Srpske odbojkašice dobile diplomatske pasoše
Srpske odbojkašice dobile diplomatske pasoše

Srpskim odbojkašicama uručeni diplomatski pasoši pred Olimpijske igre

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.07.24. | 13:57

Svečani prijem za naše dame u Ministarstvu spoljnih poslova

U Ministarstvu spoljnih poslova priređena je svečanost na kojoj su uručeni diplomatski pasoši ženskoj reprezentaciji Srbije.

Nataša Rašević, pomoćnik ministra spoljnih poslova, predala je posebne putne isprave Silviji Popović, Bojani Milenković, Aleksandri Uzelac, Mini Popović, Sari Lozo, Bojani Drči, Aleksandri Jegdić, Maji Aleksić, Bianki Buši, Heni Kurtagić i Katarini Lazović. Kako je tom prilikom i naglasila, uverena je da će članice nacionalnog tima, kao i svi sportisti koji će učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu, dostojanstveno predstaviti Srbiju, opravdati poverenje i pokazati rezultate rada i talenat. Odranije diplomatske pasoše imaju Tijana Bošković, Maja Ognjenović, Jovana Stevanović...

Izabrane vesti

Detalj sa dodele pasošaDetalj sa dodele pasoša

Podsećanja radi, aktuelne svetske šampionke će u prestonici Francuske u okviru A grupe odmeriti snage sa domaćinom Igara (29. jul, 21.00), Sjedinjenim Američkim Državama (31. jul, 17.00) i Kinom (4. avgust, 17.00). U B grupi igraće Brazil, Kenija, Japan i Poljska, a u C grupi Italija, Dominikanska Republika, Holandija i Turska.

Plasman u četvrtfinale izboriće po dve selekcije iz svake grupe, kao i dve najbolje trećeplasirane reprezentacije. Turnir u konkurenciji odbojkašica na 33. Olimpijskim igrama odigraće se od 28. jula do 11. avgusta.



tagovi

ženska odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara