Boris Rojević (©Starsport)
Boris Rojević (©Starsport)

Rojević: Ne pamtim ovakvu Vojvodinu, izvinjavam se svima u klubu

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.09.24. | 21:10

„Rekao sam pre par dana da je jako teško pobediti Partizan dva puta u sedam dana. Mi smo se emotivno ispraznili posle pobede u Banjaluci i danas sam već u 10. minutu video da to nije to. Moj ekipa nije imala emociju”, rekao je Rojević posle poraza u derbiju

(od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Rukometna Super liga neće više služiti kao Vošin poligon za Evropu. Ako to nije bilo jasno posle prelaznog roka koji je imao Partizan, onda je svakako razjašnjeno posle večerašnje pobede crno-belih nad Novosađanima u SPENS-u.

Izabrane vesti

Toga su svakao svesni igrači Stare dame, kao i šef stručnog štaba Boris Rojević. Trofejni stručnjak je i pored svih dešavanja, koja su prethodila ovom derbiju, posle ubedljivog poraza svoje ekipe, čestitao protivniku i potvrdio da će ove godine, trka za odličija u srpskom rukometu, biti trka udvoje.

Zaista fer i korektno ponašanje između igrača, kao što je bilo i u Banjaluci. Kažu da je ekipa ogledalo trenera, ali mislim da su ogledalo i ovi momci i jedne i druge ekipe koji se ponašaju fenomenalno. Rekao sam pre par dana da je jako teško pobediti Partizan dva puta u sedam dana. Mi smo se emotivno ispraznili posle pobede u Banjaluci i danas sam već u 10. minutu video da to nije to. Ne pamtim ovakvu Vojvodinu, ekipa nije imala emociju. Odradili smo trening i po pred ovaj meč. Nismo imali vremena da se spremimo na ta neka utrčavanja, pa smo želeli da primenimo zonu. Primili smo 14 golova od desnog beka, što je zaista previše. Miljan Pušica se sinoć javio da ima temperaturu, mislim da je to bila ključna stvar za našu odbranu. Tu je odbrana totalno pala. Golmani se nisu pokazali, svega četiri-pet odbrana. Danas nismo imali šta da tražimo protiv ovakvog Partizana”, rekao je Rojević.

Dotakao se trener Lala i reprezentacije Srbije i predigre derbija.

Na sve to su se nadovezali i moji lični problemi kroz koje prolazim danima, od kojih nisam mogao potpuno da se fokusiram. Ovom prilikom se izvinjavam svima u klubu. Ovo je veliki zaostatak pred sezonu, ali moramo energetski da se dignemo, jer može biti problematično. Ekipa je potrošena, imamo dosta povreda. Milan Jovanović se povredio u 40. minutu, Jovica Nikolić igra sa oteklim kolenom. Ali to nije razlog poraza, razlog je taj da je Partizan bio bolji večeras. Pred nama je zadatak da dignemo ekipu i da pobedimo u nedelju na jako teškom gostovanju u Šapcu”, zaključio je Rojević.

Svoje utiske nakon derbija izneo je i desni bek Lala - Jovica Nikolić.

Neizvesna, teška utakmica. Nismo bili danas na našem nivou, posebno u odbrani koja nas krasi. Primili smo kući 30 golova, što se nama ne dešava…Čestitam na pobedi Partizanu i idemo dalje, sezona je tek počela”, kratak je bio levoruki Novosađanin.

PIŠE: Konstantin MLAĐENOVIĆ


tagovi

Rukometna superligaRK VojvodinaRK PartizanJovica NikolićBoris Rojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara