Katarina Lazović (©MN Press)
Katarina Lazović (©MN Press)

Šesto mesto u Turskoj za Galatasaraj i Katarinu Lazović

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.04.24. | 19:11

Kuzejbor bolji u razigravanju za petu poziciju

Završena je sezona u Turskoj za Katarinu Lazović. U dresu Galatasaraja je stigla do šeste pozicije, pošto je u razigravanju za peto mesto bio bolji Kuzejbor.

Ova dva kluba su imala veoma zanimljivu seriju. Tim iz Istanbula prvi meč izgubio u taj-brejku, drugi je pobedio posle pet setova, a onda je u trećem ponovo zaustavljen - 3:1 (25:18, 24:26, 25:16, 25:19).

Izabrane vesti

Galatasaraj je uzeo jedan set i upravo taj drugi period je bio najneizvesniji, a preostala tri je protivnik rešavao bez bilo kakve drame.

Katarina Lazović je na današnjem susretu postigla sedam poena, imala je napad 26-7 (27 odsto), dodala je 29 prijema, uz samo jednu grešku (48 odsto pozitivnog, 34 odsto idealnog).

Podsetimo, Galatasaraj je na kraju ligaškog dela bio na šestoj poziciji sa skorom 14-12. U prvoj rundi razigravanja pobedio je Nilufer sa 2:0 i tako izborio duele za peto mesto. Ipak, tu je bio bolji Kuzejbor.

Lazovićeva je prvi deo sezone provela u Kini - tamo je u dresu Pekinga zaustavljena u polufinalu, a onda i u borbi za treće mesto. Njen tim je bio na kraju četvrti, a posle toga je usledila selidba u Tursku. Sada je i zvanično kraj, vreme je za predah, a onda i za reprezentativne izazove.


tagovi

Katarina LazovićŽOK Galatasaraj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara