Miloš Ćuk protiv Crne Gore (©VSS)
Miloš Ćuk protiv Crne Gore (©VSS)

Udruženim snagama put Olimpijskih igara: Srbija i Crna Gora 'ujedinjene' pred Pariz

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.07.24. | 12:31

Organizovani zajednički trenizi u Podgorici…

Nekoliko stanica srpski vaterpolisti već su prošli. Arhivirali su Kragujevac i Kranj, gde su odradili bazični deo priprema, na turniru u Šapcu osvojili trofej, prošli kroz Novi Sad, a pretposlednja tačka pred put na Olimpijske igre je – Podgorica.

Otputovali su srpski vaterpolisti u grad na Morači i 'ujedinili' se sa crnogorskim. Udružili su snage, zajedno će trenirati narednih dana. U planu je šest trening utakmica na bazenima u Podgorici, kako bi selektori Uroš Stevanović i Vladimir Gojković proverili šta još treba unaprediti u narednih desetak dana, a šta je pod konac.

Izabrane vesti

Danas i u naredna dva dana Delfini će raditi u Podgorici, a Uroš Stevanović je poveo 15 igrača. Na spisku za Olimpijske igre u Parizu, onom koji je prijavljen, nalazi se 13 imena: Radoslav Filipović, Dušan Mandić, Strahinja Rašović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Nikola Dedović, Radomir Drašović, Nikola Jakšić, Nemanja Ubović, Nemanja Vico, Petar Jakšić, Viktor Rašović i Vladimir Mišović. Ali, u glavni grad Crne Gore otputovali su i centar Đorđe Lazić i golman Dimitrije Rističević.

Više na treninzima državnog tima nema Marka Radulovića i Vuka Milojevića. Selektor Uroš Stevanović je igračima koji se nisu našli na spisku odabranih ostavio mogućnost da budu uz reprezentaciju, jer prostora za promene ima. Ali, samo u slučaju povreda, i to uz dostavljanje povelike medicinske dokumentacije da ih je potrebno izvršiti.

Vaterpolisti Srbije će se 21. jula vratiti u Beograd, gde će biti naredna četiri dana. Polazak za Pariz planiran je za 25. jul.


tagovi

Vladimir GojkovićUroš Stevanovićvaterpolo reprezentacija Crne Gorevaterpolo reprezentacija SrbijeOlimpijske igre 2024Olimpijske igrePariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara