Komentari na vest

Srbi u Parizu, 6. avgust: Ivana Španović, košarkaši, odbojkašice...

G

Goust

pre oko 1 mesec

Ja sam prezadovoljan - Novak je uzeo zlato. Sve ostalo ako bude, dobro je.
f

fontana9

pre oko 1 mesec

Kada si ti zadovoljan onda smo mirni,nego znas li pravila tenisa?
Б

Белграно

pre oko 1 mesec

Пошто већ видим пљување кајакаша сутра ујутро, као што је неко доле написао већ лепо, имајте на уму да су они у свим тркама тотални аутсајдери. На пример у трци К-2 на 500м један двојац има квоту на победу 101,00 док други има квоту 201,00 - другим речима немају апсолутно никакве шансе за било шта и њима је само учешће успех. Пошто готово нико од нас нити прати тај спорт, нити зна за њих и у каквој су форми, смањите доживљај и немојте на силу очекивати некакве медаље од спортова и спортиста који једва постоје и за које се до ОИ нико није интересовао, нити ће после ОИ, укључујући и мене.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Pa možda da spiskove nije pravio Zeka.
E

E Mićo

pre oko 1 mesec

Ko se nado? ‘Ajde pusti me molim te Palis ovde narod Ovo je sport kakvo nadanje? Pusti vise ko je sta trebao da osvoji, palite narod Ko si ti? Koji je to komentar pa i ostale reprezentacije igraju basket danas, kakav je to respekt prema ostalim protivnicima?
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Juce protiiv Kine smo imali samo jednu dvocifrenu odbojkasicu, Tijanu Boskovic sa 39 poena.Da vidimo ostale - Busa 3 poena, Lozo 5, Uzelac 4, Lazovic 3 i Milenkovic, pazite sad, 1 poen.Od blokera Aleksic 9 poena, Popovic 6 i Stevanovic 1.A kod Kineskinja tri dvocifrene odbojkasice.
p

pa sta ocekujes

pre oko 1 mesec

ne moze se jedna lopta podici trima, sto vise ima Tica manja sansa za ostale. Da li dobija previse lopti to je drugo pitanje. Ali osvojili smo zadnja dva svetska prvenstva, u finali zadnja dva evropska, jedina smo ekipa sa olimpijskim medaljama iz Evrope u poslednje vreme... Jedine su koje osvajaju medalje na svakom takmicenju vec godinama,.. Nema se sta nasim curama zameriti... Uz malo srece eto nas u 1/2 finalu. Italija u istoriji nema medalju sa olimpijskih igara. A ulazu u odbojku toliko vec godinama.
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Ko je u prednosti u fudbalu ako jedan tim igra sa jednim a drugi sa tri napadaca?Ko ce pre do gola?Lako nas citaju i lako nas blokiraju.Dvojni blok ne mrda od Boskovic.Igracice mozda ne mozemo da promenimo ali Gvidetija i ljude iz OSS i te kako mozemo.Da vidis kako.Kao u skoli,ima ocena za znanje ali ima i za neznanje.
t

terzacar

pre oko 1 mesec

Evo Gerić i Jovo kralj esnafa čekaju kao zapete puške
D

Djape45║

pre oko 2 meseca

Pre nego sto krenete da pljujete sutra, imajte na umu da niko od nasih kajakasa nije ni blizu favorita za medalju. Da se bore za medalju do kraja olimpijade mozemo ocekivati od Nemesa i Komarova koji su 3. favoriti obojica, Aleksandre Perisic koja je 5. favorit, i Ivane Spanovic koja je 4. favorit. Tu je i Kadzaja koji je 7mi nosilac u svojoj kategoriji kao i Vilagos od koje se medalje tek ocekuju u buducnosti.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Pašće Italijanke kao uvijek u eliminaciskom djelu prvenstva
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Ne znam bas.Mi igramo toliko lose da ne pamtim da je ovako bilo a Italija je bas dobra.Pre tri godine u Tokiju smo isto igrali u cetvrtfinalu i pobedili smo 3-0.Ali tada smo imali Terzica za selektora.Po svemu sudeci ove godine nema finala za nas po prvi put od 2016.
X

X

pre oko 1 mesec

Nismo igrali finale ni u Tokiju, uzeli smo bronzu
D

Djape45║

pre oko 2 meseca

Pobedu odbojkasica moze da ocekuje samo neko ko odbojku uopste ne gleda nego pusti samo kad nase igraju. Naravno nadamo se svi ali izgubili smo od Amerikanki i Kineskinja koje su za citavu klasu ispod Italije. Cudo nam treba da ih iznenadimo sutra.
B

Brine

pre oko 2 meseca

Međede što ti nisi otišao na olipijadu da nam doneseš koju medalju sami taj sport kojim se ti baviš još nije uvršten u takmičenje
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Za sada je medalje osvojilo samo troje od 113 nasih sportista u Parizu.Izrazeno u procentima to je 2.65 %."Ocekujemo najvecu zetvu medalja do sada."
G

GABI GO

pre oko 1 mesec

PA 113 UKUPNO SPORTISTA.RECIMO KOŠARKASA IMA 12 KOSARKASICA 12 II TAKO REDOM .TAKO DA NEMOZE TAKO DA RACUSA PROCENAT .
B

Brundo

pre oko 1 mesec

A u Riju je moglo gde su sve cetiri reprezentacije osvojile medalju - kosarkasi srebro, kosarkasice bronzu, vaterpolisti zlato i odbojkasice srebro.
O

OI

pre oko 1 mesec

Bukvalno besmislena računica, deliti 2 sa 113. Kruške i jabuke, 5 kolektivnih sportova koji daju otprilike polovinu učesnika (gde u najboljem slučaju možeš do 5 medalja) plus individualni.