Komentari na vest

Traga li Srbija za Gvidetijevim naslednikom? Angažman Stefana Antige u magli, ne i nemoguća misija...

G

Gost 282828

pre 6 dana

Kakav bre trener Ako imas.ekipu imas i rezultat. Nemas igrace dzabe sve.Muske sada moze da vodi bilo koji trener i sta ce biti bolje.Slicno je i kod zena Ide smena generacije vise nemamo ekipu za vrh svetske odbojke.Kakav savez i trener.Dzabe sve.Nema Maje verovatno i Drče,Stevanovic i Silvija bleda senka sebe iz 2022.Buša pala jako kao i Pušić prosle godine nije ni igrala u klubu.Mina Popovic nije na nivou kao pre..Brankice nema MALA UZELAC JE JEDINA NOVA KOJA JE IGRAČICA HENA CE TO BITI ZA 2 GODINE.Više ih nema.Nema ko ljudi.Lozo,Lazović nisu igrači za velika dela.Maja Aleksic i Tijana su vrhunske a ostalo što sada imamo teški prosek.
N

Nije bas

pre 6 dana

Pored igracica koje su vazne, potreban je i ambijent. Bez poverenja nema nista, pogotovo kod zena, skroz je drukciji mentalni sklop njihov u odnosu na muskarce. Pa vide one sve, nisu corave. Vide sta se radi u savezu, vide uticaj..trgovinu na svaki moguci nacin. Savez ako je posvecen i radi samo svoj poso, da se ne mesetari na sve strane a sto se ponavljam vidi kao na tacni, je uslov za sve drugo. To je temelj. A mladje kategorije.. to je tek posebna prica.. nego, sta je tu je. Preslikana situacija iz drustva i svakodnevnice.
T

Trener Matters

pre 6 dana

Pa evo recimo Kovač je muške vodio do titule evropskog prvaka, ili ajde, neka bude malo bliže, do polufinala Evropskog prvenstva, a recimo Kolaković je ispao u četvrtfinalu. Kovač je sa tim momcima bio peti u Ligi Nacija, a Kolaković ne može dalje od desetog mesta. Znači ipak je malo i do trenera.
S

Sta reci?

pre 6 dana

Druze Silvija nije igrala u reprezentaciji od 2021 a ti pominjes nju u 2022!?!? Ona nije igrala od EP 2021 godine, a nije trebala ni da se vraca,jer i na tom EP 2021 nije pokazala nista specijalno, onaj ko ode bolje da se vise ne vrati, kao i Maja. 2022 smo bez nje igrali sjajno ekipa je bila masina a Drca je bila sjajna, i 2023 Drca je odigrala sjajnu sezonu u Rusiji a potom i ove godine u Fenerbahce-u gde je uzela dve titule u godini. Cela ta ekipa zrtvovana je da bi Maja igrala 5. OI, a videlo se jos 2023. na EP da ekipa ne igra kako treba uz Maju a ni uz Gvidetija. Maji svaka cast zaista je cenim i postujem ali 2021. kada je otisla nije trebala vise da se vraca bas kao i Silvija, jer su i te kako narusile hemiju i igru ekipe. Gvidetiju u finalu EP na klupi sedi Drca najbolji tehnicar SP koja mu je usla u 3.setu i okrenula set poveli smo 2:1 i on je sledeci set opet zakucava na klupu umesto da je ostavi da zavrsi posao, i Maja Aleksic devojka koja je dokazala da je medju boljim blokerima sveta, dalje nema. Tako da i te kako ima i do selektora, ali tog selektora ne biramo ti i ja nego savez, a oni svoju krivicu nece prihvatiti, nego se vecito kriju iza uspeha seniorki. Tako su opravdali los izbor Gvidetija posle izgubljenog finala od Santarelija prosle godine rekavsi “nema veze sto smo izgubili bitan je kontinuitet medalja, ove devojke donose svake godine medalju sto znaci da se radi dobar posao”. Vazi! Ne radite vi NEGO ONE. I to EP su prosle godine dosle do finala na svoje znanje i iskustvo, a ne zbog Gvidetija koji je ko zna koji put pokazao kakva je neznalica, cim nema u ekipi Gabi Sejlu Egonu pa jos koji par vrh primaca iz amerike brazila, top 3 blokera na svetu ne zna ni da postavi utakmicu, pa nije ti ovo Vakifbank gde direktor dodje iskesira za najbolje primace i dizace danasnjice pa se osvaja sve zivo
G

