Komentari na vest

Selektor već 13. februara okuplja kandidatkinje za reprezentaciju

P

Pitanje je sada

pre preko 1 godinu

Da li imamo jednog velikog trenera u ženskoj odbojci sem Terzića, koji je napustio Srbiju i otišao u Rusiju? Zakoč je sigurno po CV prvi ispred svih ali ovde se nije snašao u Partizanu, baš kao ni Velibor Ivanović koji se vratio u N Sad ove sezone. Imamo Cecu Ilić koja je opet iz Bosne i još nekih par trenera ali koji opet nemaju značajne ili velike rezultate u evropi i svetu. Kod muškaraca imamo i N Grbića i Kovača ali u ženskoj odbojci baš nema vrhunskih trenera iz Srbije sem Terze.
F

Finala

pre preko 1 godinu

Igrao je finala i osvajao medalje sa Holandijom, Nemačkom i Turskom na evropskom prvenstvu. Rukometaši hvale onog Đeronu koji je na evropskom bio 17,u Tokio ih nije odveo a neće ni u Pariz, na svetskom prvenstvu bio 10.Nama i odbojci ne valja trener koji želi da donese olimpijsko zlato. Malo podrške na početku bilo bi lepo od svih.
G

Gost77

pre preko 1 godinu

Najlakše je obećati kule i gradove. Dotični je tako obećavao na svakom mestu pa na kraju ga Terza prevesla i poremeti mu ekipu tako što traži challenge na loptu koja je 10m i autu da bi kupio vreme... Toliko o stabilnosti trenera sa druge strane mreže.
M

Majka Tereza

pre preko 1 godinu

U Turskoj ga Terza pobedio jednom od 155 utakmica!
H

Handball Fan

pre preko 1 godinu

Čisto radi istine, rukometaši su na evropskom bili 14., a na nedavno završenom SP - 11. Đerona ih nije ni mogao odvesti u Tokio na olimpijadu, s obzirom da je zbog korone, Slovenija službenim putem izbacila Srbiju iz baraža za svetsko, čime je automatski izgubljena prilika da se bori za OI. Đerona nema veze sa tim. Želim puno sreće Gvidetiju i ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji, iako ne mogu preboleti odlazak Santarelija.
s

skijanje proslo

pre preko 1 godinu

Ovi iz Saveza živi? Vratili se sa zimskog raspusta?