Komentari na vest

Zorana Arunović: Guzovi se tresu, srce bije

H

Hahahaha :D

pre oko 2 meseca

Vala i ima sta da se trese,neka se sto cesce trese i neka pocrkaju dusmani xD ziva ti nama i zdrava bila,svako dobro u zivotu ti zelim.
A

A pedu

pre oko 2 meseca

ce da puca
M

Marinela Milićević

pre oko 2 meseca

Bravo Zorana,pratim te još od devojčirka,sad si žena lavica,srećno vam bilo!
T

Tralala

pre oko 2 meseca

Koliki si krindz od 0 do Zorana Arunovic?
N

Nek

pre oko 2 meseca

Se stide oni među kojima su mnogi koji je hvale kako su davali u komentari a ružne i pogrdne epitete Zoran Arunović fenomenalnoj i pozitivnoj osobi jer je malo bilo što ima toliko Evro i Svetskih medalja. Olimpijska medalja je nedostajala a sad i to ima. Iako su olimpijske igre većdecenijama besmislene.. Kad je jedna hitlerovska nemačka ih održala 1936 zna se ko su ti koji vode mok. Ovakve kakve su nikom ne trebaju.. Osim moćnicima
v

veliki strumf

pre oko 2 meseca

Зорана је фантастичан лик, позитивац, увек насмејана чак и када је два пута била 4. на ОИ! Прави спортиста! Врхунски! А како су само кренули јутрос јаооооо! Прва три хица - три деветке!!! Зорана две, Микец једну. Зорана је онда наместила руку, али Микец…Од првих 6 хитаца, 5 деветки! Док су други парови у врху углавном упуцавали десетке. У једном тренутку били су - последњи! Дакле, практично у првих 8 пуцања имали су чак 7 деветки! До краја су испуцали 52 пуцња и имали још само 12 деветки! Ниједну осмицу! Максимално заслужују не медаљу, већ злато и мислим да су велики фаворити у финалу!
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Mnogo mi je drago zbog Zorane, žena je obo konačno zaslužila, nije ona neka tamo zalutala takmičarka, ona je 9 puta ako sz ne varam bila Šampion Evrope i dvostruki svijetski šampion.... Zorana neka se tresu guzovi duplo više u finalu a da ruka bude mirna za zlato tebi i mikecu 🥇🥇
D

Domaćin

pre oko 2 meseca

Kakva legenda od žene! Hahahaha
H

Handball Fan

pre oko 2 meseca

Žena je apsoluna legenda, toliko je harizmatična i simpatična, u ono nekoliko intervjua i emisija što sam gledao. Sretno Zoki i Damiru sutra, držimo fige, uspeh je kako god se završilo.