Komentari na vest

Srpskim odbojkašicama uručeni diplomatski pasoši pred Olimpijske igre

B

Brundo

pre oko 2 meseca

Zenska reprezentacija ima odlicnu satnicu.Dva meca u 17 sati i jedan u 21.Najgore je pre podne da se igra.Odbojkasi isto igraju dve utakmice u 17 sati i jednu u 21.
Z

Zoran1968

pre oko 2 meseca

Vidim veliku vajdu sto se osvajaju medalje.Svaka od odbojkasica igra u inostranstvu i prima veliki novac a onda mi svi ucestvujemo u njihovim privilegijama
L

Lubenica

pre oko 2 meseca

Koja to sem Tijane i možda Maje dobija ogroman novac? Većina igra za makismalno 3-4000 evra. To su nikakve pare, ako pogledas da ce da igraju 5-6 godina, ukoliko žele da se ostvare kao majke. Možda poneka još ima malo veći ugovor, ali u proseku mak 3000 plus minus
s

sasa70

pre oko 2 meseca

koja je svrha ovih pasosa??
k

kg

pre oko 2 meseca

ne placaju porez na gorivo npr.,na carini ih niko ne zaustavlja,granicne prelaze prolaze lagano.
G

Gost 66699

pre oko 2 meseca

Znak paznje Budi prvak sveta u fudbalu,odbojci i rukometu i sl dobiceg ga i ti. Nije tako lako a?
v

vucic

pre oko 2 meseca

Delimo ove pasose i sakom i kapom. Stranci u bilo kom sportu odigraju jednu sezonu u Srbiji i odmah postaju Srbi . Sad ovim zenama nasim diplomatski pasos . Zali boze.
G

Gost 38292

pre oko 2 meseca

Da li je moguce da poredis stranca koji dođe na godinu dana u Srbiju,nauči 5 reči Srpskog jezika i uzme milion eura i dobije pasos ,porediš njega sa ovim devojkama koje predatavljaju Srbiju godinama na najbolji način. Svetske šampionke kratko i jasno On igra neku Aba ligu,evro ligu gde je sa klubom 12,13 na tabeli.Srbiji dao nije 0,1 posto kao one.