogao odmah na teren posle dve nedelje bez treniga. i naravno da nece preranim vracanjem u trenazni proces da rizikuje jos vecu povredu koja bi mu ugrozila potencijalni letnji transfer posto je u Juventusu izgubio mesto u timu. A s obzirom da dve ipo godine nije odigrao krstenu utakmicu u reprezentaciji ovo je najbolja solucija za sve. Ne moze da se zivi od stare slave. Njega su partije iz Frankfurta prodale u Juventus, ali od tada nije ni bleda senka fudbalera. Slican put je prosao i Krasic.
r

rea

pre 3 meseca

@Unirea, ukoliko NEĆE RIZIKOVATI na svom poslednjem velikom takmičenju sa reprezentacijom, kada će, čoveče? Da neće rizikovati možda u oktobru kada bude igrao drugo kolo kupa Saudijske Arabije?
o

odgovor za rea

pre 3 meseca

samo se ti lozi da ce on zbog partiotizma da ugrozi egzistenciju. nzm kada cete poceti da shvatate da je fudbal za fudbalere posao.
r

rea

pre 3 meseca

@odgovor za rea, prijatelju, on je egzistenciju rešio davnih dana, ne svoju, nego za sledeća 3-4 svoja kolena - samo poslednje 3 sezone je zaradio 10 milione evra. Za godinu dana zaradi 450 prosečnih srpskih plata.

VecaBg1971

pre 3 meseca

Srbiija ima igraca manje, da, ali oslabljena ekipa, nikako, Kostic je godinama medju najgorima u ekipi. Naravno da mu zelim brz oporavak i sve najbolje ali daleko od toga da smo oslabljeni, naprotiv, Mladenovic se pokazao kao mnogo stabilniji igrac u oba pravca.
n

neće igrati

pre 3 meseca

Za sve ove koji pitaju "što neće igrati". I da je zdrav ne bi igrao više, nije trebao ni protiv Engleza da igra da je sreće i za tim i za njega. Dobar momak ali nema pojma i sve je gori i gori

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

Srećno kome. To je mirovanje 2 nedelje+ lagano vraćanje 2 nedelje,. Možda nam dozvole zamenu posle grupe
u

udaren

pre 3 meseca

kofere su vec svi spakovali
G

Glava!??

pre 3 meseca

Ako je od povrede 14 dana, on može 30.6 da igra?? Koj ku..c smo otišli ako već znaju da ispadaju!?? Mentalitet =0!
I

Ivan P.

pre 3 meseca

Ovo je tako glup i drzak komentar...oporavak od povrede ne znaci da moze odmah da igra posle 14 dana. Tek tad moze polako da pocne da trenira, pa dok udje u formu za takmicarski mec, pa dok ga postepeno uvedu u igru da odmah ne obnovi povredu bice prvenstvo uveliko zavrseno. Decku svaka cast sto se odazvao. Ova povreda ce mu verovatno otezati da nadje novi klub u ovom prelaznom roku, obzirom da zeli da napusti Juventus. to nije mala zrtva. Sigurno je doprineo vise nego ja iz moje fotelje. Svako dobro i tebi, uprkos drskom komentaru.

Bibras Natho

pre 3 meseca

A šta ako prođemo grupu? Ni onda neće igrati?
U

UrkeCar

pre 3 meseca

Pa ni ne treba da igra i ako prodjemo grupu. Ta povreda se sanira za 2 nedelje ali to ne znaci da mozes da krenses da igras i da treniras punim intenzitetom za tacno 14 dana. Nije to upala noznog prsta. Dalje, ispada iz forme jer nije u trenaznom procesu dve nedelje, tako da nema smisla da igra bilo koju utakmicu van ritma i rovit jer samo moze da pojaca povredu, a da ne pricam kako igrajuci moze da se odrazi lose na igru i na rezultat reprezentacije. Zao mi ga je, ali generalno gledano, bolje za tim, jer mu je ovo bila najgora sezona ikada, jednostavno nije u formi, i to bilo kakvoj, ocigledno. Neka ovo iskoristi da se odmori i da se vrati jaci i spremniji.
D

Delija NBGD

pre 3 meseca

Brz oporavak! Imamo na toj poziciji Mladenovica i Gacinovica tako da nije neki problem.

