Komentari na vest

To se čekalo: Miloš Ćuk na spisku Srbije za Olimpijske igre u Parizu

M

Mynx

pre 3 meseca

Ivan ol 91,vidi se da poznajes vaterpolo,sto malo ko time moze da se pohvali,uglavnom ljudi prate fudbal kosarku,i tu imaju dosta znanja,a vaterpolo retko ko,ti si jedan od njih,pratio sam tvoje komentare i ranije,ali sto se tice Mitrovica ne slazem se,mozda nije top 10 golmana svih vremena sveta,mozda ne moze da se meri sa klasama kao sto su redom Tempesti,Sostar,Sefik,Roljan,Pavic,Lopez pa cak i Bijac ali decko je dobar golman bio,a ako gledamo 1 utakmicu nije realno i Tempesti je imao bar 5 losih dana u karijeri kada jednistavno nista nece i izgledao je tog dana gore od nekog prosecnog recimo Risticevica,ali Mitrovic je rralno isto vrhunski golman,ne bi dzabe bio par puta proglasavan za najboljeg golmana.A sto se tice mog komentara prethodnog zaboravio sam da dodam i Radovica iz Zvezde,ne znam iz kog razloga se taj momak ne poziva ni na siri spisak a jedini je levoruki igrac uz Mandica,i mlad je i talentovan i ima veoma jak i precizan sut.
j

jujuhuhuh

pre 3 meseca

Partizanova skola 😁😁😁
p

pit a nje a

pre 3 meseca

Jel i ovaj ponikao u partizanu?
c

cao cao

pre 3 meseca

Ne bi me cudilo Filip d se predomisli. Obzirom na debakl na F4
1

1RS

pre 3 meseca

Preveliko breme nose ovi momci i trener,dosli su posle sjajne generacije i sad imaju problem prevelikog tereta sto se tice medalja i rezultata.Nekad ih ni sreca nije pratila nadam se da ce im se vratiti na OI sa srecom junacine i da uzmete medalju u Parizu!
c

cao cao

pre 3 meseca

za teret se slažem, za sreću ne. ipak nemaju dovoljno kvaliteta. I kad dodju posle ovakve generacije i proguraju se na misice. to vise lici da imaju srecu
M

Mynx

pre 3 meseca

Dobozanov je morao ovde,kao i Kojic iz Radnickog i Gladovic iz Partizana,a i Subotic iz Zvezde.
y

y77

pre 3 meseca

to bre!
P

Pirke 90

pre 3 meseca

Jak tim ima Srbija dostojan medaljenu parzu,Manda,Jakša,Sava,Ćuk,Deda,Rašovići...7 igrača sa zlatom od prethodne dve olimpijade !
I

Ivan OL 91

pre 3 meseca

Ništa se ne može bez dobrog golmana, a takvog nemamo još od Šefika. Jedini način da se to nadomjesti je da imaš vrhunske igrače u bazenu kao što ih je Savić imao. Zadnja tri duela sa Hrvatskom jedina razlika i ključna bio je Bijač.
N

NN3

pre 3 meseca

Glupo je reći da nemamo dobrog golmana još od Šefika, a Bane Mitrović nas vadio samo tako na OI 2016 i 2021..Malo poštovanja..
I

Ivan OL 91

pre 3 meseca

Svaka čast njemu na karijeri, ali nije mali broj puta primao golove skoro sa centra, što npr Del Luongu ili Bijaču nikad nije desilo.
N

NN3

pre 3 meseca

E jbg onda napišeš da nemamo golmana najveće klase od Šefika, a ne da nemamo dobrog. Po tvom komentaru ispade da je Mitrović loš golman, a čovek nas toliko puta izvadio u poslednjih 10 godina.