Komentari na vest

Srbi u Parizu, 3. avgust: Košarkaši i košarkašice, vaterpolo, džudo, odbojka, veslanje i biciklizam

Z

Zrebanje

pre oko 2 meseca

Dakle, ako dobijemo bilo kojom razlikom, idemo na Australiju pa na Svabe u polu. Ako izgubimo do 8 (dakle 7 i manje) razlike idemo na Francuze i onda na Svabe. Ako izgubimo 9 do 21 razlike idemo na Kanadu pa na Amere. Ako izgubimo 21 ili koji poen vise razlike, nijanse su u pitanju na koju stranu zrijeba idemo, da li na Njemce ili Amere odmah u cetvrtfinalu. Sa 23 minusa smo na tankom ledu sa Grcima, preko toga ispadamo sig (sa porazom od 24 i vise). Ako izgubimo 8 razlike, Juzni Sudan i Francuzi ce biti egal sa +2 kos razlikom, i onda ce biti zanimljivo vidjeti ko je tu bolji (ima u pravilima Fibe ali mrsko mi gledati kako ide haha). Ako budu Francuzi bolji, idemo na njih pa na Svabe, u drugom slucaju idemo na Kanadu pa na Amere.
D

DekSo ike

pre oko 2 meseca

Evo gledam dzudo Moze li neko da pojasni na koju foru su Majdov i Kukolj pobedili danas? Ozbiljno, i njih dvoje i protivnici su setali, kruzki jedan oko drugog, po 6-7min, bez bacanja, bilo kamvih akcija. I Holandjani izgube, potpuno izjednacene borbe bile; ako je i bilo borbe. Pa sad neko da nam pojasni pravila. Hvala
G

GABI GO

pre oko 2 meseca

TRI KAZNE ILI TI SIDO .SIDO DOBIJES ZBOG POGREŠNOG HVATA ILI TI ZBOG IZBEGAVANJA BORBE .IZBEGAVA BORBU TAKO STO NECE DA UDJE U ZAHVAT .
G

Grobar 62

pre oko 2 meseca

Izbegavanje borbe protivnika ili pasivnost,to si mogao cuti i od komentatora.
2

2Pac

pre oko 2 meseca

Ako izgubimo igramo sa nemcima 1/4 finale, a 1/2 finale Kanada/Francuska ili Aus/Sudan. Amerika tek u finalu. Ako pobedimo prvo Australija a u 1/2finalu Nemačka ili SAD
G

GABI GO

pre oko 2 meseca

NIJE TACNO.
V

Vikiliks

pre oko 2 meseca

Propao si ti. Svoje poraze i frustracije prenosiš na drugo polje. Stalno iste fraze, menadzeri, tatini sinovi, navedi tačno ko su ti likovi. Ne može se stalno povećavati broj medalja. Oni koji su prošle dve olimpijade osvojili medalje sada ne mogu.
2

2Pac

pre oko 2 meseca

Na olimpijadi niko ne osvaja medalje, nego se pripremaju za olimpijske igre 😉
X

Xao

pre oko 2 meseca

Samo ti zabijaj glavu u pesak
:

:-:

pre oko 2 meseca

Kakvi ste vi amateri. Odbojkasi igraju sa Kanadom, revijalnu utakmicu, a kosarkasi u isto vreme igraju sa Sudanom. Niti ste rekli u koje vreme je odbojka, niti je u isto vreme, barem prema rasporedu ispod. Ko se sve danas novinarem zove...
S

Srbijaaa13t

pre oko 2 meseca

Da li zna neko imamo li samse u dzudou za medalju i kako funkcioniše takmicenje?
L

LuloLulo

pre oko 2 meseca

Pretpostavljam da je kao Davis kup, bori se svako u svojoj kategoriji, pobjeda donosi poen, ili poene, pobjednik je ko skupi više poena. Za medalju , teško pored velesila kakve su Japan, Francuska i jos neke. Jos ako budemo dobre srece pa odmah naletimo na neke od njih,ispascemo od.aj
L

Lik

pre oko 2 meseca

6 boraca, 6 borbi. Dobili smo Holandjane 4:2 u 1/8 finala
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Pobedili smo u osmini finala upravo.Ako izgubimo u cetvrtfinalu onda idemo u repesaz za bronzu
v

votći

pre oko 2 meseca

A šta se dešava ako naši košarkaši izgube? Može li neko da napiše svaki scenario i moguće protivnike do finala? Hvala unapred ljudi!
J

Jaši kengure

pre oko 2 meseca

Ako izgubimo idemo ili na Grčku ili na Kanadu. Ako pobjedom idemo direktno u finale sa Amere.
D

Damir Kg

pre oko 2 meseca

Ne lupajte vise. Ako pobedimo idemo na Australiju u cetvrtfinalu, a u polufinalu ce zreb odluciti da li idemo na pobednika Amerika-Brazil ili na pobednika Nemacka-Grcka. Ako izgubimo, idemo na Nemce u cetvrtfinalu, ali sigurno izbegavamo Amere do finala.
N

NeksaaBg

pre oko 2 meseca

Nevetovatno koliko propadamo u svemu. Ovo je sramotno. Tacno se vidi uticaj medija, guranje maminih i tatinih sinova, poljoprivrednika u fotelji FSS, i tako dalje. Sto je najgore propadamo i kao država, nije samo sport ... Žalosno.
N

No.1

pre oko 2 meseca

Uz malu ispravku ne propadamo, propali smo!
I

Igorgost

pre oko 2 meseca

Sutra nema šta da se gleda da je za medalju.