Zorana Arunović (© AFP)
Zorana Arunović (© AFP)

Zorana Arunović: Guzovi se tresu, srce bije

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.07.24. | 12:03

Sjajna izjava srpske streljačice posle osigurane medalje

Bilo je ovo veliko jutro za Zoranu Arunović. U paru sa Damirom Mikecom, iskusna srpska streljačica je došla do prve Olimpijske medalje, pošto je u kategoriji vazdušni pištolj 10 metara, završila kao druga u kvalifikacijama i obezbedila sutrašnje raspucavanje za zlato.

Dovoljno je to bilo da Zorana Arunović bude u stanju euforije. Do sada su joj medalje izmicale. Do sada je uzimala one „drvene“, kada je dvostruka svetska i devetostruka evropska šampionka takmičenje završavala na četvrtom mestu.

Izabrane vesti

Vrlo zanimljivu izjavu Zorana Arunović je dala u izjavi za RTS.

„Srce bije, guzovi se tresu i to je to. Noge se tresu, sve se trese. Naučiš na treninzima da nekada pucaš i uz to. Nekada uspeš, nekada ne“, poručila je Zorana Arunović.

Svoje utiske je izneo i njen partner u disciplini Damir Mikec koji je propustio priliku da osvoji medalju u nedelju, ali se sada nada slavlju.
"Moj početak je bio lošiji to su trenuci koji su jako teško i čovek smogne snage kad ima jasan cilj ispred sebe. Danas smo zaista odradili šampionski i zaslužili smo ovo. Sija se medalja, da ne budemo skromni, ona ide u prave ruke",
rekao je Mikec.

Zorana i Damir će za zlato pucati u utorak u 09.30 i boriće se protiv protiv Jusufa Dikeca i Seval Tarhan iz Turske.



tagovi

Pariz 2024Zorana Arunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara