Komentari na vest

Tijana: Probaćemo da igramo sjajnu odbojku i da osvojimo jedinu medalju koju nemamo

G

Gost 28282

pre oko 1 mesec

Samo Rusija,Brazil i Amerika su u 21 veku i u poslednje 3 decenije uspeli da osvoje medalje na OI u muskoj i zenskoj konkurenciji.Pored njih naravno i jedna mala Srbija.Napred Srbija
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Zestoka je konkurencija u odbojci.Malo je jaca kod zena.Da me neko pita kod ce kod zena i muskaraca da osvoji zlato ja ne bih znao sta da odgovorim.Neizvesno je.Ali da me neko pita ko ce da osvoji zlato u kosarci to je vec lakse.SAD je favorit.Narocito kod zena.U muskoj kosarci je SAD isto glavni favorit, mada nije bas toliki kao u konkurenciji zena.
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Najbolje u vezi OI je sto smo ista vremenska zona sa Francuskom.Mnogo lakse i bolje za gledanje.Tokio je +7 sati u odnosu na nas i nije bilo zgodno za gledanje.
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Koliko je bilo pljuvanja što se igra Liga Nacija sa B ili C sastavom, nije se moglo uci više da pročitaš neki komentar. A sad vidimo da je to bila totalno ispravna odluka i imamo najsveziji tim i hvala bogu bez povredjenih...
B

Brundo

pre oko 1 mesec

One veruju da mogu da osvoje zlato jer imaju veliki kvalitet i iskustvo iza sebe.I druge reprezentacije su dobre mada imaju probleme sa povredama kao Italija i Turska.Mi smo izbegli povrede jer nismo igrali LN.Da smo igrali sad bi imali reprezentaciju koja je istrosena i fizicki i mentalno.Sit ne kidise na zlato.Glad se trazi.
Р

Република Српска

pre oko 1 mesec

Велики понос наш и Херцеговине ❤️💙🤍
G

Gost 38282

pre oko 1 mesec

Kao i Vanja i Nikola Grbic
U

U prolazu

pre oko 1 mesec

Draga naša Hercegovka. Republika Srpska čeka medalju. Igraš za jedinu reprezentaciju koju mi volimo. Ti si nasa lavica. Osmjeh na lice i svi u napad ,ajmo ajde!