Angelos Vlahopulos (©MN Press)
Angelos Vlahopulos (©MN Press)

Velika letnja reorganizacija: Usijanje transfer tržišta, Granados i Vlahopulos vruća roba

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.04.24. | 11:25

Sredine bi mogli da promene i Vamoš, Munaris, Manherc…

Prva bomba je aktivirana u ponedeljak, detonaciju je izazvao Filip Filipović. Kapiten Novog Beograda saopštio je da će ovoga leta završiti karijeru, da je došlo vreme da izađe iz bazena. Srpski šampion će ostati bez važne karike, lidera tima, a ovoga leta bi moglo da dođe do velike reorganizacije u igračkom kadru.

Transfer tržište će se usijati, klubovi uveliko rade na potpisima, a vruća roba je – Alvaro Granados. Španski as je po osvajanju svetske titule sa Crvenom furijom iz Barselonete došao u glavni grad Srbije, a po usponu na evropski tron sa državnim timom mogao bi da ga napusti. I da pređe u – Pro Reko.

Izabrane vesti

Što Pro Reko naumi, to i ostvari. Tako je deceniju i kusur. Nema tog kluba koji može da im parira. Savršena organizacija, dobri finansijski uslovi i konstantna borba za trofej Lige šampiona. Tome malo ko može da odoli. Istina, sve to Alvaro Granados ima i u Novom Beogradu, samo što je slavni italijanski klub najveći na svetu.

Stoga bi vest koju je plasirao renomirani Total waterpolo lako mogla da se obistini ovoga leta, kao i niz drugih najavljenih transfera.

Alvaro Granados nije jedini koji bi mogao da prođe kroz izlazna vrata bazena “11. april”. Pored Filipa Filipovića i Španca, novobeogradski nema osiguranog ni Angelosa Vlahopulosa. Još prošlog leta spekulisalo se da će Grk put domovine iz privatnih razloga, no ipak je ostao u redovima srpskog šampiona i u međuvremenu dobio pasoš.

Kao nova destinacija Angelosa Vlahopulosa pominje se Olimpijakos iz koga će, sva je prilika, otići Marton Vamoš. Portal Waterpolo people je još početkom marta najavio njegov dolazak u Ferencvaroš, takođe i Kristijana Manherca, koji se očigledno u Marselju neće zadržati duže od godinu dana.

Francuskog šampiona bi posle niza uspešnih godina mogao da napusti i Ante Vukičević, koga je pikirao splitski Jadran. Biće odlazaka, ali i dolazaka u Marselj. Alberto Munaris i Mark Larumbe su ‘na pola’ puta ka gradu na Azurnoj obali, a kako će Barseloneta ostati bez dvojice izuzetno bitnih igrača, izvršiće rekonstrukciju. I sve karte baciće na Vince Vigvarija, mađarskog prospekta.



tagovi

VK Jadran SplitVK BarselonetaVK OlimpijakosVK FerencvarošPro RekoVK Novi BeogradVaterpolo transferiAngelos VlahopulosAlvaro GranadosAnte VukičevićKristijan ManhercMarton VamošMark LarumbeAlberto MunarizVince Vigvari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara