Tijana Bošković: Sa Mozzartom stvaramo nove pobednike

Vreme čitanja: 3min | sub. 26.02.22. | 10:31

Ekskluzivna beting partnerstva sa četiri najveća nacionalna saveza, besplatne škole sporta, izgradnja i obnova terena… Kompanija Mozzart radi u korist srpskog sporta i novih generacija

Odbojkaška groznica u Srbiji nije počela prošlog leta, ali je tada stigla potvrda da će deca i dalje masovno juriti na mrežu. Pogotovo devojčice, koje su okupirale školice, kampove, pa i obične terene na pesku inspirisane uspesima jedne zlatne generacije. Olimpijska bronza u julu i evropsko srebro u avgustu samo su još više pojačali euforiju, a najglasniji navijač nezaustavljive čete Tijane Bošković još pre toga postao je Mozzart. I ne samo ženskog dela odbojkaške familije, već celog Saveza.

Odbojkaši i odbojkašice su nizom medalja prethodnih godina utabali stazu za nove mlade nade, a veliku podršku na šampionskom putu pružio im je ekskluzivni beting partner.

Izabrane vesti

“Dobro znamo da je kompanija Mozzart vodeća u svojoj oblasti, kao što smo i mi u našoj, tako da smo se prepoznali. Ovo je početak divnog prijateljstva koje će pomoći i jednim i drugima, ali i podstaći dalji razvoj odbojke”, rekao je predsednik OSS Zoran Gajić.

Mozzart je, i mnogo pre potpisivanja sponzorskog ugovora sa OSS-om 8. jula, krenuo sa ulaganjima u ovaj trofejni sport. Otvorio je Besplatnu školu odbojke u Beogradu, u okviru koje su devojčice dobile priliku da treniraju bez plaćanja članarine, pod sloganom „talenat nema cenu“.

Ovo je fenomenalna akcija, u sportu smo svi jednaki i smatram da svi zaslužuju šansu da se oprobaju u sportu koji vole. Ovo je jedna zdrava priča za buduće generacije i lep korak ka vraćanju dece na sportske terene“, istakla je tada Tijana Bošković, pozivajući na druženje sa Vesnom Čitaković Đurišić.

I legendarna odbojkašica bila je oduševljena Mozzartovim projektom, a na otvorenom času je rekla da „dete sa loptom postaje bolji čovek“.

A, zvuk lopte se sada svakog dana se čuje u rodnom mestu Tijane Bošković, zahvaljujući izgradnji multifunkcionalnog terena u Bileći, u sklopu Mozzartove akcije Sto terena za jednu igru. Ovo je prva odbojkaška podloga koja je postavljena u okviru čuvenog projekta, a povod nije mogao da bude lepši – doček najbolje odbojkašice sveta posle olimpijske bronze i evropskog srebra!

O spektaklu koji je Mozzart priredio u čast neverovatnog korektora još se priča, a slike terena na kome se svakodnevno okuplja omladina potvrđuju da će se odbojkaška euforija još dugo širiti na ovim prostorima.

Teren je predivan, sigurna sam da će na njemu ponići novi šampioni! Hvala svima koji su pomogli da se ovaj teren rekonstruiše, svim volonterima koji su pružili svoj doprinos, kao i kompaniji Mozzart bez koje ovo ne bi bilo moguće. Volela bi da ovaj teren čuvamo što je bolje moguće. Mozzartova akcija je predivna, drago mi je što sam baš ja prva odbojkašica koja je dobila igralište u okviru nje”, rekla je tada Boškovićeva.

Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, se okupljenima tom prilikom obratio putem video-poruke i rekao da je otvaranje ovog sportskog terena u Bileći još jedan korak u plodotvornoj saradnji odbojkaškog saveza Srbije i kompanije Mozzart. Poželeo je da ovaj teren donese puno odbojkaških šampionki kao što je Tijana.

A, Mozzart će nastaviti da bude velika podrška našem trofejnom savezu u ostvarenju svih ambicija. Ujedno je dao vetar u leđa i klupskoj odbojci, sponzorstvom OK Vojvodina, koji je nastupio u Ligi šampiona ove sezone.

Uz pomoć ove kompanije, lakše se postaje pobednik. Mozzart je ekskluzivni beting partner četiri najveća nacionalna saveza – pored Odbojkaškog, snažno podržava i Fudbalski, Košarkaški i Rukometni savez Srbije.






tagovi

ženska odbojkaška reprezentacija SrbijeTijana BoškovićOSSkompanija mozzartbetting

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara