Komentari na vest

Teški uslovi rađaju velike igrače: Kako Partizan od sankcija kontinuirano pravi šampione

N

Neutralac

pre oko 2 meseca

Reci ti Jovovcu ko su selektori mladih selekcija zadnjih 5g. Sve vasi iz cuvene skole. I ti vasi guraju vase i vi ste najbolji. Savez mora da stavlja neutralne selektore koji ce svakom dati sansu. Ovako sansu dobija samo Partizan i onda se likuje. 2006 najguranija generacija u zadnjih 10g. Nisu bas svi talenti ali su gurani za razliku od druge dece iz srbije.
č

činjenice

pre oko 2 meseca

Sakovic je trener Valisa. Poveo 9 igrača Partizana, toliko...
V

Velociraptor

pre oko 2 meseca

Zasrt se pre 15-tak godina gasio ZKK Crvena zvezda? SLicno kao i Partizan u vaterpolu je bila sila, ali je ona druga strana na celu sa MArinom Maljkovic pokusala da je sroza na niske grane. Kukala kako treba da se odrzi projekat Partizana (instant klub od cetiri godine). Zvezda u straoj Jugoslaviji bila najoblji klub i jos je osvojila Kup sampiona. Sve se svelo ciji portal za koga navija, ko vodi drzavu, ciji navijaci (sponzori) mogu da finansiraju manje sportove..... Mnogo smo glupi kao narod. Jos par godina i nece nas biti na sportskoj sceni. A vi se i dalje prepucavajte.... Valjda je to namerno neko i hteo. Gledajte malo kako se radi u tudjem dvoristu (pozitivni primeri)....
.

..1,#

pre oko 2 meseca

Ä
J

JBL

pre oko 2 meseca

Daj bre okanite se vise GLUPIH,SMESNIH,JADNIH,BEDNIH,PACENICKIH...komentara o klubu koji je EVROPSKA I SVETSKA INSTITUCIJA,klub rekorder u svim mogucim parametrima pocevsi od broja OSVOJENIH TITULA EVROPSKOG SAMPIONA,SAMPIONA stare nam drzave,osvajaca miliona kupova i ostalih trofeja,klubu koji je napravio MILION SVETSKIH VATERPOLO ZVEZDA...CAST ZA OVAJ GRAD I OVU DRZAVU JE STO TREBA DA OBEZBEDI NE NA 50 godina vec ZA SVA VREMENA besplatno koriscenje bazena tom klubu...Zato,pre nego sto i spomenete ovaj klub poklonite se pred INSTITUCIJOM.
m

mnogo ste jadni

pre oko 2 meseca

Samo o vk partizan, Ok ,i Rk partizan ostaki klubovi za vas ne postoje
F

Fakti

pre oko 2 meseca

VK Partizan je zlo srpskog vatrpola i zasluzuje da se konacno ugasi
P

PojediLitijum

pre oko 2 meseca

Ok.
M

Mozzart bljuc

pre oko 2 meseca

Gde su vesti o drugim klubovima? da li su oni manje vazni? da li su njihovi problemi manje vazni da li su oni dobili bazen da besplatno koriste 50 godina.
R

Realno samo

pre oko 2 meseca

Naravno da je svaki drugi tim manje vazan od VK Partizana. To sto si ti ispilio pre 5 godina i pomocu snsa saznao da czv postoji u nekim sportovima, ne moze obrisati istoriju jednog Partizana koji je 7x osvajao Evropu i bio jedini rasadnik ugraca za reprezentaciju preko 20 godjna. Jak Partizan, jaka Srbija.
P

Perinco

pre oko 2 meseca

Ime gradis kroz istoriju postojanja,sta si osvojio,napravio....O istoriji drugih klubova u Srbiji,ne bih,pa shodno stim valjda ulaganja i treba da idu po zasluzi!
O

O kom klubu zelis?

pre oko 2 meseca

BVK, VK, OVK?
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Dace bog da se konacno ugasi zlo Srpskog vaterpola
R

Realno samo

pre oko 2 meseca

Pa czv je gasena vec par puta i u vaterpolu. Tako da, cekamo jos fudbal da odradite. Čekirali ste rukomet, odbojku, kosarku i vaterpolo.
r

reci nam

pre oko 2 meseca

ako je klub ugasen a jsd kkub nije sta ti to govori? da li ti nozda govori da neke drzava stiti ili ne?
P

Pustite mi komentar

pre oko 2 meseca

Kada ce drugi klubovi dobiti besplatno koriscenje bazena na 50 godina kao partizan?
P

Pedjahn

pre oko 2 meseca

Kad budu sedmostruki sampioni evrope i kad budu davali bar deseti deo igraca za reprezentaciju.Jel moze tako stupido?

