Komentari na vest

Surovo iskreni Kolaković: Odluku doneo i pre Pariza

B

Brkssss

pre oko 5 sati

Ako je dovodjenje Kovaca i Terzica deo dugorocne strategije, podrzavam. Obojica imaju i znanja i iskustva. Nekom se mora verovati. A ako je prica da se opet sledece godine u ovo vreme raspravlja o niihovoj smeni, onda je sve dzaba. To znaci da su interesne grupe, mesetarile, mesale se u spiskove, i da ne nabrajam. Znamo sve
F

Film and Film

pre oko 4 sata

Pa čim ih imenuju ovde krece pljuvanje Teča ovakav onakav grobar maše odbojke zbog njega nema zlata sa olimpijade,oterao najbolje od Spasojevic do Stevanovic,Kovac gura sina i sl. Oba ovakvi onakvi to je tako kod nas Prvi neuspeh i krece lavina isfrustriranih komentatora i stručnjaka ovde. Viđeni filmovi samo gledamo reprize.Srpska odbojka je završena priča.Ko to ne vidi nije u toku.Dugo je i trajalo.Svaka čast svima koji su doprineli tome u periodu 1995 -2025 3 decenije uspeha,velikog uspeha.Ni iz čega i bez para u klupskoj odbojci.
d

devla

pre oko 8 sati

Dobro jbg, otišao si šta sad dodaješ neke priče..., 16 intervjua na istu temu. Putuj igumane
D

DDF

pre oko 8 sati

Poljska i Slovenija pobedama protiv Kube i porazima protiv Srbije"odveli"su nas na OI,kvalitetom i igrama nismo ni zasluzili igranje na OI

Bojan Urosevic

pre oko 9 sati

Za mušku reprezentaciju se totalno zakasnilo sa smenom generacije moralo je da se odradi posle ne/plasmana na prosle OI u Tokio sad bi već koliko toliko imali neku osnovu ovako sad treba totalno sve iz početka.
O

Osbojkaš

pre oko 9 sati

Problem je mnogo ozbiljniji. Nije kriv selektor. Nema ozbiljnog sistema na nivou OSS i to je najveći problem uz već rečeno da puno dečaka odlazi na fudbal i košarku. Ipak treba se ugledati na one koji su napravili sistem i sad ubiraju plodove tog sistema. Primer - Slovenija.
S

Srb-odb

pre oko 9 sati

U rukometu skandal. Ovde gospodski. Gde se umesa sns kao sto je u rk Partizan to izgleda tako.
P

Prike

pre oko 9 sati

Bolje da nisi dolazio.Već si nas jednom urnisao sad opet.Crnogorska veza radila, da znaš nešto radio bi.u nekom klubu a ovako si ladio onu stvar i uzeo lepe pare.
M

Možda

pre oko 10 sati

Je vreme da gaja sa ministarskig mesta sedne u selektor ko gde je imao puno više uspeha. Sad je sa 66 pun iskustva i elana. Kad mogu Rezende koji mu je vršnjak i 70 g Velasko može i on.. Ali mora ispočetka jer pitanje je kad će se pojaviti novi Podraščanin Ivović a da se ne govori o Zlatni iz Sidneja od Vladimira i Nidže Grbića Kovača Bate za Kviska Miljkovića Đule Gere Vase.. A da Vladimir Grbić bide predsednik odbojkaški saveza.. Iako je to samo šala što se tiče gaje.. Al prava stvar bi bila da dođu Vladimir Grbić za predsednika Kovač ponovo za selektora pa posle Nidža. Oni bi sigurno svojim znanjem i radom ponovo vratili odbojku u svetske visine
P

Prvi tempo

pre oko 10 sati

I šta kada dođe Kovač i ne bude rezultata jer nema igrača pljuvaćete ga i Kolakovića.Samo pitam tražili ste ga biće verovatno on.
S

Svakome po zasluzi

pre oko 10 sati

.
N

Normalno

pre oko 4 sata

Ko nama valja Novak i Tijana ovde nisu uspešni a ne neki tamo trener sa jednom medaljom.
D

Da te ne gledamo

pre oko 10 sati

Putuj
n

nije mogao vise

pre oko 12 sati

Ko ce to sa Kujundzicem, Pericem, Masulovicima ... da uzme medalju? Ljudi su NEREALNI. Nemamo vise vrhunske igrace. Tacka. Plasman na velika takmicenja je nas buduci cilj. Ne vise od toga. Kolakovic sa ovim timom nije mogao puno vise. Niko nece moci. Ni Kovac. Niko. Mora da naleti generacija talenata, ali bas talenata. A nema je ni na vidiku.
L

LolekiBolek

pre oko 11 sati

Kako zamisljas nalet generacije talenata? Da se u Srbiji, od 7 miliona stanovnika, gde svi decaci masovno idu na fudbal i kosarku, pa eventualno rukomet i odbojku pojavi generacija od 12 momaka koji ce dominirati svetom? Mislim da sport, a pogotovo odbojka kod nas tako ne moze da funkcionise. Nego da iz svake generacije, koja bude dolazila pokusaju da iznedre po 1-2 igraca za A selekciju, sa pravovremenom sansom i kaljenjem u istoj, a ne da ti momci popunjavaju broj za spisak, dok se ukaze zahvalnost i ispostuje svaki matorac reprezentacije. Mnogi ovi momci koje je naveo je trebalo sansu da dobiju pre nekoliko godina, a ne sada kad smo sve resurse potrosili, a oni u zrelim godinama, nezreli za najveca takmicenja.
n

ne mozemo se

pre oko 10 sati

unapred predati, zamisli da Pesic kaze, ok ameri su jaci, nemamo mi kvalitet za medalju.. kakav loserski mentalitet
@

@LolekiBolek

pre oko 9 sati

Sve si upravu da nema onih spiskova od 40-50 igraca, gde se uguravaju igraci zarad interesa raznoraznih, bez ideje plana i prave selekcije, a to traje vec 15+g. To ce se nastaviti i nema spasa odbojci, nazalost. Nigde strucnosti, nigde dugorocnog timskog i pojedinacnog plana. Selektor jeste bitan ali ustvari u ovakvom sistemu je nebitan. Kaze uveo u reprezentaciju, Savez sa strukom i selektori treba da rade i razvijaju igrace a ne da ih uvode i to je cela sustina nakaradnog sistema. Ili neko menja sistem , a da zele valjda bi ga do sada promenili, ili menjas ljude koji uvode dobar sistem!
г

гм

pre oko 12 sati

Одлази