Komentari na vest

Srbija dobija novog reprezentativca – Nikolu Vlahovića

H

Handball Fan

pre oko 2 sata

Odlično, tako se zo radi. Momak koji je redovan u bundesligi, nebitno koji klub, je svakako za poziv u reprezentaciju. Još da je srednji bek bilo bi super, jer tu smo dosta tanji, nego na poziciji levog, al bez obzira, neka konkurencije, posebno imajući u vidu učestalost povreda rukometaša, a i promenljivost forme. S pravom ovde kritikujete Uroša Borzaša jer pruža znatno lošije partije od onoga što on objektivno može. Mislim da je on odličan rukometaš, samo mu jednostavno taj Pelister nije legao. Za njega bi najbolje bilo da promeni sredinu. Milosavljević zasad dosta dobro gura u Nantu, LŠ, tako da to svakako raduje. Srećno Nikoli što je odabrao zemlju svog porekla.
d

dejan99999

pre oko 2 sata

Nije mu legao ni Tuluz, Elverum, sad Pelister, daj ga u Partizan. To bih voleo.
G

Gglrhk

pre oko 2 sata

Kako stvari stoje jedino Kojadinović pretenduje kao nešto ozbiljnije, mada i njemu fali visina. Ne znam da li da se proba sa Crnoglavcem. Tu je i onaj Nikolić iz Vojvodine.
B

Bravo

pre oko 3 sata

Gledao sam ovog momka nisam znao da je nas,on ce biti odlicno pojacanje.
S

Srbijaaa

pre oko 3 sata

Borzas igra 5 minuta u ekipi koju trpaju 10-15 razlike. Pre toga nije igrao ni u jednom klubu. Ne znam kako dobija sansu u reprezentaciji,na osnovu cega.
S

Sjk09

pre oko 3 sata

Sve ok, ali ja poziciji levog beka i bez njega ima ko da igra. Mnogo veci hendikepi su Cenic i Zoran Ilic zbog deficita na desnom beku.
Ž

Žocara

pre oko 4 sata

Čuj Jovanović i Kos dobili prednost u odnosu na Borzaša. Pa naravno kad su za klasu bolji igrači, a on je dečko u svadji sa rukometom. Igra ga ničim izazvan. Ni talenta ni kog k.rca. Eventualno može Djordjić da se vrati, a Milosavljević i Zečević su niža klasa čak i za srpski rukomet. Niža klasa i od Borzaša.