Шабловский Михаило

pre 3 meseca

Ako smo svi gledali istu utakmicu, Mladenovic bio daleko bolji nego dok je Kostic igrao.
S

Srbendaaa

pre 3 meseca

Dobro je, bice spreman za olimpijadu
A

Auslenda

pre 3 meseca

Bravo Piksi genije svi smo znali da su Gudelj i Kostic roviti a on ih je poveo. Super Stojke sad imamo samo Mladenovica koji pokriva tu poziciju. Terzic i Ristic lade M.
C

Crise de nerfs

pre 3 meseca

Neverovatno je da nije poveo bar jednog od njih dvojice.Isto to je na desnoj strani-nema Lazovića, nije zvao nijednog desnog beka sto je fascinantno.Slovenci tri igrača u prvoj postavi iz svoje lige.Pa ako nije valjao Gajić ,mali Nedeljkovic(zablistao u Ls,ali izlazi iz povrede),onda je morao ići neki bek iz naše lige,Tsc,Partizan….Bolje povesti jednog kome lezi ta pozicija nego trojicu koji tu igraju prvi put.
A

Aiwas

pre 3 meseca

Sto gotovo,ko kaze da necemo u finale?
Š

Škrabotina

pre 3 meseca

Fića je gotivac i dobar fudbaler ali ako neko nikad nije pripadao u ovoj selekciji, to je on. Čovek je tradicionalno krilo i nema leba za njega u ovoj formaciji. Od kad je Piksi došao, standardno najgori. Duva vetar po levom boku od prvog do zadnjeg sudijskog zvižduka. Ni malo nije paradoksalno da kad god igra Mladenović, mi smo 10x stabilniji u odbrani i opasniji u napadu. Kao godinama Ljajić i Tošić, ovaj čovek dobija poziv svaki put na bazi stare slave i "vrednosti" na transfermarktu. Nije mi drago da se povredijo, ali se nadam da mu je ovo bila poslednja tekma u državnom dresu.
b

brateee

pre 3 meseca

Pa Filip Kostic igra istu poziciju u reprezentaciji kao i u klubu Juventusu i pre toga u Frankfurtu
T

Tura

pre 3 meseca

Brz oporavak! Svakako je Mladenovic bolji

Zvezda ispred svih!

pre 3 meseca

Steta za tim, steta za Filipa.
G

Gost2024

pre 3 meseca

Dobra vest.Katastrofalan je na toj poziciji kad igra za repku.Previse smo ranjivi.
S

Sixfeetunder

pre 3 meseca

Na osnovu čega je onda gotov Euro? Zašto imamo stav svi kao nacija da je za nas samo grupna faza? Pa dokle ke dogurala Švedska na SP i to bez Ibre, Grčka je osvojila EP...Tek je počeo euro. Za više od dve nedelje se igra četvrt-finale. Ako se oporavi može da udje sa klupe i odigra koji minut.
Б

Бирманчевићеве шишке

pre 3 meseca

Две недеље без тренинга, док се врати у такмичарски погон, а за то време други тренирају и играју редовно, а није баш да је Меси у питању па да једва чекаш да се врати, тако да, завршио је ово првенство
B

Baxuz

pre 3 meseca

Boze mi oprosti ali bolje posto je Maldenovic za njega Roberto Karlos. Mislim Kostic je sjajno krilo, kapa dole, ali na poziciji na koju ga Piksi stavlja je uzas.
F

Figaro

pre 3 meseca

Možda iznenadimo kao grčka i eto njega u finalu.
T

Tata Menažera

pre 3 meseca

Taman se vraca za finale protiv hrvata💪
n

navijač1234

pre 3 meseca

Će bude spreman za polufinale i finale
O

Onak0

pre 3 meseca

Sedmice ili nedelje
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Nedelja je dan u sedmici, sedmica je skup od sedam dana poznati kao ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i zamisli nedelja.

Enzo bg

pre 3 meseca

Evropsko prvenstvo traje do 14. jula. Za dve nedelje je 2. jul. Realno je da nece vise igrati na Euru, ali to ne sme selektor drzave da kaze…
R

Realista1389

pre 3 meseca

Zao mi je Filipa ali hvala Bogu mirni smo sto se tice alternative. Filip Mladenovic je odigrao odlicno i nadam se da ce biti takav i protiv Slovenije.
M

Maestro

pre 3 meseca

Nije gotovo,bice spreman za polufinale.🤣🤣🤣
:

:/

pre 3 meseca

Glavu gore :/