Gost 282828

pre 6 dana

Nije bas Pa one odkada je ovaj savez uzele 9 medalja napravile najbolje rezultate u ženakoj odbojci ikada.Tako da ta teorija otpada.Imaju bolje uslove za rad nego pre i to 10 puta bolje.Htele su trenere strance i dobile ih Sve želje im se ispune.Nece da igraju ligu nacija odobreno.Nije tako kao sto vi pišete.Kvalitet nemamo.Pre sa istim savezom godinama unazad uzimale medalje na svim takmicenjima igrale finale i osvajale sve.Da je bilo lose ne bi uspele nikada i medalju uzele ne bi i ne ni bile tu celo leto.Nisu lude da budu negse gde im nije lepo.
D

Da da da

pre 6 dana

Trener Matters Kovac ih nije odveo na OI a Kolakovic jeste.
T

Trener Matters

pre 6 dana

Nažalost, Kovač je morao u sred Januara da bude najbolji na turniru na kojem su učestvovali i Francuzi i Nemci i Slovenci, da ih sve pobedi, kako bi bio u Tokiju. Nije se priznavalo deseto mesto Lige Nacija gde izgubiš 70% utakmica, ispustiš 50 poena na rang listi viška koje si imao u odnosu na Kubu, koja se prvi put u pet godina sastavila u punom sastavu da odigra nešto, pa da mora još i Grbić da te vadi iz provalije.
D

Da da da

pre 5 dana

Trener Matters Evo ja sam prvi za njega ali džabe nista nece uraditi jer nema tim Kao da se Santareli vrati u Hrvatsku nemaš tim džabe sve 2019 Kovacevic bio najbolji u evropi sada ga ovde svi salju kuci a novog nemas ni blizu.Nema igraca kao ni igracica tu trener nista ne moze jer nije mađioničar.Zenska odbojka takođe nema.vise kvalitet za medalje.
S

Sta reci?

pre 6 dana

Mesec dana je proslo od igara a niko se nije oglasio, pogledajte na sta lici ta organizacija. Problem nisu samo seniori i seniorke, problem su i mladje generacije koje gube od Finske, Portugala sto u muskoj sto u zenskoj konkurenciji, guraju se neka deca koja na oko vidis da nemaju kvalitet, prodaju decu u neke lige gde se vec po rosteru tog kluba vidi da tamo nece igrati. Primer Cvetkovic koja je otisla iz Tenta, pogledajte u koji klub i ko igra u tom klubu, grejace klupu bas kao Vanja mala u La Canetu koja je bila perspektivna i sasvim solidan korektor koji vec godinama sedi na klupi tog kluba u Francuskoj. Milena Rasic je jednom prilikom izuzetno pohvalila Jovanu Kocic srednjeg blokera koja je ove godine bila najbolji bloker lige sampiona, gde je ona? Od 2021 kako je Terza otisao nije dobila priliku da igra nego gledamo Minu Popovic i Stevanovic kako se blago receno “raspadaju”. Jovani svaka cast za SP 2022 al posle toga 2 godine nije pokazala nista. Gde je Brankica dve godine? Niko iz saveza nije izasao i rekao rec o toj zeni, okej smena generacija ali ako zena zeli i moze da igra sto ne bi igrala jos? Ima 30+ godina pa sta? Maja ima 40 Erdem Eda 40 skoro. Da li ce savez jednom u zivotu izaci i priznati da je pogresio i snositi odgovornost ili ce se sve baciti pod tepih? Sto ne izadju i ne kazu koje odbojkasice vise nece igrati za reprezentaciju koje hoce? Najavili su neku hitnu reakciju posle debakla u Parizu, a nisu se povodom tog debakla ni jednom oglasili. Pa molim vas vi ste svesno zaposlili kao selektora coveka koji je u Tokiju sa Turskom izgubio od KOREJE, koji je igrao 4-5 finala EP i SVA IZGUBIO, pa cekajte ko je tu krivac? Gde politika udje tu trava vise ne raste, evo tako u fudbalu sad je tako u odbojci a uskoro i u kosarci. Pa nije Kari lud, pobega na vreme. Sramno
"

"TS"

pre 6 dana

Pojma nemas Sedi 1
А

Аца_Шид

pre 6 dana

Само Терзић !
R

Rradojko

pre 6 dana

Svi sem Terzica
V

Vreme je

pre 6 dana

Da novi selektor bude trener-igrač Jelena Blagojević!
0

098978675645

pre 6 dana

Daj ne mlati majke ti... Kako ona moze biti trener?