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Kad budu 7X prvaci Evrope i kad imaju 15 evropska trofeja a 80 trofeja ukupno osvojena tad će dobiti bazen.
T

Trebinje

pre oko 2 meseca

Zato što je INSTITUCIJA!
H

Heroes!

pre oko 2 meseca

Kada ce drugi klubovi dobiti besplatno koriscenje bazena na 50 godina?
4

4321

pre oko 2 meseca

Kad budu 7 puta osvojili kup šampiona..
@

@Heroes

pre oko 2 meseca

Postojite i dalje pali heroji?
B

Bljak

pre oko 2 meseca

Samo kuknjava i spin masinerija, samo vk partizan ima nema posledice kada ima dugove ostali imaju.
S

Sramota

pre oko 2 meseca

Samo o jsd ovakvi tekstovi o drugima nema , isto tako o RK i OK partizan vama su ostali klubovi nebitni, cela redakcija vam je crno bela i nije vas sramota
Y

Yuri

pre oko 2 meseca

Sta ces kad 70% Srbije navija za Zvezdu. Ili brojke bas ne idu u paketu sa sendvicem i dve crvene?
B

Bljak

pre oko 2 meseca

Kada cete nekad da pisete o drugim vaterpolo klubovima, nije vas sramota da samo oplakujete partizan kome su dali da ne placa bazen 50 godina, pa kome je to jos dozvoljeno?
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 meseca

Vaterpolo je neprofitabilan sport,deca kreću sa njim uglavnom iz ljubavi ili potrebe za zdravim sportskim načinom života i pravilnim razvojem tela i duha još od malih nogu.Nema novca ili do njega dođu samo oni najbolji,najuporniji i najsrećniji a oni su možda jedini iz više hiljada onih koji pokušaju.Bez pomoći države ili barem retkih sponzora priča o vaterpolu ne bi bila moguća.Pokušavali su uz pomoć gradskih vlasti Bečej i Radnički Kragujevac i postigli velike ali trenutne i instant uspehe,pokušavala je i Zvezda uglavnom iz potrebe trenutnih aktuelnih vlasti da se i ona umeša u priču u sportu koji je tradicionalno Partizanov,uzimali su Partizanove igrače,veličali Denisa Šefika koji im je javno rekao da je navijač Partizana,najveće uspehe im doneo trener Dejan Savić koji je dete Partizana.Skoro svi ili barem 90 posto onih koji su ispisali istoriju Srpskog vaterpola,onih koji su donosili titule,medalje i pehare za sve ove zemlje u kojima smo živeli su počeli u VK Partizan.Najbolja škola,najbolji treneri,najveća tradicija.U ovoj zemlji se sve može osporiti,sve omalovažiti i poniziti ali to što je VK Partizan dao za Srpski vaterpolo teško da mogu da ospore i oni najostrašćeniji i najbezobrazniji.
b

bljak

pre oko 2 meseca

gde su tekstovi o drugim klubovima i njihovim problemima, ko je kriv za dug partizanu ?
T

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

A sve pare su išle GDE, mangupi?
L

LuloLulo

pre oko 2 meseca

Sutra kad Italijani tom malom Kanepi daju sve uslove i ode da igra za njih i da nam neke golove i izbaci nas sa nekih takmicenja, hocemo li i tad pljuvati njeg, njegovu majku, sudiju ili cemo se pogledati u oci i reci da smo napravili gresku
M

Mandouu

pre oko 2 meseca

Sedam puta prvak Evrope!!!! ⚫⚪🖤🖤
B

Bljak

pre oko 2 meseca

Kakvi su ovo navijački tekstovi, gde su tekstovi o problemima drugih klubova naravno nema ...
j

jan

pre oko 2 meseca

Bio Zvezdas ili Partizanovac,jedno je sigurno,a to je da je Partizan imao najbolju skolu vaterpola,nazalost to vise nije slucaj,ali po Srpski vaterpolo je dobro kada bi se i Partizan i skola vaterpola vratili na mesto koje zasluzuju,bar za taj sport nisu potrebni milioni eura
B

