Komentari na vest

Srbija jednom nogom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, Rašović i Lukić torpedovali Ameriku

A

Apis1917

pre gotovo 2 godine

Ja sam se pre 15,20 godina palio na vaterpolo i gledao tekme na tv-u misleći da je to vrh vrhova sport itd...da bih sticajem okolnosti u Kg-u dok sam radio na bazenu upoznao mnoge vaterpoliste i shvatio da su to neviđeni kreteni i paljevine i pederčine,npr.Filipović Vanja Udovičić i mnogi mnogi drugi,čast izuzecima...onda sam shvatio suštinu da je to zapravo mnogo nepopularan sport koje igra 15 zemalja na svetu od kojih su najuspešniji s ovih prostora(Mađarska,Srbija,Crna Gora,Hrvatska) i još 10 ekipa iz celog sveta...smehoteka...sport je zdrav i zahtevan ali je generalno njesra jer ga sem užih članova porodice i uspaljenih klinka,niko živi ne gleda.
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

A inače evo košarku npr koja ja izuzetno popularan sport igraju svi? Pa opet se pita 10-15 reprezentacija a ostali su tu za koš razliku.
i

irvingirving17

pre gotovo 2 godine

Igraju svi samo nisu dobri kao mi
K

Kavkaz

pre gotovo 2 godine

Svi ste mlohavi bre...!!!🙂
J

Jasminaaa

pre gotovo 2 godine

Lukic i Radulovic ozbiljna prica, svaka cast momcima
G

Gorojko1978

pre gotovo 2 godine

Bravo za momke.. Uz jednog pravog centra i levaka na nezgodnoj strani (pošto nažalost Lazić i Viktor Rašović to nisu) prošetali bi se do zlata..
A

Andrejka

pre gotovo 2 godine

Sve i da nikad više ne uzmu ni jednu medalju zadužili su nas i zaslužili poštovanje za sva vremena... Samo ostavite srce svaki put i to je dovoljno, a biće mnogo više od toga!! PONOS NACIJE!!!
V

Vaterpolo

pre gotovo 2 godine

Dobro su nasi odigrali bilo je problema na pocetku pa sve do onog tajm auta na 7-6 za njih ali svaka cast momcima dali su 6 golova u cetvrtoj cetvrtini i rijesili utakmicu,Madjari veceras nisu nesto posebno odigrali ali su dosta lako dobili Crnogorce koji ce protiv Gruzije biti favoriti ali im nece biti bas lako.Japan odlican tek su malo pali u cetvrtoj ali ipak dobili Nijemce,Hrvati i Grci ocekivano tvrdo nerijeseno nakraju.Spanci djeluje jace od Madjara mada ovi mozda malo i kalkulisu.Italijani ce protiv Spanije vidjeti gdje su imaju onoga Kanelu i ostali su opasni nekako su vrlo cesto drugom planu a ipak su sampioni svijeta.
Z

Zeljeznik

pre gotovo 2 godine

Ovo znači imati SISTEM! To je ono što nam u mnogim sportovima i generalno u državi fali...
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Polako sa četvrtfinalem. Najkvalitetniji u grupi jesmo, ali Australija je uvek nezgodna.
v

vultures

pre gotovo 2 godine

da nikad vise nista ne urade, mislim da su i previse uradili ! a sig sam da ce opet iznjedriti vrhunske igrace tj tim iznad sveg!
G

Gost13321

pre gotovo 2 godine

Ovakve utakmice će u budućnosti biti naša realnost,nemamo više tako kvalitetne pojedince da pobeđujemo sa 10 razlike.
У

Уф

pre gotovo 2 godine

Легендарнији тајм-аут није постојао, ко је гледао зна шта причам😂
R

Rašović

pre gotovo 2 godine

Svaka čast ovim momcima iz jednog od najtežih sportova,pobediti jednu od najmoćnijih svetskih sportskih sila, bravooooo... a ne kso oni baletani, izgube od Norveške i kažu biće bolje, bili smo bolji od njih a izgubili a novinari više pišu o njima nego o ovim majstorima. Sportski pozdrav.
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

Ne znam cemu sad uplitanje drugih likova iz drugog sporta i to zluradim komentarima , a pritom reprezentuju istu zemlju. Nemoj tako razmisljati . Time sto blatis neke druge , neces sebe , a ni bilo koga drugog uzdici. Uzivali smo svi u igri i pobedi potpuno novog tima , koji ce biti sjajan , ne znam da l ima jos jedan kao ti kome je fudbal pao na pamet i jos da ih poredi nesto.. Opusti se , uzivali smo.
U

Udovičić Srbija

pre gotovo 2 godine

Svaka čast ovim momcima, pobedili vele silu u skoro svim sportovima, jednu od najvećih drzava sveta. I malo više poštovanja prema njima, ko da se podrazumeva da pobede sve utakmice, a oni baletani izgube od slabe Norveške i odmah kažu, pa nije to tako loše,bili smo bolji itd.ovi ljudi treba da su nas ponos u jednom od najtežih sportova, sportski pozdrav.
Z

Zhfn

pre gotovo 2 godine

Bravo za dvojac iz kgg
G

Gost cccc

pre gotovo 2 godine

Pocetak nove ere ... Bravo momci !!!!