Komentari na vest

Utabanom stazom: Odbojkaši Zvezde bi stopama fudbalera i košarkaša

G

Gost1884998485

pre 8 dana

Nije tacno da su svi otisli zbog inostranstva. Jedino se za Duska Nikolica znalo da odlazi zbog inostranstva. Otisli su jer su trazili ugovore koji nisu bili mizarni kao prosle sezone. Uprava ih sve odbila, a onda za daleko veci novac doveli nove igrace, sumanuto. Nece oni nista uraditi u LS, a ni u domacim takmicenjima. Mnogo ce tu nedostajati od prosle godine, Rus dizac ni blizu Petrovica, vec vremesni Stoilovic nema sanze da izdrzi ritam evropa - domaca takmicenja i losa zamena za Zugica, Simic daleko losiji od Lopara pa cak i od Bohareva, na korekciji Blagojevic povredjen vec 2 sezone a Gmitrovic 2 svetlosne godine ispod Nikolica. Bice ovo teska sezona za CZ sa puno problema.
D

Da li je moguce

pre 9 dana

Jadnici i na vesti Odbojkoaskog kluba provociraju ej?
K

Koje poređenje

pre 9 dana

Fudbal pkate milionske Kossrka stotine hiljada eura i milionske Odbojka par stotina eura do 1500 eura Budzeti fk 50 miliona,20 miliona kk i 250 000 eura ok ...Liga šampiona... Neuporedivo PS Marakana Arena i pionir I mala sala marakane i školske sale
k

kontaktirajte

pre 9 dana

Predsednika, on je vas verni navijač, srediće vam to, kao i u fk i kk... Nema brige za vas 😉
B

Banja_Slatina

pre 9 dana

Idi Ostoja, počeće ti utakmica.
D

Da da da

pre 9 dana

Banja_Slatina Ma on juri Mačvana uteruje dug.Sve za ljubav ...
t

tre

pre 9 dana

najvaznije je da patis…nista lepse
Z

Zabrinut

pre 9 dana

Znate i sami ciju sliku treba da drzite po kucama,njemu zahvalite za sve.
n

nigmamirakl

pre 9 dana

Ugledaju se na košarkaše i fudbalere,staviće za predsednika kluba nekog mentalno nestabilnog lopova kao što su Terzić i Čovke?
M

Missisipi

pre 9 dana

I oni bi voleli da predstavljaju Srbiju na nacin kao kosarkasi i fudbaleri? Da budu kanta za punjenje i bore se za poslednja mesta? Jaka dijagnoza je Zvezda.
B

Banja_Slatina

pre 9 dana

Sramota ga da kaže da mašta da ide stopama FKP. Da ispada iz takmičenja u takmičenje dok ga skroz ne odstrane. To je san.
p

psyhhodelija

pre 9 dana

Vi ne mozete ni do te kante da dogurate bruke jedne...Samo učešće je velika stvar i uspeh za klub...Znamo da ti je to teško da razumeš i ljubomora je čudo...Zvezda i jeste dijagnoza to si pogodio,ušlo u krv i doviđenja...To ne može da se objasni...Sad za 10 dana dolazi Benfika i uživanje uz himnu,mušemu i 50.000 ljudi sa skupom kartom ...Ljubav !!!