BGD 1

pre oko 2 meseca

Partizan je stvorio jednog Milanovica,Sostara,Savica,Ikodinovica,Udovicica,Nikica,Filipovica,Aleksica,Mitrovica,Jaksica,Dedovica.. Zvezda,Novi Beograd i Radnicki nece ovoliko igraca stvoriti ni za 100 godina.Partizanu se mora pomoci ako hocemo medalje i u buducnosti.Takodje i Vojvodini jer je i ona stvorila Pjetlovice,Radjena,Cuka,B Mitrovica,Vapenskog...
v

vise se ne moze

pre oko 2 meseca

ostali nisu postojali za drzavu kada su sve pare sipane u VK Partizan, besolatan bazen, uzimanje talenata iz mladjih kategorija, ne placanje poreza i ostalihracuna drzavi. Lako je kada ti je sve dzabe i mozes da radis sta god hoces, ajde sad kad moras struju da platis, nema te nidje, nisi u stanju ni bazen da platis, e to ti je skola? pozdrav.
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Praktično nijedan, ali nijedan od nabrojanih nije napustio klub u miru da mu je isplaćeno sve što je stajalo z ugovoru i da nije morao na sud sa klubom! I tako još od kraja 90-ih! Dobili ljudi bazen na korišćenje- uprava prigabila sebi i lokale oko bazena. Pitaj te iste reprezentativcešta misle npr. o Šoštaru? Ili Milanoviću? VK Partizan je kao kragujevačka Zastava, nekad bio gigant a danas proizvodjač gubitaka. I to mogu samo sebi da zahvale sve su ostalo teorije zavere. I naravno, Partizan je postao veliki pod štitom države i ti nije problem, ostali su nebitni ali sada kada se država povuče Kalimero skiči o nepravdi i zaveri.
B

BGD 1

pre oko 2 meseca

U redu,ali evo i danas kad Partizan nema para,a ovi drugi imaju opet Partizan stvara igrace.Znaci ipak je najvise do znanja a ne para.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Svakodnevni narikački tekstovi mitova i bez činjenica. Gospodo nismo se svi juče rodili.
R

Raky

pre oko 2 meseca

Očito jesi, jer veruješ da vas uzlet u zadnjih 13 godina, a Partizaniva propast nema veze sa vašim velikim vodjom. Ili još gore, znaš i ponosis se takvim "uspesima", koji s asportom veze nemaju. Nije bolest samo ono što boli, ali za tvoju leka nema...komplexan je davno prestao da deluje, a nešto za povećanje IQa još nisu pronašli
P

Pedjahn

pre oko 2 meseca

Nismo.Neki pamte i 7(ako ti je lakse S E D A M )titula prvaka evrope.Isplači se vaterpolo “silo”.
B

Banja_Slatina

pre oko 2 meseca

Citam ovo a svira mi najmanja violina na svijetu.
P

Pedjahn

pre oko 2 meseca

Najmanja je svakako,bez ikakve dileme.A i ono nasledjeno u vidu intelekta je bilo škrto,bas siromašno..
G

GorostasNekrsteni

pre oko 2 meseca

Tito je voleo vaterpolo najvise, pricao mi deka u parku pored zeleznicke stanice.
Z

Zvezda 91

pre oko 2 meseca

Zalosno je da se jedan sportski velikan ovako tretira. Zelim im da sto pre budu na starim stazama.
D

Dve....

pre oko 2 meseca

....crvene za gospodju...
k

kimmi

pre oko 2 meseca

pomagalo je kad je citav savez radio za partizan pa su se otimali igraci bez obestecenja, trazile rupe u pravilima da bi se igraci prebacili u partizan i tome slicno.
7

7 puta evro prvak

pre oko 2 meseca

ako ti je tako lakse...
@

@7x....

pre oko 2 meseca

....mnogo nam je žao što su vas toliko unjetavali,pa pazi jedva imate bazen na 50 godina i čak ga pozajmljujete drugima,kakve sile ste,pišemo peticiju da se opet vrati staro vreme da sve mora u parizer dal je vk ili kk.....zao nas je vas baš.....
@

