Komentari na vest

Srpkinje znaju kako se dolazi do svetske titule: Jovana i Tijana dovele Ezačibaši veoma blizu trofeja

Š

Šumadijaaaa

pre 5 meseci

Uz dužno poštovanje, zaista jako neprofesionalno vođenje odbojke na ovom portalu, kao da je portal Gvidetija, Ezčibašija, italijanskih dvorana...a ostale vesti rade se po sistemu slučajnog uzorka: po 5 dana nikakvih vesti, jako neprofesionalno Miljana...ugledajte se npr. na kolege iz Žurnala ili Blicovog sportala... Dve prvoplasirane ekipe u prvenstvu igrale, nikakve vesti, sinoć odigrano kolilo utakmica u prvenstvu, nista, novi treneri, odlasci...nista...
С

Стеф

pre 5 meseci

Искрено, ја баш супротно мислим. Мени је ово далеко најбољи сајт за одбојку, а и највише разноразних текстова и интервјуа имају. Тачно је да има мало вести из домаћег првенства, то не спорим, то је једина мана, али то се може исправити, мада не видим сврху вести у којима ће бити побројани само резултати (трансфере би било добро објављивати кад их има). А то што неколико дана није било неке објаве, вероватно има оправдања (виша сила и сл., хехе), кад се већ зна да највише текстова баш овде срећемо.
P

Prle2

pre 5 meseci

A o cemu bi ti da pise. Npr o utakmici Vojvodina Partizan koja se iz ko zna kog neobjasnjivog razloga odlaze vec po prilicno dugo. Da li uopste i direktor takmicenja zna zasto to radi, ili nema vremena da je zakaze. Nova Godina je na vratima, a potraznja za "stan na dan" je ogromna pa nema vremena za odbojku. Ili mozda Perica ucestvuje u odlaganju. Uopste brine li neko za to. Druze moj, jos malo pa odbojke vise nece ni biti. Zato budi zadovoljan i ovim sto imas.
G

Goran Beograd

pre 5 meseci

Prle2 sedi 1 Ti kao da pišeš o ženskom rukometu.Odbojka ima više liga od svakog sporta sem od fudbala.Zenska odbojka masovnija od muške košarke.Omda se i kosarka gasi jesam u pravu?Ostaje samo fudbal u Srbiji.O njemu se piše non stop 24 h.Pola novina sve fudbal.O svim ligama i klubovima.O mlađim kategorijama itd.Nije odbojka samo Super liga Srbije.Ima toliko toga o čemu moze da se pise.Svaki dan da se piše.Odbojka je u medijskom mraku.
P

Prle2

pre 5 meseci

O kojim tacno mladjim selekcijama govoris. Onim kojima rukovodi Paja ili Bilja.
B

Bravo

pre 5 meseci

Zaista su danas obe bile sjajne. Bravo pa da slavite sutra 🇷🇸❤️
D

Da da da

pre 5 meseci

Lepo je ovo.Odbojka da dobije malo prostora bar kad nase igracice i verovatno i selektor dođu u finale prvenstva sveta u klupskoj odbojci.Juce Ostoja danas Čović vode rat a imaju zajedno 40 miliona eura i najbolju halu na raspopaganju kao i sve druge privilegije jer su simbol sporta i turistička atrakcija kako kažu pa im fali jos miliona.Odbojka je daleko u senci košarke.Letos finale EP i plasman na OI 2024 i niko nije bio pozvan u neku emisiju.Ni iz saveza ni igračice.Nema u medijima mesta za odbojku sem kad se igra finale.Mali sport u Srbiji i ako je masovan i ima rezultate reprezentacije.Bez jakog kluba koji se prati cele godine nema popularnosti.Ovo su ipak Turski klubovi a naše igraju tamo.Zvezda i Partizan u kosarci su sa strancima podigli klupsku kosarku na najvisi nivo i svakodnevno su u medijima.To je projekat koji je ispraćen maksimalno i kojim se diže popularnost košarke.Odbojka o tome može da sanja.