Komentari na vest

Srpkinje ispisale istoriju: Ana Lazarević šampion sa Voluntarijem, Ljubica Kecman sa Parizom

N

Niz nepobedivosti prop'o

pre 12 dana

Pa kako sad ovo a gde je neprikosnoveni NEPTUNAS i moćna Henči Kurtaga?!
O

Ona je zvanično

pre 12 dana

Najbolji bloker Francuske lige.Uzela je Kup i igrala 3 finala ove sezone.Za prvu sezonu u inostranstvu ovo je sjajan učinak za ovo dete.
M

Moćna Francuska liga

pre 12 dana

Tim u LŠ im ispraši Jedinstvo iz Pazove sa svoja tri fana od 75+
R

Rade Srem

pre 12 dana

Moćna Francuska liga Poredis Francusku ligu sa nasom hahaha Koliko je nasih igraca i igracica samo proslo kroz tu ligu,trenera,mnogo reprezentativaca.Francuska je zemlja sporra bila oduvek. Ne znam ni jednog Francuza ,odbojkaša ili odbojkašicu koji je bio u Srbiji u našoj ligi ikada.
l

laganese

pre 12 dana

zvanicno ometlana u finalu
S

Samo limunada

pre 12 dana

laganese Nije sramota izgubiti finale.Alba je sišla sa postolja nakon više godina i to je po meni iznenađenje.Jel sramota što je Partizan drugi u kupu u košarci po meni nije.Sramota je što su izgubili super kup.Nije sramota ni što je OK Partizan drugi u Srbiji ove godine.Naše 3 su igrale za Albu i trener je naš.Njih ne pominješ samo Henu jer je ne voliš.Vakif bez finala ove godine to je napr sramota za takav tim.Drugi biti nije sramota.Nije sramota što je Brazil drugi na svetu u zenskoj odbojci.Sramota je što Italija nema medalju sa evropskog 2023 i što nije izborila direktan plasman na OI.Takođe ni sa muškima nije izborila plasman sa onakvim timom.Ispali laganini kao što bi ti rekao.
G

Gost abcd

pre 12 dana

Uspeh u Kupu Francuske nije samo njen lični uspeh, već i istorijski trenutak za Nant, koji prvi put osvaja ovo prestižno takmičenje. Finalna pobjeda nad Miluzom, sa impresivnih 3:0, bila je prvi inostrani trofej i za Henu.Klub je prošle godine ispao u četvrtfinalu plej ofa Francuske a ove igrao finale.Nant ima uvek punu halu i ljudi vole odbojku i taj klub u gradu.Za devojku od 19 godina odlična sezona.Najbolja je u ligi na svojoj poziciji a malte ne juče je postala punoletna.I to neki ismevaju ovde.Ma čemu se i čuditi kada Tijanu prozivaju pojedinci kada budemo prvaci sveta i proglase je za MVP.Uspeh ti u Srbiji ne praštaju lako.Samo napred Hena i da se izboriš za mesto u Parizu.Ti si domaća na olimpijadi.Ovde hvale Vidačić i pravdaju je a godinu dana je mlađa od Hene a 3 korektor je u Tentu.Neka ode u Francusku uzme kup igra finale lige i bude najbolji korektor Francuske lige i prvi pisem bravo.Ali nije to tako lako...
S

Sve u 16

pre 12 dana

Katarina Jović je imala mesta u timu za ligu nacija.Ne znam zašto je nisu pozvali.U svakom slučaju bravo za sve naše devojke.