@@7x

pre oko 2 meseca

Sta ti imas nas da zalis. Mi smo 7 puta prvaci Evrope. Vi ste za zaljenje.
v

vb

pre oko 2 meseca

Prebacivali se iz škole u prvi tim.Tvoj komentar je čudan.
S

Stvarno

pre oko 2 meseca

Jako je lepo navijati za Partizan, nije uvek lako ali je uvek lepo
O

Ooooo....

pre oko 2 meseca

....mojne tako teatralno....
S

Sokol

pre oko 2 meseca

Tipican primer kako frustracije i mrznja jednog coveka mogu nadjacati uspeh gradjen decenijama. Nama kao narodu neprijatelji ne trebaju.
@

@orle....

pre oko 2 meseca

....ooo da opet ugnjetavani milionima u fc,kk,ok,rk,znam da vas mrze svi nedajte se🤬🤬🤬
S

Sf

pre oko 2 meseca

A o 8 miliona evra duga ni reč kao i zašto su od Banjice napravili ruinu zato što dinar nisu uložili u održavanje više od 30 godina. Čuj ustupili termine drugim klubovima, pa nije Banjica vaša dedovina da vi nekom nešto ustupate.
D

Drugar...

pre oko 2 meseca

....pa sve je njihovo,oni još žive u vreme komunizma....
O

O cemu?

pre oko 2 meseca

pricas ti covece? jel SC Banjica u vlasnistvu Partizana pa da ga odrzava? Ciji je bazen? Koji VK je ikada imao bazen u svom vlasnistvu pa da ga odrzava? Jel NBG to radi? Zvezda? Koliko puta je Zvezda umirala i vaskrsla kao VK, BVK, OVK i ostalo.
@

@Sf

pre oko 2 meseca

....vidiš ako pitaš nešto što im ne odgovara,odmah oni po Zvezdi da ti objasne....mnogo je tu muke i patnje u njima što ne mogu kao pre da otimaju kradu titule....
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

To je ta grobarska logika. Da nam daju sve besplatno da koristimo i još da održavaju umesto nas i još da nam daju pare. Naviklo sve to na mufte pa to ti je.
C

Cer

pre oko 2 meseca

Ako nije dedovina, zasto bi VKP placao odrzavanje Banjice?
P

Pedjahn

pre oko 2 meseca

A vama Taš jeste? Od kad? Pa znas i ti dobro kao i svi vi crveni kad vam je procvetalo u svim sportovima iznenada.I dalje lebdi nad Marakanom..
@

@Sf

pre oko 2 meseca

Ti mora da si Beogradjanin pa znas stanje na Banjici. Prosao si u zivotu dva puta oko VMA.
K

Klint

pre oko 2 meseca

Kaže li šta o neplaćanju Banjice dugi niz godina
r

rea

pre oko 2 meseca

Pa Banjica treba Partizanu da plaća da trenira tu, a ne Partizan Banjici, koliko je taj VK Partizan uradio za naš sport. VK Partizan je ovoj državi doneo više olimpijskih medalja nego individualni sportisti, uključujući tu i bivšeg tenisera TK Partizan - Novaka Đokovića.
G

GirostasMaloumni

pre oko 2 meseca

Hvala vam za sve ove vesti o Partizanu. Najvise verujem vasim vestima.
B

Bravo Tanasicu

pre oko 2 meseca

Kompleksasima za dobro jutro! ☕️🖤🤍
T

TD

pre oko 2 meseca

"Samo" 40 godina? Pre ce biti 60.
j

jesteee

pre oko 2 meseca

sankcije od kad moraju placati bazene igrace itd 😂 kad vise ne moze da se krade i radi sta pozele...e to se zovu sankcijee
D

Dzi

pre oko 2 meseca

ma cisto herojstvo.. nista komunoyugoslovensko bacanje para na amaterski sport svuda u svetu.
R

Raky

pre oko 2 meseca

Pa na amaterski i treba da se baca....tu država treba da pomaže, a ne da daje na fudbal, gde klubovi mogu i od sponzora da žive. Ali jbg, kada Vučić voli zvezdu