Komentari na vest

Veliko buđenje Srbije: Lekcija Kanadi za prekid crne serije

N

Nnb

pre 22 dana

Ako nema Drce na dizacu mogu da se pozdrave sa medaljom ,eventualno neko polu finale i to na misice .
B

Brundo

pre 26 dana

Mozda ne bi bilo lose da se u Pariz povedu 4 primaca i 4 blokera - Busa, Lozo, Uzelac, Lazovic, Stevanovic, Popovic, Aleksic i Kurtagic.Sto se tehnicara tice bilo bi katastrofalno ako bi Gvideti poveo Maju i Mirkovic.Treba nam Drca zbog sirine u igri.Jedan korektor - neprikosnovena T.B.Ostaje samo dilema ko bi bio libero?Silvija je na zalasku karijere.Izbor ostaje izmedju Jegdic i Pusic.
s

sale brat

pre 26 dana

Nema sanse da ide sa jednim korektorom i 4 srednjaka jedino uz varijantu ko medju 4 na prijemu vodi neku igracicu koja je igrala na korekciji 6 tekmi nije mnogo ali je rizik ogroman
B

Brundo

pre 26 dana

Ne vidim koju bi ulogu imala Bjelica u Parizu?Promenjen je sistem takmicenja.Sad je svaki mec mec i set bitan.Igraju se tri meca u grupi a onda cetvrtfinala.I ne zna se ko ce protiv koga da igra u cetvrtfinalu.Pravi se generalni plasman reprezentacija po ostvarenim rezultatima u grupi.Prva igra protiv osme, druga protiv sedme, treca protiv seste i cetvrta protiv pete reprezentacije.
č

činjenica

pre 26 dana

Drča ide svakako. Mislim da ce voditi Silviju jer se dosad najbolje pokazala i kao 13 igrač ce ici ili 2 libero(Jegdic verovatno) ili 4 bloker(Kurtagic).
L

Lubenica

pre 26 dana

Nije lepo da se slikate bez Jegdićbi Šućurović na grupnoj slici posle pobede. Devojke su takodje deo tima, ali nema ko da se seti toga da ih pozove. Pravi kapiten bi to uradio.
S

Strsljen.srb

pre 26 dana

Hena i Uzi su buducnost ...
M

Mijat precka

pre 26 dana

Kada udjes u vest i vidis sliku pomislis Mijatovic pokidala kako je odigrala.Gle cuda 2 poena je imala. Ali slika je tu obavezno. Da nije mozda ona iz Tenta pa je to razlog??!!
K

Kvaka

pre 26 dana

Sve može da se okreće kako hoćeš. Mogu ja da izmislim da si ti ljubomoran na njenu visinu pa je ne podnosiš npr. Ali da ti pojasnim. Ušla je umesto Lazović kada nismo mogli da osvojimo poen nikako, ona je osvojila dva što je u trenutku kada ne možeš da osvojiš niti jedan poen mnogo. Zahvaljujući njoj smo osvojili set. Uzela je dva poena, nije bila na terenu pet minuta. Odigrala je kratku i važnu ulogu u tom setu. Ali ti možeš da veruješ da njen menadžer piše članke. I to je ok. Svakako je zabavnije.
v

vldblk9a

pre 26 dana

Sta je jos potrebno da konacno skapiraju da Bjelica i Mirkovic nisu za reprezentaciju. Svaki put kada su izasle ekipa je izgledala 10x bolje i to u svakoj utakmici. Nemam nista protiv devojaka, cak sta vise, ali celu karijeru Bjelica jedino sto zna je da lupi dijagonalu, u odbrani fakticki ne postoji, svaki put ima ispod 30% realizacije napada, i tako godinama unazad. Mirkovic kroz celu karijeru ne zna da dige loptu iza glave, niti da igra sa srednjacima. pa majku mu ima te dece, dajte im sansu vise.
9

999

pre 26 dana

Mozda i nisu al boljih nemamo! A ti nauci osnovne odbojkaske termine. Ne lupa dijagonalu !!!!
@

@999

pre 26 dana

Vini, ti li si?
V

Vldblk9a

pre 26 dana

@ 999 Koje termine treba da naucim? Prosvetli me molim te. Mirkovic niti ume almu da doda niti koreju, svaki put kada dize penal iza za korektora promasi ga uvek, kada je ona u igri korektori vise puta kuvaju nego sto smecuju, a sve to zbog nepreciznih lopti. Bjelica u 99% slucajeva udara dijagonalu, protivnicke ekipe protiv nje u opste ne pokrivaju paralelu. A to da li ima boljih ili ne, neznamo, ne dobijaju sansu, ali kada god ih je neko menjao tim je izgledao bolje.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre 26 dana

Ne brini se ti za Vinija ko god da si jer Vini nema potrebe da se krije iza drugih potpisa...A to sto u poslednje vreme i ne pisem puno ne znaci da se potpisujem drugacije ili da uopste ne dodjem da procitam vesti a svoje misljenje uostalom kao i svi drugi iznesem svidelo se nekom ono ili ne,boze moj,nismo hvala bogu svi isti.Sportski pozdrav 👋