Veljko Popović (©RK Partizan)
Veljko Popović (©RK Partizan)

Zvanično: Popović crno-beli do 2026.

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.05.24. | 22:28

Srednji bek Partizana potpisao novu dvogodišnju vernost sa osvajačem Kupa Srbije

Srednji bek Partizana Veljko Popović imao je najbolju sezonu u karijeri. Bio je strelac odlučujućeg penala protiv Vojvodine na Slanoj bari u finalu Kupa Srbije. Nagrada je stigla u vidu novog ugovor sa crno-belima. Kao što smo objavili prošle nedelje, Popović ostaje još dve godine u crno-belom, potvrdio je i klub iz Humske.

On je zajedno sa perjanicama tima prošle sezone, Mladenom Šotićem, Nemanjom Obrdovićem i Ivanom Mićićem, produžio ugovor do 2026. Naredne sezone ostaje u crno-belom i iskusni čuvar mreže Nemanja Marjanović.

Izabrane vesti

Od ove generacije crno-belih rukometaša se tek očekuje da zablista punim sjajem. Zato smo srećni što možemo da objavimo da je Veljko Popović produžio ugovor sa klubom do 2026. godine. Srednji bek se u sezoni za nama pokazao kao izuzetan organizator igre, a odgovornost koju je preuzimao u napadu, u bitnim trenucima, pokazuje da je spreman za velika dela na terenu“, saopštio je klub iz Humske.

Popović će na mestu organizatora igre da ima konkurenciju u novajliji Mihi Kotaru iz Slovenj Gradeca, dok srednjeg beka može da odigra i kapiten Nikola Zečević od koga se očekuje da eksplodira naredne sezone.

Narednih dana crno-beli treba da predstave i ostale novajlije pored Marka Vasića (Vranje) i Nikole Crnoglavca (Fokšani, Rumunija), a to su srednji bek, Slovenac Miha Kotar (Slovenj Gradec), levo krilo, Makedonac Bojan Madžovski (Lovćen poslednji klub) i pivotmen Nemanja Ratković (Vojvodina).

Za Partizan nije gotov prelazni rok. Golmani su u prvom planu. Želje su i dalje mladi Nikola Zorić iz Benfike i iskusni reprezentativac Bosne i Hercegovine Admir Ahmetašević (Vintertur, Švajcarska).



tagovi

RK PartizanRukometna superligaVeljko Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara