Komentari na vest

Sara Lozo: Prošle godine bilo lakše, bez putovanja s jednog kraja sveta na drugi

D

DzolieBg

pre gotovo 2 godine

Mlada ekipa? Pa i ne baš. Nismo u kompletnom sastavu? Pa fali jedino Bošković.
T

Tako da

pre gotovo 2 godine

Pa sem Stevanovic, Bjelice, Pusic i donekle Sladje Mirkovic sve ostale devojke su ispod 96' godišta te tek sad dobijaju priliku da konkurisu za A tim, te spadaju pod mlade...Pogledaj brazilski tim gde su glavne Makris, Ana Carol vec u 30im i prikljucice im se Gabi koja ima 28 godina, njih 3 ce biti i okosnica brazilskog tima. I ne ne fali samo Tijana, vec i Maja i prvi libero Silvija, a i bloker Mina Popovic.
D

Dzolie Bg

pre gotovo 2 godine

"Ispričavam" se što mi se omakla Mina Popović. Sad kad se vratila Stevanović, ista je bitan faktor malo jači... Čak ju je i cenjeni Terza ispratio iz Fenera.. Što se ostalih tiče, budalaština. Silvija se neće vraćati 99%, a i da se vrati sa 36 godina baš je to igrač koji će narednih 10 da nosi reprezentaciju. Isto važi i za Maju, koja je bliža odluci da se ne vrati trenutno, moraće se čelnici Saveza dobro iskeširati da je odobrovolje zelenim novčanicama za još jedan olimpijski ciklus. Ostatak, granica na 96? Pa malo li je 26 godina? To je mnogima već 10-11 sezona profesionalne karijere. 5-6 godina, jedan ciklus i kud koji mili moji. Kakva treća postava, kakvi bakrači. Ovo je naš trenutni tim minus Bošković koja se odmara. I to je to.
@

@

pre gotovo 2 godine

Ne znam odakle ta informacija da se Maja nece vratiti u tim, i sama je rekla nakon OI prosle godine da bi volela da igra do Pariza, elem ima potpisan ugovor sa klubom na još godinu dana. Silvija sve i da se ne vrati Pusic moze da je odmeni dobro kao i pre sto je to radila..Maja Aleksic komotno moze i u prvu postavu na SP, a pozicija blokera je za buducnost osigurana. Izvoli pa pogledaj "mladje igracice" koje su ubacene u timove Brazila, Amerike, Poljske i ko kad dobija priliku, uostalom ako dodje neko rodjen posle 2000 kazete mu da je bolje da jos igra sa juniorima, kao npr Uzelac i Vanja Savic prosle godine u ligi nacija. Uostalom bila je Zelenovic u Ankari ili ce biti da ni ona ne moze duze od jednog olimpijskog ciklusa? A sto se tima tice, bilo bi vise pobeda i sa mladim timom prosle godine da Vladisavljev nije bas tanak pri vodjenju meca. Podseticu samo da je onako mlad tim pobedio Poljsku sa sve Stysiak i Smarzwek, a sa turskim prvim timom igrao 5 setova i zamalo pobedio.
D

Dzolie Bg

pre gotovo 2 godine

Pa ne treba Maja sa klubom da potpiše ugovor (njena lična stvar) nego sa Savezom (stvar reprezentacije)... Ako se Gajson iskekezi sa dovoljno zelenih biće Majče u Parizu, ako ne, pa najlakše je neku izjavu za medije od pre godinu dana - dve - tri - gurnuti pod tepih. Znači to je pod jedan, nemoj biti veverica. Što se tiče ovog dalje, to me ne interesuje da se preganjam sa tobom ko je a ko nije, ja sam ti napisao da je ovo to što imamo trenutno, dakle niko tu ne fali, niti je ovo neki C-D sastav. Pa sad koliko mogu - mogu.
@

@Dzolie

pre gotovo 2 godine

Ma da ne znas mozda i tarifu koju nude Maji da bi i dalje igrala, posto vidim da si bas "upucen" u odnose igračica i saveza? Vidim da aludiras da smo bez Tijane nista, eno vidi kako je Italija igrala u Ankari bez Egonu, isprasili ih Turska i Kina pa su odmah pozvali Egonu za drugi turnir..Čisto da naglasim ko koliko znači timu.
D

DzolieBg

pre gotovo 2 godine

Njih Turska i Kina, nas nikad jači Tajland... Uporedivo.
D

DzolieBg

pre gotovo 2 godine

A što se tiče Maje i Saveza rekao sam šta sam imao, i to može potvrditi svako ko je u odbojci (ozbiljnoj).
@

@@Dzolie

pre gotovo 2 godine

Pa i tu Kinu(koja je razbila Italiju) je pobedio Tajland u pet setova lol I šta ćemo sad?
F

Flash from past

pre gotovo 2 godine

Prošle godine se kukako kako 20 dana moraju da provedu na jednom mestu....