Komentari na vest

Tim Srbija u Parizu: 112 članova, 65 debitanata, kvartet veterana, Mandić sa tri medalje, odbojkaši najstariji

S

SezonskaJakarta

pre oko 1 mesec

Olimpijski komitet je postavio taj cilj od deset i više medalja, ali to deluje previše optimistično. Za nekoliko naših reprezentacija u kolektivnim sportovima, koje ukupno vuku šezdeset sportista i mogućnosti za pet medalja, ne može se reći da su u najboljoj formi (odbojkaši, vaterpolisti, košarkašice). Ni za predstavnike preostala dva kolektivna sporta (ženska odbojka i muška košarka) ne može se reći da su sigurni osvajači, iako spadaju među glavne favorite. Uostalom, danas je žreb odlučio da Đoković i Nadal potencijalno igraju već u drugom kolu turnira. Tamo gde su Srbi favoriti u individualnim sportovima, često su i pred zalaskom karijere (tenis, streljaštvo). Dobar deo medalja verovatno će državi pristići od, realno, široj javnosti slabo poznatih takmičara u borilačkim sportovima. Pošto je ovo portal kladionice, moje predviđanje je maksimalno osam medalja (dva zlata), čisto besplatne igre radi. Ali, i za taj broj treba da se poklopi mnogo toga, i da se računa na dva do tri pozitivna iznenađenja. Jednostavno, nemali broj putnika za Pariz u individualnim sportovima jeste ispunio kvotu, ali teško može stići do medalje (biciklisti, npr).
P

Pjer Karden

pre oko 1 mesec

U ekipnim sportovima može vrlo lako da se desi da ne uzmemo ništa,tačno je da odbojkašice i košarkaši imaju najveće šanse ali mi više nismo dominantni u ženskoj odbojci je bar 5 timova egal u košarci bukvalno 8 ekipa ima šanse za medalju,amerikanci odskaču naravno,ostali su tu negde,nas vade Jokić i Bogdanović inače bi bilo još teže.Ove strance što su došli da odrade olimpijski ciklus za novac i stipendiju i ne računam,Angelina je premlada od nje očekujem finale i 5-6 mesto,tek na sledećoj olimpijadi ona može da zablista,Adrijana Vilagoš takođe finale sigurno,isto premlada je 5-6 mesto bi bio odličan rezultat,Španovićka će iskreno teško do medalje,njen zenit je prošao,biće u finalnoj seriji ali je ne vidim na postolju,očekujem maksimum 6 medalja,od strelaca bar jednu i u borilačkim sportovima bar jednu.U svakom slučaju puna podrška,kakvi su takvi su naši su,iz kakve sirotinje dolaze podvig je što su uopšte došli do Pariza.
i

ironija

pre oko 1 mesec

Tim koji je svetski prvak i prosle godine igrao finale EP nije dominantan u svetskoj odbojci ahahaha?Će izginemo od ovih što odbojku gledaju jednom godišnje a umisle da sve znaju.
B

BEZ KOPANJA LITIJUMA

pre oko 1 mesec

Podrška svim našim sportistima. p.s. Piksi i abolirani Džajka još uvek nisu podneli ostavke?
G

GorostasAteista

pre oko 1 mesec

A Bjeka jel podneo ostavku u FSS ipak je on tu 20 godina ?
G

GorostasAteista

pre oko 1 mesec

Jel Bjeka faljijeva ruka u FSS podneo ostavku nakon 20 godina?
O

OI

pre oko 1 mesec

Pored par stranaca boje Srbije braniće i par Hrvata, slobodno napišite koji su to
N

Nista svoje

pre oko 1 mesec

Ako cemo posteno i po poreklu, Nole Crnogorac/Hrvat, Jokic Crnogorac, a to nam je najbolje sto imamo
Г

Гост442

pre oko 1 mesec

А ко је тачно Хрват? А за овог са Нолетомод када је Срђан декларисани Црногорац, а официр ЈНА и ВЈ из Далмације Хрват? Добро да ниси лупио да је и Тијана Хрватица, јер је Билећа била у саставу НДХ. Лечи се ретарду

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Realno muška odbojkaška reprezentacija posle olimpijade mora totalna smena generacije ni jedan igrač ne zaslužuje da ostane svi igrači su daleko zašli preko 33 godine i normalno selektor nov a ne ovaj NATURČIK.
B

Bratunac

pre oko 1 mesec

Saru Ćirković niste spomenuli, a medalju nam donosi
r

racan

pre oko 1 mesec

Pozdrav za Micu Kapura prvog olimpijca iz Ravnog Topolovca.
g

gosto

pre oko 1 mesec

Тако је! А распала општина Житиште ни реч...
П

П

pre oko 1 mesec

Jel ovaj Justin srbin?

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Zrenjaninac
e

eseks

pre oko 1 mesec

Justin Cvetkovic je vazemaljac iz Zrenjanina.
G

Gost7

pre oko 1 mesec

Da
Z

Zigmund

pre oko 1 mesec

Ne Cvetkovic, nego Justin Cvetkov. Najmladji, upao u stafetu umesto dopingovanog Jagodinca Nikolica. Srecno svim clanovima tima Srbije.
O

Olimpijadus

pre oko 1 mesec

Jao onome cija zena/cura ide na Olimpijadu….. Al ce biti udaranja majko mila
v

v1ad

pre oko 1 mesec

Ocekivanja: Ovaj prvi sa slike ce odustati zbog umora kao i uvek, ekipa sa druge slike uzeti srebro, treca slika isto medalja, dama u pesku po starom bez medalje kad je najvaznije, dame sa sledece slike nisam siguran. Ostaju jos neki zaboravljeni rvaci, dzudisti, tekvondisti, plivaci, veslaci, kajakasi, strelci, itd koje svi zaboravimo izmedju OI pa se setimo da ih malo slavimo kad uzmu medalju. Od njih jedno 3-4 medalje. Ajde da idemo preko 10 medalja ovog puta.
G

Gost7

pre oko 1 mesec

Leči se!